МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 816
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Само пак набързо да се отчета, този път с малко снимки.
Качила съм тук 3, като се върнем от ваканцията ще има повече.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140343&photo=28
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140343&photo=29
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140343&photo=30

# 271
Олче дано детенци бързо се оправи Hug
Люба да разкажеш как е бил първия ден на детска,дано всичко е минало ОК.
Моят син е голям фен на книжките,почти всяка седмица купувам нова и той много и се радва. Сутрин като стане около половин час си "чете" книжки,щото на мама и се спи още Laughing,но той не мрънка,чети си детето и си повтаря всички животни какви звуци издават поне 100 пъти. Вчера се оптах да му пусна анимация на рс-то,но той въобще не се впечатли и пак ми носи книжки да ми показва,къде е кучето и къде е мечо. Това добре,ще стане ученолюбив,само да не стане библиотекар  Laughing

# 272
  • София
Това добре,ще стане ученолюбив,само да не стане библиотекар  Laughing
А какво не им харесваш на библиотекарите  Crossing Arms Тук се засегнах  Naughty Я ме виж каква съм готина Библиотекарка   bowuuJoy Шегичка - да не се обидиш.

# 273
Анна явно в счетоводството ни нещо са объркали, защото аз пуснах въпрос в "Майчинството счетоводно" и там ми казаха същото.

# 274
Здравейте,

Недка, честито на големи патерици рождения ден. Да си здрава, ти и всички покрай теб, винаги така духовита и много, много усмихната.  bouquet
Честито християнче на Велиса! Да е здрав, игрив и да слушка мама и тати.
Честито племениче и на Дарито. Да са си голяма дружинка и да се забавляват много заедно.
За нас деня също не е от най-добрите. Температура слава богу нямаме, но кашляме много и гърдите й хъркат. Сутринта я водихме на личния доктор с надеждата да ни каже, че сме почнали да се оправяме, но уви ...  Sad Продължаваме с антибиотиците, тъй като имала много секрети за отхрачване и ми казаха да я почуквам по-силничко по гръбчето, да и помагам да изхвърля храчките. Лоша работа. На всичкото отгоре ние с татко и също не сме много наред. Кашляме, болят ни коремите (имаме спазми), лошо ни е ... Кога ли ще свърши всичко това. Иска ми се вече да сме здрави и да забравим за случилото се. Tired
Пак ви засипах с отрицателни мисли, но такова ми е настроението в момента. Не спирам да се притеснявам. Още повече, че тия дни разни познати и приятели, минали по нашия път ме наплашиха, че обикновено болестта повтаряла, понеже не я били лекували ефективно. newsm78
Олче, дано вие се оправите по-бързо. Много гадно, че така е завършило приятното ви изкарване на морето. Уж този вирус с повръщането минавал за 3 дни, но внимавайте много с обезводняването.
Люба, ще чакам с нетърпение разказа за първия ден на Сами на градина. Обикновено на децата добре им повлиява ходенето там.
Ние иначе не спираме да обикаляме и да приказваме. Не знаем още да броим. Знаем цифрите от едно до пет, но си ги казваме както и когато искаме.  В болницата научихме бръмбар, зайо, вуйчо, а като види самолет се мъчи да каже: самолет, номер пет, но прозвучава нещо от сорта на но-но-но номе пет, много смешно звучи. Ако успея да снимам клипче и да го кача някъде ще я чуете.
За сега толкова. Пожелавам приятен и спокоен ден на всички, а на Вели  Hug Heart Eyes и да оздравява по-бързичко.

# 275
Ей, Недка сега видях билярда. Супер е !!! Искам и аз такъв. Wink

# 276
  • София
Миличкото Сиси! Sad Чак сега прочетох за вашите перипетии в ДО, направо ми идва да застрелям някой там. Twisted Evil
Дано се оправи бързо малката бърборанка, толкова е миличка и сладка...  Praynig Praynig Praynig На мама и тати също изпращам тонове здраве и положителни мисли (колкото са ми останали...), че трябвате на малката си дъщеричка. Heart Eyes
И на Ема желаем болестите да останат вече в миналото, много жал ми стана, а колко ще боледуват тепърва... Ужас. С това няма свикване. Sad

Вели днес се скъса да повръща, много ме е страх и мене от обезводняване, но го преследваме с две чаши - в едната солена вода, в другата - подсладена и му даваме по лъжичка през някакъв малък интервал от време. На педи ще ходим след мъничко, стискайте палци! Praynig Много се измъчи миличкото, толкова отпуснат и вял не съм го виждала. Лошо му е и не може да заспи дори. Май чак сега се унесе, за цял ден въртене...  Cry Ще го водим на лекар след като се наспи, по всичко изглежда...

Ето нашите морски снимки, но са МНОГО, предупреждавам! Blush Не са за разглеждане  с чаша кафе, а направо с чаша с питие...  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169027

# 277
Олче, много са ви хубави снимките Simple Smile И Вели е невероятен сладур. Дано бързо да оздравява. А ти изглеждаш много добре!Браво! Като заговорихме за това, бързам и аз да се похваля  - след раждането ми бяха останали 3 кг за сваляне, с които така и не успявах да се справя. Обаче онзи ден реших да се пробвам да влеза в едни много тесни дънки отпреди бременността и успях Simple Smile После се претеглих и кантара закова 47 Simple Smile Много съм доволна. Странното е обаче, че напоследък доста си хапвам и мислех, че ако не съм качила, то поне си стоя на 50, а се оказа, че даже съм отслабнала Simple Smile
Пастичка, това с НОИ е абсурд просто! Дано бързо ти се реши проблема. Аз от 17-ти също излизам в болнични заради Калоян, може би за около 2 седмици. И ако и на мен откажат да ми ги платят, ще  #2gunfire
Неде, и вие сте много хубави  Heart Eyes
Калоян все още е в отбора на непроходилите. Всъщност той тича и иска непрекъснато да се разхожда, стига да има кой да го държи за ръката. Сам се страхува.
Ние в момента правим ремонт. Местим се в апартамента на свекър ми, който е на долния етаж. Затова сега апартамента е изкъртен до тухла и направо все едно бомба е паднала там. Миналата седмица купихме голяма част от мебелите, а днес ще ходим за холното обзавеждане. Майсторите, които наехме, обещаха до края на септември да са готови, но да видим...
И в общи линии с такива неща се занимавам (освен работата де:) )
За почивните дни ще ходим с едни приятели до Троян и се надявам да бъде весело. После ще пусна снимки Simple Smile
Много целувки от мен на всички майки и бебоци (те вече май не са бебоци, де, ама...) Heart Eyes

# 278
Ехо,да докладвам набързо,че първият ден е минал повече от успешно....само накрая,като почнали да взимат децата и е имало ред сълзи,ред сополи/ама тогава се е сетил хайвана,че и майка има Mr. Green/...после направихме една пресконференция,от която само хората с добре развито въображение успяха да разберат нещо...но важното е,че е склонен и утре да иде/макар,че от приятелки учителки знам,че то първия ден не бил страшен-като се поосъзнаели за какво иде реч-тогава почвали сценките/За сметка на баткото,малкото диване  днес ми разказа пак играта-а го пусна да ходи,а е лепнат на първия боклукчийски кош.....или я налапал някой ,абсолютно неподозиран от нормалните хора,че става за ядене,предмет/разбирай камъни,тръни,парчета от нещо си,ама оваляни в кал...и т.н./...стана прасенце още на 2-рата минута,отделно,че продължава да бие момиченцата и да им взима количките с куклите....от вчера модата е да лаем....сега всичко което се движи е "Бау-бау..."но с такъв възторг и ентусиазъм,че чак страшно да ти стане.......след малко ще ви пусна и една пресна снимка на двамата/използвам момента да покажа докъде съм стигнала с подстрижката,че все още я доизкусуряваме...май накрая наистина ще го докараме до на Мони модела/
Аз обаче сега смятам да се поопна нейде,че тия дни ми се струпаха толкова неща/явно изкарах и аз модерния вирус,ама без температура...и покрай него всичко що имам като болежка,макар и от ранното детство ми се обади-набрали нокти,уши,пъпки от ранния пубертет,вени,стомаси,гръб,кръст,г*з...абе да не навлизам в подробности,но накрая имаше и грандиозен завършек с обилен МЦ,от който просто забравих що е то раждане и имало ли е болка при него.....и категорично реших,че само заради удоволствието да съм без цикъл поне година и нещо си струва да си родя поне още едно дете/ а ако може все да съм бременна до критическата-нямам против,само да не ми идва/...та в тая връзка-понеже отдавам всичко на сринатия имунитет-искам да кажа на Ники,че май е по-добре да потърсят цялостно решение за здравословните проблеми/че така със симптоматичното лечение,само се маскира проблема,а и може да се задълбочи/.......Мисля си за нещо имуностимулиращо.....А на Сиси и на Вели,пожелавам бързо да се оправят и повече да не шашкат мамите Praynig.....
Даниеле-дано да оцелеете.....за ремонта ,де......че то казаното от майстор си е винаги подлежащо на изменение......За операцията ви стискам палци.....дано всичко мине добре Praynig Praynig Praynig...
За Ивко,просто нямам думи-абе Ани е случила на мъже,спор няма...па умни,пък работни... Wink....
Неде,много ти готин сина....снимките с билярда са супер.....ние също сме фенове,но за голям/истински/.....и сега Сами си събира парички/завалката ако знае колко касички трябва да напълни Mr. Green/....а предполагам мама Рая няма против готините библиотекарки като теб.......жената се е притеснила,че не е платена много професията, сигурно.....но пък аз бих се радвала,ако децата ми четат/а не само на ТВ-то  и на компа да висят/...и уж още от сега наблягаме на четенето на приказки-но знае ли се/че в дори и в момента заН-ти път се върти филма с колите.....ако минем с по-веднъж дневно прожекцията вечер черпим/ ......
Пастичка,питай направо в НОИ-имат в сайа въпроси и отговори и после с отговора при счетоводителката......но и аз мисля,че нямат право така да те прецакват....А на Ема -много целувки и дано повече да не се разболява......
Кате,за ревността те разбирам,че то и при нас е така...даже и баща си гони като ме доближи.....лошото е ,че и Сами покрай него почна пак....а с плюшковците и ние сме  много любвеобвилни......но вече ми писна да ги настъпвам навсякъде.......
Хайде,наистина отивам да полегна,че двам стоя седнала......а после като ги натръшкам диванетата,ще си отворя биричка,ще си взема пакета със семките и ще гледам снимките на Олчето/сега отворих линка....Олче,ми те наистина много,бе...то каса няма да ми стигне и чувал слънчоглед newsm78/.......

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 19:50 от Анонимен

# 279
Това добре,ще стане ученолюбив,само да не стане библиотекар  Laughing
А какво не им харесваш на библиотекарите  Crossing Arms Тук се засегнах  Naughty Я ме виж каква съм готина Библиотекарка   bowuuJoy Шегичка - да не се обидиш.
Ох хич не исках да засегна никой,аз също се пошегувах. Hug Много харесвам тази професия и даже ме е яд че вече няма такива хубави библиотеки като едно време  Peace

# 280
  • София
Олче, те верно мноооооого бе. Да си призная по страници ги разглеждах и избирателно. А една по една ли ги качва или има по-лесен начин, за който аз не знам? Обаче са готини и си припомних колко е хубаво на морето, и баба за помощник сте си имали гледам... Simple Smile
Ох, Ники, голям зор виждате вие с тия болести. Стискам палци скоро всичко това да е вече спомен Praynig Hug
Направо се комплексирам понякога като казвате, че малките брояли и казват всички животни. То на всичко си му идва времето, ама Румчо казва нещо само, когато си поиска, а и на гърне не се задържа, аз скоро не съм го и пробвала де, все си викам че има време, дано не пропусна момента и да ми е после по-трудно Rolling Eyes
Румката е луд по пързалките, все иска да се катери и се хили само, а аз се чудя как да го опазя да не падне. Но общо взето ми е кротък, а може и само период да е... Stop
Дано всички болни дечица, мами и татковци да оздравеят бързо!
Лека и спокойна...

# 281
  • София
Здравейте,

намесвам се в темата ви с молба да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.

И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

# 282
Люба радвам се че първия ден е минал успешно и без проблеми HugДано да продължи така и занапред Peace
Олче наистина много снимки  Laughingно успях да ги разгледам Grinning.Важното е че на детенце му е харесало морето.
Моят син покрай тези книжки вече научи всички животни какви звуци издават,и като почне да мяука,да лае,да мучи и да тропа като конче няма спиране. Само със заека му е трудно,но и на мен също,щото незнам как да му го обясна  LaughingДнес последно научихме прасето и агнето. Утре цял ден ще имам чувството че съм в зоологическа градина Laughing. Та като казах зоологическа градина,миналата седмица го водехме там и всички летящи бяха ко-ко,всички елени,сърни и даже камилата бяха кончета Laughing, а вълка и тигъра бяха кучета-бау бау. Ама как да му обясна да детето че камилата е камила Laughing.Но важното е че на пръв поглед се ориентира. Днес започна да казва на динята ди,щото много я обича Laughing

# 283
Привет...първият ден мина чудесно....но първата вечер след него и най-вече втората сутрин бяха ужасни.......не ми се говори и се чуствам като някой изверг...особенно след въпроса:"А ти какво ще правиш като съм на градина?"...и"Защо трябва да ходяяяяяяяяяяяя?" Cry.....незнам как ще го прибера,макар,че предполагам че ще е ревящ........
Затова няма да пиша ,че едва ли ще ми се получи писаното,само давам линк със снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67541&photo=252 от днешната срещичка на Пловдивските мами и гастролиращите Бургаски/съжелявам,че за кратко се видяхме с Таня79 и семейство,но който не ги е виждал да знае,че си заслужава да се запознаеш с тях.....и най-вече с прекрасната им дъщеря,която си е наистина кака-т.е.голямо момиче и истинска красавица/

# 284
  • София
ех, обед е, а дори кафе нямаааааааааа  smile3506 newsm09

протестирам срещу липсата на кофеин   newsm50 и отивам да  newsm79 като ми дойде детегледачката (доброволка на кумовете щерка им   mrstraetz)

мислех снимки да ви пусна, ама не са свалени.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт