Отговори
# 135
Здравейте, сладуранки wavey Hug
Аз само да си кажа, че много прегреших тази вечер Embarassed Мързеше ме да готвя и си поръчахме пица Embarassed Изядох цели 2 парчета - срам и позор. Мисля утре да карам повече на течности.
Регенце, как са взаимоотношенията с 1/2?
Алекс, като чета разбирам, че си си починала много добре и то на прекрасно местенце
Вичито, възхищавам ти се за лунната. Аз се опитвах преди да я спазвам, но нямам много воля. smile3501
Софи, изглеждаш чудесно на снимките newsm10
 welcome на всички нови момичета  bouquet  bouquet  bouquet
От мен лека и спокойна вечер  love001

# 136
Добро утро, момичета.  Simple Smile
Пия кафе и поемам по задачи,за които не знам дали ще ми стигне денят... Simple Smile
Само да ви пожелая успешен и хубав ден на всички! Hug

Фенски а ти само разделна ли си или и някакъв друг режим ползваш?
Vi4ito, аз спазвам РХ и НВД-ВМ като успешно ги съчетавам, в смисъл не ми е трудно,а пък и обичам мазнотийка. Simple Smile Доста стриктна съм през последните месеци и съм доволна от резултатите. Свалих килограми,а и се чуствам много добре. Правя някои грешки, естествено, но после си ги плащам. Grinning

Изчезвам. bye  Heart Eyes

# 137
Добро утро !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИЛВИЯ И ТАТЯНА НА ДИДИП - ДИДИ ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!МНОГО ПОСЛУШНИ!
[/color]
Ще чакаме снимки от РД и подробен разказ, а за сега весело изкарване   bigdance2  Party Time Tada
Вичито - ами ти въобще нямаш нужда от отслабване бе жена.И с тези мерки съм сигурна , че изглеждаш перфектно.
Фен - няма начин щом си била стриктна да няма резултата , а за грешките не се притеснявай нали знаеш , че всички ги правим.
Софи - много добре изглеждаш на снимките.Това с теб 1/2 ли е?
Реге - не се чуди за режима ами се захващай сериозно с РХ,а за спорта ти си знаеш и нямаш нужда от съвети.

# 138
Честит рожден ден на Силвия и Татяна и от нас!

# 139
Здравейте момичета  Grinning!
Честит рожден ден на сладуранките на Дидип  party002  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Мишенце ,мястото е направо вълшебно .
Вичито ,Катарино се намира на 3 км от Разлог и на толкова от Банско.
Софи ,и твоите снимки са чудесни  Peace.В България има невероятно красиви кътчета .
Помня ,една година пътувахме за Варна и минахме по заобиколен път през една гора.
Спряхме за малко и аз останах пленена от красотата и девствената чистота на мястото .
Въздухът ухаеше на билки и цветя ,толкова беше приятно ,че не ми се тръгваше .
Така вцепенена останах и когато за първи път видях величествената Рила
А за Родопите мога да говоря с часове ...
Реге ,със сигурност теглото се увеличава, когато тренираш ,но това става за сметка на мускулна маса.
Миналата година бях стигнала 45 кг, не можех да се гледам  Sad.
С тае бо успях да кача 4- 5 кг и сега се чувствам страхотно в кожата си, заприличах на човек ,така да се каже  Laughing.
Юзерче ,а снимки няма ли ?
Мистика ,с теб засичали  ли сме се? Добре дошла при нас  bouquet Hug.
Фенче ,много си бърза ,я поспри за малко и се похвали нещо  Hug.
Саманта ,хапвай си от гроздето ,не се притеснявай ,захарите ,които се съдържат в него, са полезни  Peace.
Днес закусих кисело мляко с праскови .
На обяд ще си хапна салатка и месце ,а за вечеря ще пека пиле с ориз, аз ще ям само пиленце .
Желая ви страхотен разделен ден! Целувам ви Heart Eyes!

# 140
Алекс, тази е закуската за шампиони, така пише в моята Библия  (на д-р Хей) Mr. Green

Само киселото млеко да не е "Данон"!!!
Оказа се, че в Румъния сега има ужасно проблеми...

Моят гастроентеролог (не съм сигурна, че правописа е този  Sunglasses ) спомена, че техните млека не били с оригиналната бактерия, всъщност изобщо я нямали!! Само сухо мляко+ много консерванти  Sick

# 141
  Юзерче,да,половинката е на снимката Wink-бяхме с брат му и приятелката му/идеално си пасваме четиримата,още повече,че всички сме колеги Mr. Green
  Саманта,и аз хич не го уважавам млякото на Данон Confused-по всички тестове и изследвания на млеката,които съм чела,то заема последно място по показатели и качество Sick
  Честит рожден ден на малките рожденнички  ura Tada
  Вичито,мерси за комплиментите Embarassed,аз не се чувствам добре с тези килограми,но...да не мрънкам пак WinkТи,друг път като идваш в Търново,се обади WinkНа лични ще ти дам телефона си PeaceМежду другото,и аз често идвам в Русе-имам много добра приятелка и колежка там,и през месец-два/а понякога и по-често/ съм й на гости Wink
 Алексче,страхотно меню  bouquetАз днес нагънах една кифла Embarassed ConfusedОправдавам вълчия си апетит с наближаващия цикъл,дано да е така Confused

