На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 194
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Hug Yanan, Mimik честито!!!
 Да ви слушат каките и батковците и да се радват на здрави и сладки бебчета! Flutter

При нас нищо кой знае какво ново, освен че ни кара непрекъснато да и пеем и тя танцува.  Laughing Освен това всеки ден ни изненадва с нови и нови думички.

Коте и мен нещо ме е обзело "на бебешка тема" и слава богу, че татито не е тук за 2 месеца, че не знам как ще се оправя с 3 деца след 9 месеца! Това е в кръга на шегата.  Wink След 4 години ще се замисля по-сериозно над този въпрос - решила съм да раждам деца през 5-6 години, че ще ми дойде иначе нанагорнище. #Crazy Особено трето. Но ако има кой да ти помага.... / без да броим мъжът ти, който е на път през голяма част от времето/ смело се хвърляй напред със затворени очи!!! Mr. Green Heart Eyes Blush

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 21:44 от Pineapple

# 151
  • Бургас
Ами хайде и аз без бой да си кажа, че живот и здраве през март и Дея ще става кака Simple Smile .

# 152
  • Варна
Темичката ни вече се напълни с хубави новини!

Yanan, Mimik, Irra, честито момичета! Нека бременността ви бъде много лека, красива и спокойна  preggo! А накрая да си имате по още едно прекрасно, здраво и спокойно бебенце!  ylinfant

# 153
Охоoooo  какво става днес?Всички си признават хубавите новини Grinning
Докато се вълнувах,че Yanan ще си има бебе,изведнъж чета за още 2 бебета Heart Eyes   Е това са вече големи новини!
Браво момичета за смелоста да  родите толкова скоро! Hug
Yanan,Irra,Mimik  Hug Hug HugЛека бременност и безпроблемно раждане!

Аз понеже родих секцио,трябва да почакам за второто бебче.....

лека вечер  bouquet

# 154
  • София
Леле, че хубави новиниии!!!
Да сте живи и здрави. Дано имате безпроблемни бременности и най-сладките и здрави бебета.
Останах без думи Laughing.

Аз понеже родих секцио,трябва да почакам за второто бебче.....
лека вечер  bouquet
Zorri, ако искаш да раждаш нормално, тогава трябва да чакаш 2 години - иначе не е необходимо, стига да имаш зелена светлина от твоя гинеколог. Grinning

# 155
  • Бургас
Благодаря, момичета!
Zorri и аз съм секцио, но лекарят ми каза, че няма проблем. Така че се допитай до лекаря ти и действай  Heart Eyes

# 156
  • София
Ей, сладкишки, браво на вас!    bouquet

Янан, Мимик, Ира, честито, момичета! Много ви се радвам и от сърце ви желая лека бременност и много положителни изживявания! И да пишете по-често как сте, че да вълнувате и нас!
Леле, Янан, даже коремчето ти вече си личи... ах, че сладко!
Пък и всички сте със сходни термини, скици Simple Smile
Я, разкажете по-подробно как се чувствате, какво е усещането, мислите. Притеснявате ли се как ще го приемат дребните... Аз дето не съм бременна и не планирам скоро второ, все си задавам такива въпроси и на първо място ми е мъчно за Ени. Много странно, сякаш една втора моя бременност ще я лиши нея от нещо... така мисля сега, де.... пък ще видим.

Ех, че хубаво. Разляхсе от кеф и много ви се радвам  Simple Smile Бъдете здрави и слънчеви!

Да ме прощават другите мацки, ама тая вечер звездите са тез трите сладурки!

Спокойна нощ и прекрасни сънища за всички!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 00:51 от Tatalina

# 157
  • София
Честит рожден ден, D3s! Честит рожден ден, Млечко!

Бъдете здрави, обичани и щастливи! Слънце в душите и светлина в мислите!

Весел празник и скоро да се включите с разказ за вашето лято!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 01:18 от Tatalina

# 158
Добро утро!   Hug

Яна, Мимик, Иси, прегръщам ви много и споделям с вас щастието, което ви е сполетяло  Hug
Желая от сърце една прекрасна и спокойна бременност и здрави и сладки, пролетни бебчета! Наистина се трогнах снощи като прочетох.

На Млечко и D3с, честит рожден ден!

Много здраве, радост и късмет! Момичета, много настроение на днешния ден ви желая, както и много усмивки и цветя!

с по-дълъг пост ще се включа следобяд, че Тете не разрешава, както той сам се кръсти от няколко дни.

слънчев ден!

# 159
  • Варна
Честит рожден ден на Млечко и D3s! Момичета, бъдете много здрави, щастливи, обичани и винаги обичащи!

# 160
  • Варна
Честит рожден ден на Деси и Млечко, живи, здрави и много обичани майки и съпруги!

Честита бременност на Мимик, Янан и Ира, лека бременност Ви желая момичета   bouquet

Ние се поизгубихме, Крис се разболя. Сополи, висока температура -до 39,5 стига, по цяла вечер мрънкане и мятане в леглото. Сега го чакам да се поизмори от разхвърлянето на играчки и да си лягам да спя с него. Иначе от утре ще сме пак на вилата за около седмица, че родителите ми ще са на екскурзия. Там за щастие вече има интернет, така, че ще се включвам пак.

Да изчезвам, че тук взе да гърми яко, сега ще ми спре нета...

# 161
Честит рожден ден на Деси и Млечко-пожелавам им всичкото щастие на земята,съпроводено с много здраве и късмет!Да са обичани и обичащи!

Виждам,че тук се сипят хубави новини-Янан,Мимик,Ирра-много се радвам за вас и семействата Ви....пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност да изкарате и накрая след леко раждане да се сдобиете с по-едно страхотно бебенце.....а,каките и батковците много да помагат!  От опит мога да ви кажа,че няма нищо по-хубаво от две заедно играещи си или гушнати братчета......и определено разлика като нашата/а и вашите ще са с почти такава/ -изобщо не е страшна Wink

Анитка,да се оправя бързо Криско! Praynig

# 162
Ирра, извинявам се бързо  Praynig Обърках се с Иси.
Дай снимки да видим Дея, пиши повече за вас  Grinning

По повод публикуваните снимки напоследък, мога да редя суперлативи в безкрайност. Радвам се на снимките, разглеждам ги с интерес и установявам, че ние отдавна нямаме вече бебета  Wink
А относно юнските ни госпожици- ами те са най-хубавите!

Чудесни снимки на Иванна, с банята сред дървата за огрев.   

На Ванко, в чуждата детска стая. Представям си само каква златна мина е за него и поле за действие. Дани, смях се с глас на тази снимка.

На Ени, позирайки с двата биберона. Чудесен кадър.

На Тея-изявена вече туристка  Grinning

На Ивчо-алпинист. Любе, не знам дали си видяла петното горе високо на стената, но аз го скивах. Радвай се, че имаш "зорко око" в лицето на Ивчо, иначе петната ей така ще си стоят  Grinning

На Алекс, която е прекрасна и без млекотерапий.

Чушчице, Марти голям станал. Не си показвал снимки от пролетта, май?

Добре дошли отново на Саси, Лида, Зори и Албени, след дълго отсъствие. Чудесни снимки на Дари, Белослава, Любима и Йоанка.

Албени, благодаря за дългите постове и отделеното време. Оценявам жеста и чета с интерес. Аз наистина не съм в състояние да пиша толкова.
Ние сме добре. Долните предкътници напират здравата. С тях ще станат 12 зъбчета. Иначе сме по 2 пъти в парка  и обратно. Ето снимки от ходенето в Котел преди 2 седмици:

http://images19.snimka.bg/003748390.jpg
http://images19.snimka.bg/003750833.jpg
http://images19.snimka.bg/003750836.jpg
http://images19.snimka.bg/003750848.jpg
http://images19.snimka.bg/003748474.jpg

Анитка, бързо възстановяване на Криско  Praynig
Аз междувременно изкарах гнойна ангина, от каквато не бях боледувала от дете. Е и преяждането със сладолед оказа важно влияние, за което.

# 163
  • Бургас
Благодаря на всички, които се сетиха за мен!
Аз отдавна не съм влизала. Дечицата много са пораснали всички, а и нови бебета се очакват! Браво! Това е страхотна новина!

Като ми остане повечко време обещавам да пиша как сме. Сега, нали знаете, повечето време сме навън, а в малкото часове, прекарани вкъщи, докато Алекс спи, гледам да свърша туй-онуй!

Целувки на всички бебоци от нас!
Обичкаме ви! Heart Eyes

# 164
  • София
Здравейте, момичета!

Времето май се е намръщило над цялата страна, ама пък ние си имаме хубави новини и тук ни е едно хубаво и слънчево Simple Smile Забелязвам как бебешките мечти са заразни и бързо ви хващат... ами хайде и вие да се похвалите скоро с такива новини Wink

С Ени днес бяхме на консултация, че вече нали се ходи през три месеца. Резултатите са - 10 кг. и 78 см. На тегло не е мръднала, за сметка на сантиметрите обаче. Аз съм доволна, всичко си му е добре на детето   Party

Коте, Таби, Анни, чудни снимки - лятно напоени и свежи. Дечковците добре се забавляват и са станали още по-големи и както казва Анни - излизат вече от бебешката категория.
Коте, къде е тази вила, на която сте били, много приятно изглежда местенцето.
Анни, Тете все повече прилича на татко си, та може би затова си е избрал и такова име Wink Сигурна съм, обаче, че една бъдеща госпожица ще е като теб! Ти няма ли да се вкл'ючваш в бебешките мечти Wink А за сладоледа те разбирам и аз прекалявам с него и понякога сутрин се събуждам с драскащо гърло, ама пуста лакомийка...
Анита, весело изкарване на вилата. Радвам се на родители като твоите, които намират време и за себе си. Аз моите не мога да ги накарам да отидат някъде на почивка двамата, все нещо друго е по-важно. Криско добре ли е вече?
Млечко, пусни поне малко снимки да ви се порадваме!

Усмихнат и приятен ден за всички!

Общи условия

Активация на акаунт