Отговори
# 210
здравейте момичета,
отдавна не съм писала защото РХ се проваля тотално и все не знам от къде да започна. застоят на килограми продължава естествено защщото не се взимам в ръце, но ще поправя това

Искам да ви почерпя-днес бебо Кристиян става на 1/2 годинка Simple Smile

заповядайте, който каквото иска

Чао и лек, диетичен ден!

# 211
  Здравейте отново Hug
  Както винаги,Юзерчето е безкрайно изчерпателна HugНяма какво да добавя след теб WinkА за рибата- от консерва е WinkТук,до нас,има един рибен магазин,където приготвят и риба тон на скара,но недостатъка там е,че всички видове риби имат еднакъв вкус Crazy-минават през една и съща скара,и си представяте какво става....
  Шарли,ти си пример за мен-всеки ден влизам в темичката ни и се надявам да има твой пост,защото ми действаш вдъхновяващо HugДосега не си спомням да си нарушавала РХ,за разлика от мен WinkА как издържаш на една супа от обяд до вечерта Shocked
   Вяра,ние ходим на разходки предимно в парк "Марно поле",но може да се разберем някой слънчев ден да се видим и на парка до Битака PeaceА за алкохола-предполагам,че повечето момичета го избягват,а що се отнася до мен-аз си пийвам от време на време,за компания на мъжо Mr. Green,но по-често биричка Wink
 Снежи Съни,докога ще бъдеш на Сл.бряг?А за яденето навън...и на мен ми е трудно в избора newsm78-ако нямам възможност да седна на заведение/където мога да ям разделно/,си взимам сандвич от вкъщи,или наблягам на кисело мляко,плодове,ядки...Но при твоето ежедневие...направо не знам  33uu
  Това е от мен засега,
  хубав ден с хубави емоции ви пожелавам Hug

# 212
Е ,този нет направо ме изнерви  #Cussing out.
Писах ,писах и накрая -няма ...
После пак ...
Сега само ще поздравя Мис Каприс с щастливото събитие   bouquet.
Да ти е живо и здраво бебчето да му се радвате безкрайно   ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura
Поздравявам и Клер с добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
За всички останали- много целувки   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Когато се стабилизира нета ,ще пиша повече Hug.

# 213
Здравейте милички,

Капризче, благодаря за почерпката. Да ти е живо и здраво детенцето. А за рх не се притеснявай, когато решиш започвай, ние сме с теб Hug

Шарли, радвам се да те видя отново Hug

...Мади - 8 месеца никак не е малко! Peace...
Но не е и много, още си пооплесквам нещата, но бързо се оправям...

Алекс,   Hug

Целувки на всички и приятен ден

# 214
Привет!  Heart Eyes
Сутринта не можах а вляза във форума. А сега нямам много време, ама за едно здрасти поне  wavey. Свърших работата си, но съм се хванала да съставям задачи по математика за Грета, да се упражнява, че какво ни чака тази година  Whistling горко ми. Ама много по-гадни задачки измислих от тези в помагалата, които използвам  bowuu. Такива съм ги завъртялааа  ooooh!.
Голямо творене беше, направо се схванах-няколко часа вече с това се занимавам. Днес съм засега на плодове. След малко почва лунната, ама незнам дали ще я изкарам  Tired. При мен нищо ново. Все такава бъркотия с храненето, поне тренирам, ама от това не отслабвам, де  #Cussing out.
Обхванала ме е една сънливост напоследък, един мързел-нито следа от кривото ми настроение, но така също и нито следа от другата ми крайност-голямата еуфория. Едно ми е такова ... май никакво  newsm78. Само гледам да си полегна, да си почина, да се наспя. Не ми се излиза даже на кафе. На мъжа ми може и да му допадам такава неспореща и неизискваща  Crazy, ама и той взе да ми се чуди защо толкова много спя  #Crazy. Както и да е, целувки на всички и на новите амбицирали се  Hug добре дошли!!!

# 215
  • Варна
 newsm51ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!! newsm68 newsm68много поздрави от слънчев бряг.Днес съм много радостна защотот на бързото хранене бяха препекли на фурна картофки и от горе сложено месцето-махнах го месцето и хапнах само картофките със салата от зеленце.По късно ще хапна едно грейпфуртче.За вечеря вече не знам но сигурно ще си купя пиле на грил със салатка.Защото днес много ми се спинка и не мога да се понасям Bangheadи ще хапна във квартирата.Кажете ми мога ли към 17ч да хапна една плодова салата -и как да си я направя защото точно тогава доста огладнявам а къде е 23ч вечерта Wearyужассссс.Желая ви много усмивки и да ви се случват само хубави нищеца newsm51 newsm68 newsm68чаоооооооооо wavey

# 216
Снежи съни - мисля че плодовата ти салатка трябва да бъде само от плодове без сметана,ядки и други подобни.Иначе менюто ти е супер. Peace
Мис Каприс - да ти е жив и здрав бебока!  bouquet
До момента съм режимна ,дано и утре сутринта да се похваля с това.

# 217
  • Варна
а във плодовата салата не може ли да сложа само мед newsm78какво ще кажете момичета newsm78

# 218
мед може Peace

# 219
  • София
а във плодовата салата не може ли да сложа само мед newsm78какво ще кажете момичета newsm78

Снежи,мед може само с кисели плодове.Със сладки-не е препоръчително.Аз мед смесвам само с кисело мляко Wink

# 220
Аз пък получавам киселини от мед с кисело мляко...явно всеки трябва сам да открие своя вариант на разделното..в позволени гариници,де Wink

# 221
Здравейте момичета!
И аз като Шарли да кажа,че два дни съм напълно режимна и нямам нарушения,но нали наближава празника на малката та гледам сега да съм стриктна,че после ще има "три дни яли ,пили и се веселили"  Whistling.Вчера и аз трудно влизах във форума,но явно проблема не е бил само при мен.
Мистика - пощата ти е пълна и не можеш да приемаш нови лични съобщения.
Лек разделен ден!

# 222
Здравейте момичета,

Ками, много сте хубави на тази снимка. Не съм те виждала скоро, как сте

Като ви чета с тези плодове, направо ви завиждам, защото аз съм едно такова странно същество, което не обича плодове.... Добре, че поне Ванеса яде всичко...

Целувки на всички и много приятен ден

# 223
Ох,аз пък мога да карам само на плодове Hug
User1,разчистих пощата,ама тя много малко събирала newsm78

# 224
Здравейте момичета!
Радвам се, че ви намирам в добро здраве и настроение и с нови попълнения!

Честито на всички празнували рожденни и именни дни докато ме нямаше !!!
Много здраве и късмет, щастие и радости безчет за вас и близките ви хора!

Добре дошли на всички нови момичета и успех с РХ. Началото е малко трудно и понякога човек трудно се откъсва от старите стереотипи, но се свиква после и става все по-лесно.
Аз изкарах една страхотна почивка, от която имах нужда определено. Стреса го издухахме яко и сега вече съм готова за нови подвизи.
На морето се опитвах да спазвам РХ и в по-голямата част от времето успявах. От което съм много доволна. Позволявах си и някое и друго отклонение - предимно сладки неща / сладоледи, палачинки и прочие силно диетични храни, но имах нужда от известно разпускане/. Хубаво е, че се върнах само с 1 кг отгоре, но сега се захващам пак със спорта и влизам твърдо в РХ, така че се надявам да се върна на старите килца скоро.
  bouquet  bouquet  bouquet

п.с. Алекс - някъде назад по страничките четох че си правиш сандвич с кашкавал  newsm78 newsm78 newsm78 - може ли да се комбинира хляб със кашкавал и сирене / аз май даже питах в началото и ме посъветваха момичетата хляба само с масло и зеленчуци/. Та ако не е голямо прегрешение ще хапвам от време на време един такъв сандвич с огромно удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт