На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 193
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета! Сърдечни благодарностти за пожеланията, Таталинке, Анни, Саси, Анита и Люба - страхотни сте! Ние от неделя сме си в къщи, пътувахме добре макар 4 часовото закъснение на полета. Следващите дни като ми остане време ще кача снимки и ще пиша подробно!
Целувки на всички и лек ден!

# 166
  • Варна
Ето ме и мен отново, след като дремнах 1 час с Криско. След няколкото почти безсънни нощи си мислех, че ще спя повече, но не успях. Дори имах време за една тренировчица на крос-тренажора. Благодаря за пожеланията за Криско, днес вече определено е по-добре. Довечера ще си имаме пак изпълнения, но така порастват децата и побеляват косите на майките.

Успях най-накрая да разгледам снимките. Тея както винаги е много хубава и виличката изглежда страхотно. Коте, другата седмица трябва да се видим и да разказваш.

Иванна и тя е станала една много хубава млада дама. Много ми харесаха снимките в стил "къпане на необичайни места".

Анни, голям мъж е станал вече Стефи. Много е пораснал и като гледам и той е по белите.

Таталинка, моята майка много обича да пътува и все гледа да прилъже баща ми за някъде. А на него му дай биричката и дистанционното на дивана. Сигурно ви е познато, май всички са така.

Весел след обяд от мен, отивам да правя мляко с грис на дребното.

# 167
# 168
Оооххоооооо, какво ставa тука бе моми4ета Shocked??? Мале, мале, Янан, Мимик, Ирра, е краи, ве4е съм във супер настроение въпреки ужасния дъжд които се лее вън newsm44. Скъпи моми4ета, желая ви от сърце лека бременност, леко раждане и здрави бебета накрая. Целувам ви и ви прегръ6там, и ужасно много ви се радвам smile3501  love001. Аз съ6то мисля за второ бебе, но като се прибера при тати в Лондон по4ваме бебеправенето.
 Лелееее, а какви хубави де4ица си имате Коте, Табби, Анни, и на вси4ки дето не можах да запомня и ме мързи да се връ6там назад. Целувам ги вси4ките и ги гу6кам Hug.
 Честит Рожден Ден на Деси и Мле4ко, бъдете здрави и много, много 6тастливи маики и съпруги.
    А кажете ми сега, как 6те изкараме у дома при този дъжд smile3515. Детето направо 6те полудее, а и аз покраи нея. От сега вла4и и разнася обувки, 6типки, 4орапи и др субекти които не са игра4ки.
 За това ви казвам 4ао за сега и отивам да наблюдавам положението да не излезе извън контрол.
 О6те веднъж 4естито на бъде6тите маминки и прегръдки на вси4ки останали Hug.[/
b]

# 169
Честит Рожден Ден на Деси и МЛечко   bouquet
БРей какво става тук  Laughing аз докато вляза във форума и във форма де, и вие вече надули коремите. Много ви се зарадвах момичета и да ви кажа ако не бях в цикъл, ей сега щях да започна да работя по този въпрос Joy
Ммм, да...определно вече нямаме бебчета ,а дечица готови да стават каки и батковци
 Heart Eyes на всички

# 170
Ехаааа,още новини за бебета StopМимик,Ира, Hug лека бременност момичета и скоро да гушкате сладки бебоци Heart Eyes
Ох,много ободрително действат тези новини,наистина май се замислям за трето ,но ще е след някоя друга година,защото иначе с постоянно отсъстващ татко и батко ученик #Crazy #Crazy #Crazy,та може да се разберем кога да ги правим Ананасче, че да си правим компания Joy
Таталинка вилата ,в която бяхме се намира в едно село Престой,на 4 км, от Трявна и си я избрахме по интернет.Наистина местенцето беше много хубаво,е не че нямаше кусури,като например липсваше налягане за водата и басейна се пълнеше до половината,но това да е кусура,ако искам лукс ще отида на Златни пясъци.За мен беше важно да има добра градина и двор за децата Peace
Анитка, бързо да оздравява Криско и да си спретнем Варненска срещичка-Саси,Ананасче ,Агнеша, целуваме ви и весел купон на вилата Hug Heart Eyes
Сега ви пожелавам лека нощ и очаквам още новини за бременни мамчета Laughing

# 171
Честит Рожден ден Деси и Млечко  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
Браво момичета,честито.Много ми стана мило и аз определено искам вече второ,много ми се иска да имам трички,та явно трябва да се захващаме и ние скоро време.
Честит рожден ден Деси и Млечко.

# 173
  • Варна
Здравейте, мацки!
Малееее каква хубава новина!Честито Янан, Мимик, Ирра. Много се радвам. Пожелавам ви леко бременеене.
Всички дребосъци много сладки!Да ги нацелувате.
Моят дзвер другата седмица тръгва на ясла. Малко ми е притеснено, че постоянно ме търси и плаче за мен, но няма как. Положението с парите е много лошо и трябва вече да работя, а и покрай постоянното тичане след Хрис си купувам дрехи от детските магазини Laughing станала съм 47кг.
ето снимчица от нас

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=117

# 174
Здравейте момичета! Ето и ние се завърнахме от нашата първа почивка с Ники. Обаче преди да разкажа, просто искам да поздравя първо рожденичките Деси и Млечко   bouquet. Прочетох набързо и хубавите новини за бъдещите мами - Янан, Мимик и Ирра - ПОЗДРАВЛЕНИЯ момичета, за куража , дано имате много леки бременности и да се радвате на хубави и здрави бебета,  Heart Eyes Това се казва новина! да си призная благородно завиждам  Heart Eyes

Ето и моето отчетче  Wink.
Пътувахме цели 6 часа,едвам удържах фронта накрая, играчки, папкане,спинкане ...
Тетевен е един много красив град, с чудни гледки , а планината направо ни зашемети .Никола бързо свикна с промяната на обстановката,раздаваше усмивки и не беше крив почти през цялото време,явно и той разбираше че сме дошли на почивка и трябва само да се забавляваме.Очаквах наистина за нас да е само смяна на обстановката,но наистина успяхме да вземем въздух от ежедневните рутинни занимания и да дадем цялото си внимание за Ники.
Всеки ден си имахме маршрут ,посетихме всички забележителности в района,случихме на хубаво време,без жеги, а и в планината е друго,въздуха така свеж и прохладен...
Изкачихме се на най-високия връх там ,където имаше дори направен параклис, направо нямаме думи от това което се виждаше ...Естествено навсякъде бяхме в пълен комплект, Никола се радваше на свободата ,на голямото зелено пространство, тичаше като обезумял , а после уморен заспиваше.
В хотела ние бяхме най-малки и всички го закачаха, а той бягаше из коридорите , а щом влезехме в ресторанта започваше обичайното:"Ам,ам...", дано не сме надули главите на почиващите. Ходихме на толкова красиви места, нямам думи!Важното е ,че първата почивка с нашето детенце мина добре, и нямаше кой знае какви проблеми.
Ето го нашия планинар в подножието на вр.Острич , а тук е поседнал ,преди да стигнем до водопада ,така му се искаше да се топне във водата, но мама не даде , , ето ни и в центъра на Тетевен, където няма нито една кола и така добре се забавляваше ,без да тичаме след него .

Хайде другите снимки вижте тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170158

Аз започвам да разглеждам снимките на нашите хубави юнски дечица и да попрочета малко ! Виждам ,че много от мамите вече са се завърнали и компанията все повече се увеличава.
Хубав ден !

# 175
  • Варна
Ани от Бс, страхотни снимки  smile3501 Размечтах се и аз за такава почивчица- със зелени полянки, прохладен и свеж въздух, удобни дрехи и простор за очите и душата. Радвам се (и благородно завиждам) за чудесната ви почивка  newsm10 Живот и здраве и ние през октомври ще си направим такава, по-рано просто няма начин.

Агнешка, така и не го видяхме тоя Хрис на живо, да ни покаже как толкова много беснее, че мама да носи детски дрехи. Ако гарантираш ефект предлагам размяна за 1-2 седмици. Крис е доволен ако има гушкане, пейки за катерене и много Ам. Сега времето е лошо, не става за разходки, но другата седмица ако идваш насам ще се радвам да се обадиш. А на малкия сладурчо пожелавам бързо адаптиране в яслата.

Анитка, бързо да оздравява Криско и да си спретнем Варненска срещичка-Саси,Ананасче ,Агнеша
Котенце, Криско от вчера няма температура, така че се надявам другата седмица още да сме готови за срещичката. Дано този път успеем да се съберем всички!

Млечко, чудесно колажче си направила! За съжаление видях само 1то, другите не ми се отварят... кажи как става или пък линка да провериш. Търси ми програма, с която да се отвори снимката.

# 176
Здравейте и от мен!Честит празник на всички ви......и дано да се възползвате максимално от почивните дни/че ние имахме големи планове,но аз нещо съм се "разстроила" от смяната на времето и дотук вичи няколко точки от програмата ги пропускаме/
Добре дошли си на скоро неписалите мами....надявам се да се пораздвижи вече малко и тая тема/че Пепита ще вземе да остане без работа,ей Wink/
Агнешка,липсвахте ни......но виждам,че май наистина нямаш време....а това с кг,и на мен ми е проблем/и то основно щото си накупих нови,ама по-широчки ,а сега пак основно със старите си джиткам,че нещо много "харизани" ми стоят/...За яслата-приготви сеза мрънкане и рев/доколкото знам май почти при всички е така в периода на адаптация/,но понеже аз тая седмица бях на тоя огън със Сами,да те предупредя:най-добре е да не се бавиш сутрин-така се разстройвате и двамата......като идете,казваш чао,цункаш и изчезваш...лелите сизнаят работата нататък/иначе е по-изнервящо за всички/,ако има начин -да го води някой друг-поне в началото ще е най-добре/например тати,баба или някой към който не е толкова привързан или при който не се практикува тръшкане и рев/,при нас помолиха да не ходя наобед,а да го оставям още отначалото по-цял ден/защото децата свиквали да ги взимат преди сън,а и другите се разстройвали/,но незнам това дали е приложимо за яслите newsm78,затова по-добре попитай каква е практиката във вашата ясла...И накрая да те успокоя,че първите два дни мислех,че съм най-големия звяр,защото си пращам детето на градина,отделно дето едвам преживяхме рева и увещанията вечер и сутрин приди да иде....а тая сутрин синковеца стана ухилен и искаше да отива сам/пък днес няма градина/...така,че се приготви за няколко много тежки дни,но после да знаеш,че ще свикнете....и ти пожелавам да се адаптираш бързо към работата...и да си струва ходенето/във всякакъв аспект/
Ани,строхотни снимки-Тетевен ми е също в програмата за пътуване,а след твоите впечатления усещам,че ще мине напред в списъка...Радвам се,че сте изкарали страхотно......и че даже си си починала/че вече имам едно наум за почивка с деца/
Анитка,снимките и при мен не се отварят,но в подписа на Млечко,най-отдолу,има линк към албумче...е там какви красоти има...не е истина просто/аз само исках да питам сама ли ги прави,че съм направо във възторг/,и има доста с ена друга наша познайница,дето майка и рядко се разписва/и ще има строго мъмрене,като се мерне Crossing Arms/....а на теб възлагам бойната задача да снимаш,като се видите с Варненки и дечковците....и стига с това отславане Naughty-изглеждаш перфектно на последните снимки които съм ти виждала....
Анни,вчера ме вкара в размисъл с това петно/пък и тъмкмо бях запретнала ръкави и с парцала вилнеех/,та кажи моля те къде го видя,че сън не ме лови Laughing...иначе виждам,че синът ти става все по-опасно чаровен......много хубави снимки Peace
Хайде,от мен лек ден...аз отивам да облека поредния кат дрехи,че направо се "озъбих" от студ днес Mr. Green/ама като се оплаквах от жегите,на ми сега хладно/

# 177
Честит празник и от мен!
Честит празник, пловдивчанки! Пожелавам ви да се чувствате уютно във вашия град! И в този ред на мисли да си изберете най-подходящия и кадърен кмет. Сигурна съм, че все още има такива хора Grinning
Любе, да ме простиш за тъпия майтап. Исках само да обърна катеренето на Ивчо, откъм положителна страна, а то как прозвуча. разбира се, че никакво петно не съм видяла. Прости   bouquet Останала съм с впечатлението, че си сръчна жена. Един въпрос към теб, аз и преди исках да те питам. Защо не даде Ивчо на ясла, като роди, дет' се вика поне в началото, докато Ивчо бе малък? Знам, че сте сами и няма на кого да разчиташ за постоянно.

Ани, чудесни снимки. И аз харесвам много тетевен, Рибарица и въобще всичко що е планинско.

Агнешка, стискам палци всичко да тръгне по вода. Аз подадох документите вече. Заявката ни за ясла е за април 2008. Смятам Стефи да ходи 2 месеца, докато не я затворят за лятото, ще направи почивка най-вероятно при майка ми и от на есен пак.

Таталина, правилно си уловила накъде "духа вятъра" у нас  newsm10. Аз не мога да се похваля с хубави новини, но продължава да кипи усилен труд в тази насока  Wink 

Да, да Стефи прилича на баща си, само боята е моята и е наследил и гъстата ми коса, но съм сигурна, че във времето ще прилича в различна степен на някой от фамилията. Много хора казват, че прилича повече на сестра ми, отколкото на мен, но по-нататък ще кача снимки за сравнение.

Албени, пропуснах да кажа, че Белослава много прилича на брат ти. Добре, че познавам мъжа ти от по-ранни снимки. То и затова настъпи объркване... Simple Smile

Таталина, Ени прилича повече на мъжа ти, макар че на живо преценката е по-точна.

Любе и ти имаш силен ген, правя отново сравнение и с детската ти снимка.

# 178
  • Варна
Здравейте милички!
Любе, и вие много ми липсвахте и благодаря за съвета  bouquet. И аз исках от първия ден да тръгне за цял ден в яслата, ама при нас практикуват постепенната адаптация.
И моите дрехи ми са като харизани Joy Много съм смешна като се облека с нещо от преди да забременея, ама смятам, че Хрис като тръгне на ясла ще се пооправя и ще успея да кача 5-6 килца. А може и да приема предложението на Анитка и да си сменим децата за малко, че да си почина малко Mr. Green
Тази седмица Варненските мами ако се организират, жива умряла и аз съм с тях. Децата по гаджета тръгнаха, а аз все не мога да се организирам да се срещнем.
Благодаря за моралната подкрепа на всички относно яслата. Другата седмица след вторник ще пиша как е минал първият ден. Надявам се да не се травмираме много и двамата.
Гледам снимките от разходките и почивките на всички малчовци и много им се радвам. Ама колкото повече растат тези деца все по-хубави стават. Дано да са ви много послушни и здравички.
Да се похвалим...преди 5 дни ни избиха горните два зъба наведнъж. Така че скоро ще сме с 4 зъбчета Grinning
Приятен и усмихнат ден от нас  love001

# 179
Честит рожден ден, Таталина!
От сърце ти желая много здраве и късмет!
Те носят всичко останоло след себе си-
радост, щастие, любов, хармония,
удовлетвореност!
Желая ти много празнично настроение,
много усмивки, поздрави и цветя!
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт