Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 802
  • 936
  •   1
Отговори
# 630
Пуки, ето за това бях останала с впечатление, че си на 20.
Може би ако се вслушаш в каквото ти казват ще е по-добре.
С интерес ще чета довечера какво ще ти е менюто  Wink
 Heart Eyes

# 631

Ми не знам. Защото съм луда, най-вероятно. Репликите им ми се сториха забавни като ги комбинирах с един специфичен тон. Както и да е. Опуках половино изцедено мляко Роса. Вкусно беше в комплект с 1/3 кАрставица.

# 632
Пуки, ето за това бях останала с впечатление, че си на 20.
Може би ако се вслушаш в каквото ти казват ще е по-добре.
С интерес ще чета довечера какво ще ти е менюто  Wink
 Heart Eyes

Според теб пуснатото от мен инфо невярно ли е ?
Аз съвсем риторично си питам .
Да кажем , че имам някакви познания за храните и когато смятам , че съм права не се вслушвам  , но кагот ми се даде инфо с радост го прочитам и се вслушвам .
А менюто довечера е отново грозде .  Grinning

Не ти ли прави впечатление , че само моята храна се обсъжда редовно .
Доста хора са си пускали менюто , което не винаги е перфектно , пускат си и прегрешенията ... но някак си моите избождат очите на всички .  newsm78
Аз съм много миролюбива , горните ми постове не са заяждане , просто водя диалог .

# 633
Изядох 8 бонбона Роше и 4 Мерси с крокан.
Нападайте и оставете Непукистката да си зоба гроздето...

# 634
Изядох 8 бонбона Роше и 4 Мерси с крокан.
Нападайте и оставете Непукистката да си зоба гроздето...
Тц , тц чак такава жертва ! Стига де , сега заради мен ще изядеш и някой шоколад , тогава вече много ще ми тежи на съвестта.  Sad

# 635
  • да има едно лесно - на мотора
Пуки  Hug
Всеки знае себе си . И не мисля , че гроздето , което хапва Пуки е грешно . Има и такиви режими , в които се следи ГИ. Аз лично от грозде дебелея - със или без сирене . И от банани .Тя ако е видяла , че и действа отслабващо - да яде . Освен това яде САМО грозде ( а не за десерт например  Wink ). Аз пък от сметана слабея .
За всички  Hug

# 636
Ми идеално , неутрализирала си му ГИ със сиренето .  Mr. Green
[/quote]
 Peace

# 637
Хъф , може и да е възрастта . Чета си отговорите с моя си тон и аз си знам , че влагам много смях в тях .
Но знам ли как се схващат .  Shocked

И понеже никак не искам да оставям лошо чуство , обещавам да не ям грозде , само ще си го мириша .
Може ли , а , а ? Blush

# 638
  • София
Голям гроздов спор опрахте. Пуки щом ти се яде, яж го нали каза, че те гони плодов глад. То какъвто и да е плод все е зле в момента - при тая жега плодовете са с висока захарност така или иначе.

Аз друго искам да ви споделя, което хипер много ме дразни. Като ме види някой, че съм на диета или пък, че съм отслабнала и веднага започва да ми дава акъл как да се храня, че да отслабна, каква диета да пазя, защото Сульо или Пульо бил свалил не`нам колко си кг с нея и т.н. Ей полудявам значи - кво ми дават акъл хора дет хал хабер си нямат от тези работи - и то на човек, който явно знае как стават нещата, защото видимо му се получават.

Едната ми колежка се е заела да ме убеждава, че трябва да мина на не`нам ква си диета, защото видиш ли нейна приятелка много се била вталила. Че мен какво ме интересуват хорските диета, мама му ....., аз нали свалям. Тъпа работа ей, много се нервя. Айде казах си и се поразтоварих. Въпросната колежка е абсолютна щека - какво да й обяснявам, отрязах я. Аман от "доброжелатели" - особено такива дет нищо не разбират. Пък в нашя офис всички са слаби и колежките и шефките - само аз дебел и плаши лошите съседи  Mr. Green

# 639
Айдееее най-после..  Mr. Green
В бързината-толкоз. Даже не съм ги редила,надписвала и т.н.  Не ми се занимава сега повече- имам сигурно към 250 снимки,че и отгоре,ама те не са всичките само наши със съкровището ,а пък и много играчка нещо  ooooh! отивам да готвя. Тия довечера или нощес ги махам   Crazy
Попинс и аз съм тъй  Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 14:43 от Дика

# 640
Излиза ми ето това ...  Confused
В момента няма качени снимки!

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 14:50 от nepukistka

# 641
  • София
Пуки ти си най-нетърпелива и затова повече се вглеждаме в твоето меню. С най-добри чувства естествено - то в крайна сметка тялото си е твое, килата също  Mr. Green Хапвай си плодове и хич да не ти пука  Heart Eyes

Пък ние дето не ядем грозде - ми ние си знаем защо!

# 642
  • да има едно лесно - на мотора
Диче , "празен албум" ми излиза

# 643
 newsm78 ей ся ще видя к'во става  Thinking
Кво става- пуснах го личен като правих албума и сега не мога д видя как да стане публичен. За 1 път в тоз сайт  Rolling Eyes  Close

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 14:30 от Дика

# 644
Попче, не се нерви Simple Smile Heart Eyes пък при мен, повечето са пухкави(доста) и като видят обяда ми "..ти пак ли си на диета...хи-хи Simple Smile и аз отговарям  Mr. Green не - храня се здравословно Hug
Пуки, кефиш ме Heart Eyes  Joy

Общи условия

Активация на акаунт