# 142
  • да има едно лесно - на мотора
Честит имен ден на Алекс   bouquet

# 143
 wavey

Каква глава ме болииии  doh, да ви се оплача и ми се спииии  smile3507. Ама снощи на диско до 3 часа и днес ставане в 7! Как няма  Rolling Eyes?! На всичкото отгоре ме мъчи май алкохолния глад, че ей сега ометох набързо две ябълки. Досега все избягвах да излизам през седмицата, но така се случи, пък и какво - в събота и без това май няма да мога-майчето е болна, свекито са в ремонт, а и тези деца все при мен искат да стоят   love001. Денис казва "Не искам ник'ви баби!". Ако е хубаво времето ще идем на плаж, че малко остана да закрием сезона. Задват се доста почивни дни, така ми се ще да мръднем някъде извън Бургас  Praynig.
Завиждам благородно на всички, които ходиха на почивка  Peace
Алекс, как така ще качиш 5 кг?  #Crazy Нали уж много се отслабва от тае-бото. Аз когато си потропвах в къщи, тъкмо бях започнала РХ, ядях доста повече, отколкото сега и бях 48-49 кг. Тогава си мислех, че е от режима, но може би комбинацията от двете е свършила работа. После, обаче почнах работа и зарязах сутришните тренировки. След това се запалих по фитнеса. Наскоро се сетих за стария приятел Били Бланкс, който между другото наистина е остарял много  ooooh! от времето на моите записи (миналата седмица му влязох в сайта), но доста се узорих, даже не си спомням дали довърших до край тренировката  Embarassed.
Юзерче, аз колебания за РХ нямам, просто се опитвам да го съчетая с още някакъв режим, че се изтормозих така  Crossing Arms.
Изядох цели 2 парчета - срам и позор
Мише, какъв ти позор, аз по-скоро бих се гордяла, че не съм я изяла цялата   hahaha. Благодаря, че питаш за 1/2-ката-последните няколко дни сме в чудесни отношения  dancing Дано е за по-дълго този път!
Вичи, поздравления за лунната! Този път и аз успях! bowuu Поласкана съм, че си се сетила за мен, докато си била в Бургас. Всъщност можеше да сме измислили нещо, да се видим за кафенце. Ако ви е хванал дъждът от миналата неделя следобяд smile3508, представям си... Голяма буря беше, ние в къщи се понаводнихме даже  ooooh!
Фенче, тези два режима явно дават добри резултати. Ти го каваш, а и Роси и Тонимирка са доволни.
Тя къде се загуби? Калида пък отдавна я няма, но Ками се беше появила за ден два и пак изчезна   33uu
Софи,  Hug. Много хубави снимки, т.е ти си хубава, де. Как е бебка?
И накрая, да са живи и здрави дечицата на Диди. Да са много здрави, палави и обичани  nbirthday

# 144
Честит имен ден ли? Какъв ден е днес? Извинявай, Алекс, не съм знаела!Да си жива и здрава тогава, все така бодра, усмихната и млада!  love001

# 145
А, и аз не знаех  Thinking,мисля, че на 23 ноември се празнува Александров ден, но сега има по две дати ,така че благодаря на всички  Heart Eyes.
Реге, качих килограми, но не във вид на сланинки ,а мускулна маса  Laughing.
Аз на 45 кг изглеждам като дух, не се харесвам .
Тогава се опитвах да кача и не можех, а като започнах тае бо, постепенно стигнах 49 50 кг.Тренирам минимум 5 пъти в седмицата ,а максимума е всеки ден.

Сега се чувствам много по- добре и изглеждам по -добре.
Ако имаш да сваляш, се отслабва  Peace.
Саманта ,и аз отдавна не си купувам Данон, не ми харесва ,взимам си Боженци .
Права си за млечните бактерии- почти липсват.
Софи ,за вълчия апетит мога да кажа ,че на Катарино събрах очите на хората около мен .
Мина направо не можеше да повярва на очите си какви количества храна изчезваха в устата ми  Shocked.
Не качих килограми ,но пък всеки ден тренирах във фитнес залата, а после обикалях парните бани и сауните  Laughing.
Сега да ви почерпя виртуално, всъщност аз празнувам на цветница ,а дъщеря ми е Александрина ,но това не е от значение, тук съм си Алекс Grinning.

# 146
  • Варна
Здравейте момичета, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките рожденници !!! Да са живи и здреви и много, много щастливи. Алекс ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!
За съжаление нямам време да пиша и затова само ще ви почерпя виртуално. Днес моята Ивка навършва 1 годинка.

# 147
Поздравления, Шарли!   bouquet

Да ти порасне умна, здрава и голяма хубавица!

# 148
Шарли ,желая на твоето съкровище щастливо детство  nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday
Радвайте се на прекрасното си детенце и се наслаждавайте на щастливите мигове заедно newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 149
  Алекс,всъщност,дъщеря ти има страхотно име HugДа ти е жива и здрава HugАз много се двуомях между Александрина и София,докато бременеех,но пък много често сънувах името София,и така си остана.Ако имам втора дъщеря обаче,ще я кръстя като твоята Wink
   Шарли[/b],да ти е жива и здрава малката Ивка!!!Много радост,щастие и прекрасно детство й пожелавам!!! Tada  bigdance2
   Регенце,благодаря,че питаш Hug-малката маймунка става все по-интересна-дърдори си,постоянно е усмихната,"пее" когато някой друг запее,и "танцува",размахвайки ръчички Heart EyesСутрин я водя на разходка,оставям я на майка ми,аз идвам на работа и следобяд си я взимам/довечера ще сложа малко снимки в албума й Wink.Добре,че е тя,че вкъщи е настанало едно еднообразие.... Confused..скука,скука...............

Общи условия

Активация на акаунт