Отговори
# 90
И аз се интересувам как се казват? Аз пих "Сопрал"  Sick

# 91
Привет момичета Hug,
завърнах се от отуска и минавам да ви поздравя.Не съм ви изоставила, много ми липсвахте даже. Но ме  е напънала здраво работа и нямам много време за нета.
Не мога да е похваля,че бях разделна на морето, но то се и очакваше. Кантара ме разби с +2кг., но ще ги преборя. Сега съм си разделна.
Добре дошли на новите момичета и добре са се завърнали на "старите"!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Много хубав ден ви желая !

# 92
Здравейте момичета
И вчерашният ден беше напълно разделен.Вичито аз за това не се качих на кантара след морето .Притесних се да не покаже много кг +.
Реге - много си кратка напоследък.Как вървят тренировките в къщи ?
Lennyh - и аз когато съм на заведение вечерям месо /на скара,без значение какво/ + салата.Картофи + салата също става.Преди това пия мин.вода,никакви безалкохолни и сокове!Много е важно също да не се пие вода по-време на хранене,защото се разрежда стомашния сок.
Гергана - не сме те забравили  NaughtyКак си?Бяхте ли в БГ?
Калида - и ти къде се загуби?На почивка ли сте с Дана?
Вяра - много добри резултати за два месеца.Успех и за напред!
Софи - как сте ти и малката София?

# 93
Здравейте!
Благодаря за топлото посрещане.
Снощи не съм си бъркала в гърлото Embarassed
Днес съм на едно малко шоколадче на обяд и преди малко вечерях салата от домати със сирене .
Много се гордея с постигнатия резултат относно кг.Мисля , че това се дължи на това че избягвам въглехидратните храни.А и не си падам много по ориз,хляб,макарони.Малко ми е трудно с картофите и много със сладкото.
Чудя се как стои въпроса при разделното хранене с шоколада!?

# 94
Права си Юзерче, кратка съм, но тази година лятото ми е толкова скапано и добрите дни са рядкост, а и никакво РХ не спазвам почти. Както вече писах карам на плодове по няколко дни, после един се наяждам и   ooooh! не знам какво става с мен. За тренировките - да тренирам 3 пъти седмично по около час и половина-два, като изключа миналата седмица. Тогава нещо нямах настроение и за това. То и днес нямах, но се насилих. В темата за тренировките вече не пиша, защото протичат по един и същ начин - 3 различни тренировки през ден. Какво да отегчавам хората с описание на упражненията  Tired

# 95
Здравейте!Намерих малко време да седна и да ви се оплача Cry
Еди пак е болен-вече не ми издържат силите.Писна ми от некъдърни лекари.Преди две седмици беше с вирусна  инфекция ,после му се появиха афти ,след това започна хрема и вчера отново е с температура.Назначиха нов АБ ,сега е с уголемена трета сливица и гноен секрет ,който се стича от носа.Тъпата лекарка от предната седмица не го е доизликувала както трябва (иначе си прибра 40 лв за прегледите)Аман вече.....
Проблема е ,че го водим на часно и всеки път се пада различен лекар ,но от вчера се спрях на една доцентка от ,която останах  доволна ,дано ми оправдае очакванията PraynigСпоред нея трябва да се махне сливицата като стане поне на 3 год. и е желателно да не ходи на ясла ,заради честите боледувания.Както бях ви писала трябваше септември да го пускам ,но вече се отказах.Той в къщи като стои се разболява ,а представям си като отиде на ясла какъв ад ще ...
Офф направо ще ми се пръсне главата да мисля варианти ,да мога поне 6 месеца да се върна на работа .....много е сложно всичко....
Извинявам се ако съм ви отегчила ,но исках да си излея душата.
Сега Еди от както е болен, почти не ям.До обяд карам на плодове и вечерта почти нищо не ми се яде.Сега и ако започна да тренирам ще стане добре.... Embarassed

# 96
Привет момичета!
Нямам търпение довечера заминавам най-накрая към морето  Laughing Laughing Laughing. Но първо по темата.  Heart Eyes
Хапчетата, които пих се казваха Биопразол и наистина се оказаха супер ефективни поне при мен, все пак обаче ми ги изписа специалист гастроентеролог след преглед - така че се консултирайте със специалист преди евентуално да започнете да ги пиете.
Иначе сега се зачетох за водата, аз рядко пия вода по време на хранене, но пия след това  newsm78 newsm78 newsm78 - това вредно ли е?
Звучи логично, че разрежда стомашния сок и затруднява разграждането на храната. Значи вече вода само преди ядене и колко време след храна може да се пие?
Засега толкоз от мен, ако не се включа пак - весели дни за вас и ще се "видим" пак след две седмици   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Здравейте!Намерих малко време да седна и да ви се оплача Cry
Еди пак е болен-вече не ми издържат силите.Писна ми от некъдърни лекари.Преди две седмици беше с вирусна  инфекция ,после му се появиха афти ,след това започна хрема и вчера отново е с температура.Назначиха нов АБ ,сега е с уголемена трета сливица и гноен секрет ,който се стича от носа.Тъпата лекарка от предната седмица не го е доизликувала както трябва (иначе си прибра 40 лв за прегледите)Аман вече.....
Проблема е ,че го водим на часно и всеки път се пада различен лекар ,но от вчера се спрях на една доцентка от ,която останах  доволна ,дано ми оправдае очакванията PraynigСпоред нея трябва да се махне сливицата като стане поне на 3 год. и е желателно да не ходи на ясла ,заради честите боледувания.Както бях ви писала трябваше септември да го пускам ,но вече се отказах.Той в къщи като стои се разболява ,а представям си като отиде на ясла какъв ад ще ...
Офф направо ще ми се пръсне главата да мисля варианти ,да мога поне 6 месеца да се върна на работа .....много е сложно всичко....
Извинявам се ако съм ви отегчила ,но исках да си излея душата.
Сега Еди от както е болен, почти не ям.До обяд карам на плодове и вечерта почти нищо не ми се яде.Сега и ако започна да тренирам ще стане добре.... Embarassed

Thinking Дани, като чета поста ти сякаш виждам мен, когато дъщерята беше малка. С вечните боледувания, с постоянното пиене на антибиотици, а инъче все болна и сякаш се въртим в омагьосан кръг. Бяхме стигнали до положението през 20 дена да семеняме антибиотика и само  1 месец в годината/м.август/ да е добре. Махнахме на 3 годишна възраст  трета сливица-уж това щяло да реши проблема с боледуванията. Да ама не-цялото обещано чудо беше само 1 месец и  всичко пак по стария начин/даже след 1 година пак си израстна сливицата-това го установи същия лекар който я беше оперирал/. Тогава вече казах край-ще търся други методи и така попаднах на хомеопатията/ може би ще кажеш тази вече прекалява с тази хомеопатия/, която ми реши проблемите и от тогава  се радвам на едно здраво дете.Вярно, че отначало бях доста недоверчива, но бързите положителни резултати си казаха думата. След две години като се запознахме и с водораслите на АкваСорс, вече даже почти не стигаме до хомеопатията. Та в крайна сметка /макар и с такова дълго предисловие/ искам да ти кажа-опитай с хомеопатия и няма да сбъркаш-ще забравите антибиотиците, в това бъди сигурна, но се насочи към класически хомеопат. Ако нещо повече те интересува  пиши ми на лични, с удоволствие ще ти отговоря.

# 98
Да добавя само към поста на Neli VB - големият ми син беше също така около 3-те години, дори ходих при две три светила и аз ги молех да махнат сливиците, правеше по 2-3 ангини само лятото, зимата просто  #Crazy #Crazy не искам да си спомням. Сега има нова тенденция и не искат да махат сливиците, отказаха ми.
Тогава още не се говореше толкова за хомеопатия или поне аз не бях запозната. Но понеже ми писна от лекари и се заех сама с нещата - започнах разни процедурки закалителни /няма болен, няма здрав/. Края на август задължително започвах курс с Есберитокс - имуностимулатор, който на нас поне много ни помогна. На следващата година не беше пил нито веднъж антибиотик. Да чукна на дърво от тогава не съм имала проблеми, дано го израстне и твоето детенце Дани. Иначе аз също бих опитала с хомеопатията.

Neli VB мога ли де те помоля да ми пратиш на лични нещо да прочета за тези АкваСорс. Защото ще липсвам известно време и дори и да пишеш тук ще ми е по-трудно да го открия после. Благодаря предварително   bouquet

# 99
Да добавя само към поста на Neli VB - големият ми син беше също така около 3-те години, дори ходих при две три светила и аз ги молех да махнат сливиците, правеше по 2-3 ангини само лятото, зимата просто  #Crazy #Crazy не искам да си спомням. Сега има нова тенденция и не искат да махат сливиците, отказаха ми.
Тогава още не се говореше толкова за хомеопатия или поне аз не бях запозната. Но понеже ми писна от лекари и се заех сама с нещата - започнах разни процедурки закалителни /няма болен, няма здрав/. Края на август задължително започвах курс с Есберитокс - имуностимулатор, който на нас поне много ни помогна. На следващата година не беше пил нито веднъж антибиотик. Да чукна на дърво от тогава не съм имала проблеми, дано го израстне и твоето детенце Дани. Иначе аз също бих опитала с хомеопатията.

Neli VB мога ли де те помоля да ми пратиш на лични нещо да прочета за тези АкваСорс. Защото ще липсвам известно време и дори и да пишеш тук ще ми е по-трудно да го открия после. Благодаря предварително   bouquet

Peace Добре няма проблем. Щом те интересува.

# 100
  Шарли, извинявам се за забавянето на отговора на въпроса ти,но едва преди два дена открих моята позната със слънчевата алергия. Тя ми каза че, е пила почти 2 опаковки чиста АФА по 120 капсули / това означава 4 месеца по 2 капсули на ден/ и 1 опаковка Супер Антиоксидант с пикногенол 60 капсули /това означава 1 месец по 2 капсули на ден/ и по препоръка на моята докторка и 1 опаковка Есенциални мастни киселини /но тях моята позната не ги е пила, защото целта й са били нервите, а не алергията, но се оказало, че и гя се илекувала/. Изрично я разпитах и тя ми каза, че тази година не е имала проблеми и спокойно си ходи по слънцето, без да се налага да се маже със защитен крем /който досега е бил 30 /. Ако решиш нещо или те интересува по-подробно  ми пиши на лични, че дане разводняваме темата.
     newsm78Аз пък имам следния въпрос-има ли значение на ден какво количество ще бъде изядено от дадена храна, дори и да са спазвани  часовете между приемите.  Сутрин напоследък закусвам с  1/2 кофичка кисело мляко + 1 лъжица мед и ленено семе и пшенични трици. Днес обаче поради горещините, а и късно след обяд се прибрах и само пих 2 чаши минерална вода . Към 18,00 ми се прияде и изядох  още1 кофичка кисело мляко, като на втората половина добавих пак 1 лъжица мед. Та се притеснявам дали толкова мляко и мед за 1 ден не объркват разделното хранене. ooooh!

# 101
Здравейте,момичета!Поздравявам ви за страхотната темичка,още не съм изчела всичко,но бързам да ви поздравя,защото много ви се зарадвах Grinning Аз съм на разделно хранене от 9 години,чувстам се (а надявам се,и изглеждам  Winkпрекрасно.За мен РХне е диета,а начин на живот Sunglasses

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 10:24 от МИСТИКА

# 102
здравейте отново
извинявам се че отдавна не съм писала но първо че все търча по задачки и второ не ми се иска да развалям дисциплината ви, за която ви поздравявам.
Нямах възможност да изчета всичко което сте написали, ноо видях и веднага честитя на Уондърфул-желая ти лека бременнот и 2ро сладко слънчице Simple Smile
само за аквасорс и аз да кажа: водораслите ги пием цялото семейство от година и се чувстваме отлично!

# 103
Имам една приятелка,която беше почнала да се храни разделно,месец преди да забременее.За цялата си бременност беше качила 3кг.,а роди бебе 3.600.От тогава вече минаха 5г.и тя продължава с РХ и се чувства и изглежда мого добре.Всъщност тя ме запали и мене.
 Ние снощи бяхме на рокерски събор и аз добре си похапнах ама само месо,печено на въглища.Е и доста ракия изпих ooooh!

# 104
Здравейте разделни девойки,

аз не съм писала от доста време, но днес реших да се отчета информативно. От цялата тая разделна работа смъкнах около 4-5кг за 6 месеца все още продължавам и не мога да повярвам как не ги възстановявам, макар че не се предържам толкова стриктна. В смисъл през седмицата съм много стриктна но като се съберем събота-неделя в къщи и все се случва да комбинирам нещо грешно. През седмицата пак почвам всичко много стриктно.Сладкото съм го намалила до минимум-напр.ако ям , то е 1 бонбон най-много сутрин до 10ч. и то не всеки ден. Хляба също-половин филия понякога. И въпреки това все още си задържам липсата на загубените кг. Водата ми е все още много голям проблем не мога да преглътна и една глътка на ден, но се мъча. Това е за сега чета ви с голям интерес, макар че не пиша често. Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт