Слънце весело пече, хайде Варна на море - 26

• 13 982
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Mомичета, вижте какво намерих докато ровя във вестника Позвънетету за някаква надомна работа www.agloco.com/r/BBGZ6323  само дето не ми стана много ясно как точно се печели  newsm78 ,но ако има някоя сред вас на "ти" с чуждестранския, да сподели   bouquet

# 196
Дубрютру! Анжелина, за бурканчетата са те осведомили. Аз обаче съм с 3 панички, хванати на обща држка, която си кача на 1 джаджа на количката и са ми удобни, а и разяждат злоядите деца, щото си мислят, че вътре има нещо спешъл. Ние вчера се обзаведохме с още 2 зъба (отгоре са ни вече 6) и можем да се изправяме в кошарата за игра smile3534Много е здрав в главата и краката младежът! Девойки, налитайте на расовия жребец! Утре ще го скивате на живо на аквариума! bowuu

# 197
KaliMa, има ли някой, който не харесва синеочко?
Далече ми е Морската, защото съм до Тримата мускетари на Лятно Тракия.
Минимум 30-40 мин ми е по тези разбити улици.

# 198
здравейте на всички.за първи път попадам тук и за първи път ще пиша в тази тема и това което ще ви питам сигурно не му е тук мястото ,но  ви моля ако  можете ми отговорете ще съм ви много благодарна за което.въпросът ми е към тези който живеят  в кв.владиславово-интересува ме бл.404 и 406 искаме да си купим апартамент там.моля помогнете .благодаря

# 199
Какво по точно те интересува -живях в 406 блок

# 200
Какво по точно те интересува -живях в 406 блок
това циганската махала на владиславово ли се води?и имали градини на близо,абе с две думи стали да се купи апартамент там/.благодаря

# 201
да ви се похваля - ние преди малко се върнахме от първата си консутация - пораснали сме с 3 см и сме наддали 350 гр.  Laughing

# 202
shushu   Joy   не циганската е над пощата. Има детска градина и училище зад поликлиниката /знаеш ли къде е тя newsm78/ Общо взето блоковете са на 10 мин/може и по-малко непомня/ от пазара,поликлиниката , градината,читалището  и училището.Има цигани не е кат да няма ,но така е в целия квартал де и цяла Варна  Tired и България ooooh! Има още май 2 градини но към началото на квартала и още няколко училища.
Ох много разхвърляно стана ooooh!

Има блокове в който няма изобщо мангали /опс. роми Whistling/ такъв е и на майка ми. Има страшно много семейства с малки деца. Много по спокойно е от центъра -тук апсурд е да пусна детето ми да играе пред входа Tired ,а там децата не се прибират по цял ден.
Ако има още нещо което съм забравила питай Hug

# 203
kak ste nai setne i az se vkly4ih kam vas

# 204
# 205
Айде и ние пак в калъбалъка! Не съм ви чела, та може и да съм изпуснала нещо. Утре кроим планове за морската ако не ни мине котка път. Мислете и се организирайте и вие с нас!

# 206
shushu   Joy   не циганската е над пощата. Има детска градина и училище зад поликлиниката /знаеш ли къде е тя newsm78/ Общо взето блоковете са на 10 мин/може и по-малко непомня/ от пазара,поликлиниката , градината,читалището  и училището.Има цигани не е кат да няма ,но така е в целия квартал де и цяла Варна  Tired и България ooooh! Има още май 2 градини но към началото на квартала и още няколко училища.
Ох много разхвърляно стана ooooh!

Има блокове в който няма изобщо мангали /опс. роми Whistling/ такъв е и на майка ми. Има страшно много семейства с малки деца. Много по спокойно е от центъра -тук апсурд е да пусна детето ми да играе пред входа Tired ,а там децата не се прибират по цял ден.
Ако има още нещо което съм забравила питай Hug
благодаря ти за бързия отговор.ако има друго ще питам newsm10

# 207
Позволявам си да се намеся в темата ви, за да поздравя един много обичан от мен човек (въпреки, че се познаваме само виртуално).

DVV, Честит Рожден Ден, миличка! Желая ти океан от любов, море от сбъднати мечти и много, много здраве! Бъди все така силна и отстояваща мнението си!

# 208
ДВВ Честит Рожден Ден! Бъди много много обичана!

Благодаря ви за пожеланията за Боби и ви черпя за РД на Елито

# 209
Мариянка  Heart Eyes   , Ivy   Много ви благодаря  Hug  bouquet
Да ви почерпя

Ivy да ти е жива и здрава рожденничката Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт