МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 818
  • 285
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
 Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
 Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
 Мартин - nadia_777  снимки

Мартин - 6u6i снимки

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto(Боби)
 Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
 Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
 Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
 Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
 Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
 Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
 Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
 Гергана - mousy
 Георги - Ilein

Дженика - Jaki33
 Нелия - kalia (Калина)
 Никола - eunos (Елена)
 Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
 Красимира - LaDiDa снимки
 Борис - mania4ka
 Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
 Eлица - alexta снимки   
 Христина - pepsun снимки
 Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
 Мария - meshko106 (Вергиния)
 Радина  - cat11
 Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
 Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
 Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
 Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
 Румен - Bubble79 (Мария) снимки
 Мартин - denz (Деница)
 Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
 Ивет - Tedi_Ivanova
Ребека & Мериян - titini (Таня)

Ивайло - Valja79 (Валентина)
 Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
 Никола - tania_ark (Таня)
 Стела - N a d i a (Надя)
 Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
 Димана - crazykitty
 Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
 Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
 Виктор  - emoli
 Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
 Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
 Ема - pasti4ka

Велизар - мими
 Траяна  - lusmar
 Симона  - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
 Калоян- Gerssy снимки
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
 Никол - Bubilina
 Емануил - gal79
 Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
 Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
 Ния - еden_haven (Рая) снимки
 Трифон - denit (Деница)
 Кристиян - anita_s (Анита) снимки
 Валерия - malkaMaMa
 Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
 Милена - adi101
 Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
 Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки
 Джейн - nadejdNa (Елица) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
 Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
 Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
 Лаура - Laura06
 Мая - rien
 Иван - imar
 Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
 Деяна - е_vurbanova (Емилия)
 Васко - kristen снимки
 Виктор - miki i viki снимки

Дара -  noneto (Нора)

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

Прекрасните рамки на снимките на бебоците са дело на Катя! Кате, МНОГО ти благодаря!

МАЛКИТЕ НИ ЖАБЧЕТА СА 152! ОТ ТЯХ: 80 ДАМИ , от които една двойка близначки на мама titini  , И 72 ГОСПОДА , от които една двойка близнаци на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата -  ira_d!

Предложения за следващи теми:

1. Морски шепот , мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни! (А н и)
2. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
3. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
4. Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка! (galiushana)

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ВТОРА ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, СЕПТЕМВРИ 2007  - ЛИНК!!!

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 15:04 от ol4eto

# 1
  • Велико Търново
Пу първа в най-хубаво оформената тема  Heart Eyes
Олче,Ирка,благодарности bouquet
Пожелавам да я изпишем бързо и само хубави неща да споделяме в нея Peace
Почвам първа Blush-на Чемширов му дават 150 лв. за очила и той милия ще купи на мен нови слънчеви очила е малко ще доплати,ама годишнина имаме!
За вниманието към него-винаги намирам време Heart Eyes

# 2
Их... за малко ме изпревариха да съм първата разписала се в новата темичка!  smile3511 smile3503 Олче, всичко е подредено и следко наравено както винаги! Моите поздравления! smile3501 newsm68
Страйпърче, честит рожден ден, миличка! Желая ти пързо да забравите трудните моменти и оттук нататък само здраве, мир и щастие newsm03 Да се радвате на детенце и на съвместните си мигове заедно! От все сърце ти го пожелавам! smile3525
Сиска, честита годишнина, мила!
Да сте щастливи, заедно в добри и лоши моменти (дано липсват такива!) и много ХХL -емоции довечера
newsm53 newsm03
Галюшанка, Мимозката ти е казала - правих си операция за увеличаване на гърдите - сега съм точно както бях докато кърмех - като напращяла кърмачка #Crazy Joy Е, още съм прясна прясна и болките са доста... но "трай бабо за хубост" Sunglasses - след някой и друг месец ще поспаднат и ще съм още по-щастлива от промяната...Иначе дечурлигата са добре - големия ще пътува за Италия (сам) другата седмица - на гости при кумата ми, а Сънчо вилнее по площадките в квартала предимно; повечето време сме със свекърва ми - тя ми помага - че сега не мога нищо тежко да вдигам - поне два месеца ooooh! Sad
Отивам пак да чета, че аз съм изпуснала три теми.. и съм доникъде с четенето Confused Thinking

# 3
Олче   bouquet  bouquet newsm51 страхотна темичка!!!
Гвен завиждам ти благородно и на мен това ми е мечта!!! Дано се възтановиш бързо и безболезнено.

# 4
Хайде и аз в новата тема  Grinning Много е хубава както винаги.
Сиске-браво на Чемширов  Peace

# 5
  • Бургас
Благодарности на Олчето за положения труд!   bouquet  bouquet  bouquet
На Гвен: честита й придобивка!  Party Браво за смелостта! Аз бих умряла от страх!   Въпреки, че ако се реша на подобна интервенция тя ще е не за уголемяване, а за намаляване на бюста!  Crazy

# 6
  • Пловдив
Честит рожден ден, Ели! Много щастие, любов и уважение от тримата ти мъже!!!

Олче, страхотна е темата както винаги   bouquet

Днес Калинка е на "детска градина" у семейство Духи-Пухи  Laughing Засега добре се представя. От днес и татито  ни е на работа вече, а аз от  другата седмица съм в отпуск  Mr. Green

Честито на Гвен  за придобивката   bouquet

Сиске, евала на мъжа ти   bouquet И моя ми купува дрешки като му дадат пари за облекло  Heart Eyes

# 7
Влизам само да се разпиша в новата ни и прекрасна темичка.

Благодарности на Олчето и Ирка!   bouquet

Ама нали съм си заплес пиша ли, пиша в старата темичка. Кой да види, че нова има?!  newsm78

Хубав ден!  Hug

# 8
  • София
Ели, Ч.Р.Д! Желая ти много любов, още повече сбъднати мечти, много радост от тримата ти мъже, а защо не и една малка принцеса, скоро? Wink Пожелавам ти да намериш още повече време за себе си, което да очертае пътя, по който ще се чувстваш истински удовлетворена и щастлива!

Сисе, аз с риск да се поизложа Embarassed, не разбрах - днес ли имате с Mr. George годишнина? newsm78 Ако е така, ти пожерава и на теб още 100 х по толкова да празнувате, все така да се разбирате (даже още повече да те слуша Wink), да си помагате и около вас да щъпукат още (поне Mr. Green) две такива сладурчета, кротки, като Божито. Heart Eyes
Ако нямате годишнина, приеми само честитка за цайсите, а пожеланието ще си важи за в бъдеще...  Embarassed Много сте чаровни с Дарката на снимките, изглеждаш, все едно си и какичка, а не майка... Wink (Не е четка! Naughty) Пу пуу!

Гвен, много благодарности, че ни зарадва с муцунката на Вели в тв прогламите за миналата седмица. Не можеш да си представиш каква радост носиш - една мъничка снимчица, а от нея те "гледа" най - милото ти...  Heart Eyes Страхотна си, от сърце благодаря!
Честити ти "нови" придобивки! Възхищавам се на жени, които работят по себе си и се поддържат. Бързо да се възстановиш и с радост да си ги "носиш"...  Mr. Green Аз Мариян съм го офертирала, че живот и здраве след третото  Flutter, ще се "тунинговам" оптично и аз... Да му прави сметка! Crossing Arms То това кърмене и малката ми "наличност" стопи. Ама хич не съжалявам, дори ми липсва (кърменето!) Crazy

Съни и Краската са страхотни сладурчета! Heart Eyes Ладидка, ти си за бой, че не ни я показваш по - често баш наборката! Много е порастнала и е МНОГО красива! Пу пуу!
Те с БАШ' набора си да не вървят в "синхрон"  Thinking, че и той узурпира гърнето и "мама" ще каже сигурно на 10... Crossing Arms

За вниманието към мъжете се старая да му обръщам максимално, защото ми е ясно, че в една връзка нищо не е даденост, а е до голяма степен отражение на твоята нагласа и усилия. Не винаги успявам и е нормално, но и той много често е гроги от работа и проблеми, е, Слава Богу, стараем се да си влизаме в положението...  Praynig

Това е от моя милост, "нередовните" мами да се чувстват поканени да се разпишат!!! Flutter В т.ч. и Кабранска, когато се завърне, да се отчете подобаващо (с достатъчно снимков материал! Peace)
Целувки на сладурчетата! Heart Eyes

# 9
Привет и от мен в новата ни още по-хубава темичка.
Ели, честит рожден ден. Дано винаги да се обичате така с мъжа ти и сте много щастливи цялото семейство.   bouquet
Сиска, честита годишнина. Много любов,  luvbed и поне още едно такова хубаво малко човече.
Цитат
Кабранска-не се ли завърна??

Люба, трябва да се е завърнала, но сигурно няма време за компа. В събота минаха от тук, на път за Пв и успяхме да се видим за малко. Сами на живо е още по-чаровен, а и доста послушен ми изглеждаше. Ивчо е много почернял, косата му е много изсветляла и не се спря нито за миг.(не приличаше на онова дете от Априлци  Simple Smile ) Надявам се Люба скоро да се включи с повече подробности от почивката.
Ето малко и снимков материал.

А това са Сиси и малкия ни кум на разходка в града.

# 10
Аз докато си вися в "Клюкарника" вие ще вземете да изпишете новата тема  Mr. Green

Олче,   bouquet
Благодарско, че се грижиш за това винаги и на време да има къде да си "чешем езиците"  Heart Eyes

Сега виждам Сиси на снимките, направо е разкошна! Много е сладка с тези опашлета и рокличката!!!  Hug

# 11
  • Велико Търново
Айде,пак съм аз Mr. Green
За годишнината от това мило събитие,което го правихме на два пъти е утре/това е граж.брак,а истинския купон беше на 21,абе без малко като циганите по три дена,ама няма нищо Mr. Green/,но приемам пожелания през цялата седмица,защото за съжителството със сеньор Чемширов ще ми трябват.Та по тоя повод младежа ми каза,че съм била разглезила Божидара до безобразие и аз в буквалния смисъл погледнах  ShockedСтига толкова съм досаждала!

Аз докато си вися в "Клюкарника" вие ще вземете да изпишете новата тема  Mr. Green

Танче,снощи изпусна мама Кенга в ДС!Сега там е истинския клюкарник Mr. Green

Fy,не се чуди,ами хайде към Търново и в Щастливеца!Снимките са много хубави-Сисито е малка кукла,Иво и Сами са страхотни,а Жасминка колко е пораснала,добре,че си ти,че да я видим!Майка и никаква я няма вече,ама ти я поздрвави от мен!
Аз,така като гледам нашите деца,май само моето циганче и Николчо останаха без коси newsm78То на Никола може и да му е пораснала,ама нашата тц Mr. GreenА,ще ви пусна една снимка да видите милото ми дете какво желание има да се реше и да си сллага ластици,ама няма на какво!

Олче,при такъв вятър както съм сто кила ще ме отнесе!Ама,благодаря ти и го пусни това кю Peace

Една от приятелките ми вчера се върна от море и познайте какъв ми е подаръка-2литра Бургаско Mr. GreenСпирам се,защото все пак трябва и да поизгладя!

Гуен,страхотен подарък си си направила!Като се възстановиш снимки!

# 12
  • Варна
Здравейте, мамчета!

Ели, честит рожден ден мила!!!!! Само приятни емоции, семейно щастие и попътен вятър ти желая!!!   bouquet

Сиска, и на вас с Чемширов желая дъъъълъг съвместен живот с много емоции, любовни страсти и послушен "резултат", като сладката Божи!!!!

Мамчета, да ви кажа, че от днес има момиче в офиса, което обучавам. Към 2 часа вече почти бях останала без глас и сега съм я оставила да разглежда информацията на компа, а утре ще продължим пак на нов глас. Стискайте палци тя да е човека и да навлезе бързо, че иначе ще трябва да притичвам честичко.

Макси днеска е с майка ми, дойде да го гледа. Расте му кътно зъбче и е киселчок вечер, ама се справяме.

Да ви се оплача, счупи ни се лятната количка, и то на такова място, че и да се оправи мен ще ме е страх пак да тръгна да търча по пътищата както досега. Ама то аз като исках много лека, това явно означава и не чак толкова здрава. А старата - комбинирана, ми е вече адски тежка, а като видяхме цените вчера по магазините и това, което предлагат - направо се отчаях  newsm78  То не стига, че ако купим, ще ни е трета подред, ами и тя ако се счупи, вече не знам  Thinking А малкия уж върви, ама и се глези и иска да го носим, и не става на разходка и пазар без количка....

И да не забравя: Олче, прекрасна темичка, както винаги досега!!!!   bouquet Дано да мога да пиша поне по един пост и в следващите ни хубави и натъкмени темички  Praynig

Хайде до скоро от мен, ще гледам до края на седмицата да пиша, че после нямаааа....  Cry

Аааа, Гуен, сега трябва да вървиш с едни гърди напред! Браво за придобивката, и дано скоро мине болката от интервенцията и вземи да ни го покажеш този нов бюст!!

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 16:08 от Vif

# 13
  • София
Страйпърче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен! Бъди здрава и щастлива!
П.С. Да не пропуснеш да покажеш твоята торта, сигурна съм, че ще е сполучива!

# 14
Ха да взема и аз да се засрамя и да драсна някой ред Embarassed

Страйпърче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Желая ти хиляди усмивки в твоите дни!  bouquet

Чакай да го сложа това следващото в червенко(да е по-секси Mr. Green)
Гуен,честити ти две новички по-големи придобивки Mr. GreenС здраве да си ги носиш и пъчиш! Mr. Green(искаммм и аз Simple Smile)

Честита годишнина на Сиска-да сте винаги здрави и влюбени Heart Eyes!
 Иначе ние сме добре,като изключим двата "ечемика" на очичките на Алекс дето го мъчат от десетина дни и нашата лекарка първо ми заяви,че било алергия,а днес направо ме наплаши. SadДнес ходя по лекари и си мъча детето с топли компреси и капки,а то се дере направо като се доближа до очичките му Cry Cry
Иначе е неспирен по цял ден и умора няма-спи по час и половина на ден,а нощем по 10-ина часа.Аз май съм остаряла за това тичане след него и понякога се отчайвам още на обяд как ще издържа до края на деня Simple Smile
Сега му растат и предкътници,а отдолу не са избили още вторите му зъбчета и мъката е голяма-зареди ги четири един след друг,ама аз вече свикнах на киселото му настроение Mr. Green
Целувки на всички Heart EyesМного са хубави снимките-и да пускате още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт