На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 188
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит Рожден Ден, Таталинка!  bouquet

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.  newsm38

Целувки от нас!

# 181

Честит Рожден Ден, ТАТАЛИНКЕ!

Бъди такава каквато си -  истинска, емоционална, чаровна !

# 182
Честит Рожден ден ,Таталинка!  bouquet
Бъди много щастлива и обичана съпруга и майка  bouquet
Целувки и весел купон Hug Heart Eyes Hug

Анитка,като се върнете се обади и да се ораганизираме да се видим Grinning
Ани от Бс, много хубави снимки ,най-много ми хареса тази с водопада,много красиво но и страшничко,а Ники голям сладур Laughing
Агнеша, никаква ясла преди да сме се видяли с Хрис Naughty
Отивам да решавам задачи с баткото Sick

# 183
Таталинка Честит рожден ден!  bouquet
Желая ти много щастие и любов!!!!!!
      bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
  • София
Честит рожден ден Таталинка!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Мила прятелко, бъди жива, здрава и много щастлива! Пожелавам ти да бъдеш изключително горда майка. Отстоявай правото си с високо вдигната глава. Бъди уверена в себе си и много обичана жена.
Прегръщам те силно дарлинг Hug Hug Hug!

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,TATALINKE!

Бъди все така лъчезарна и заредена с положителна енергия, която заразява и хората около теб!

Много любов, здраве и щастие!

# 186
                            bdbaloni
Честит Рожден Ден, Таталинке!
Бъди преди всичко здрава и много обичана!

# 187
  • Варна
Честит рожден ден, Таталинка!
Мила, пожелавам ти щастието и любовта винаги да се оглеждат в твоите очи!

Весело прекарване на празника ти!

# 188
Честит Рожден Ден Таталинка,много здраве и усмивки!

# 189
  • София
Ей, разплакахте ме... много сте мили, благодаря ви от сърце!  Hug
Толкова е приятно цялото това цветно внимание към мен, благодаря ви!
Пожелавам на всяка една от вас да е поне 10 пъти по-положителна, по-уверана в себе си и по-силна от мен!
А на себе си пожелавам повече мъдрост!

А това е за всички, на които им се танцува с мен 
Rise Up, don't falling down again! My dream is to fly, оver … ainbow so high...   Simple Smile

Топла и спокойна нощ, момичета!

# 190
Честит Рожден ден на Таталинка и на моя баща  bouquet!
Таталинке, гледам, че приспа всички в БГ...това да не означава, че се връщаш от купон....чакаме снимки Joy!
Аз да ви похваля моята щерка. Детето вчера вечерта си отиде в стаята (без да ни изчака), качила се на леглото и си заспала...ако се беше и загънала Joyцена нямаше да има! На следващия ден ходиха с баща си при едни познати, които имат магазин за авточасти и ДАлия взела да събира хартииките от пода и да ги слага в коша, и собственика като я видял и сложил парички в джобчето на гащеризона за добре свършена работа Laughing.

# 191
  • София
26, да нацелуваш сладкото си и послушно момиче! Много готин разказ Simple Smile Честит празник и на твоя татко!
А за купона... нямаше такъв, но това е една друга тема, не особено весела и затова спирам до тук   Peace

Честит рожден ден и на още една дева!
Елето, бъди здрава, силна и щастлива жена!
Весел празник, пълен с много усмивки!

Пиши, как сте!

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 01:19 от Tatalina

# 192
Честит рожден ден/макар и със закъснение/на Таталина и на бащата на 26-пожелавам им много здраве,късмет и много обич да получават и  да дават!  bouquetМного щастие и усмивки пожелавам и на днешната рожденничка-Елето-дано живота и да е озарен от красиви мигове и емоции !   bouquet
Ние вчера все пак направихме планираната ексурзия-обиколихме част от Родопите и се насладихме на невероятната им красота.....въпреки жегите това лято,нтам все още е многох свежо и зелено....и едно такова,спокойно,направо идилично........за моменти се чустваш като на друга планета.......особенно като "забихме" из по-малките селца.......е,доста съм ужасена от вида в който е Пампорово/защото имах прекрасни спмени от това място/,но сега там е всичко друго,но не и курорт-виж строителен обект,сметище,битпазар....но не и място за почивка/направо гони Черноморските курорти в тоя насока/......сменихме и всички възможни метеорологични  условия-от студ до жега,от слънце до дъжд-направихме татито разноглед/че аз уж се бях оправила,но от завоите ми стана пак зле и оповръщах всичко/....но децата явно вече свикнаха да се возят отзад сами/че по-рано и аз бях отзад,но беше пълна лудница-писъци,дърпане,скубане......сега вече се воздя на предната седалка,те са разделени в двата края и има мир и любов/......за съжеление в Смолян не успях да се свържа с Корни/отправям и сериозна забележка да си включва телефона,дори когато е на почивка Crossing Arms/....но пък затова се видяхме с други наши познати и като цяло рекарахме много добре.......снимки-няма да мога да ви покажа много,щото съм от кръжока"сръчни ръце" и насред Смолянския площад изпуснах фотоапарата и сега ще трябва или дисплей да сменяне,или да купуваме нов/то се оказа,че и така можел да снима,ама като се притесних,че пак съм в издънка,изобщо и не пробвах/
Анни-ти пък Laughing.......и аз се опитах да се майтапя...ама и на мен нещо не ми се е получило Wink...Но сериозно в първия моменткато прочетох за петното и ходих да проверя в банята/че нали знаеш,всеки си има малки странности-аз малко по-големи относно чистотата....ама карай,боря се активно с тази си страна/....А,за ясли,не съм мислила изобщо....даже мислех и двамата да ги давам в по-напреднала възраст....но се оказа,че в Пловдив положението със записването е много сериозно,но намерихме"връзки",колкото и да не ги обичам тия неща и затова го пуснах баткото...да пази място/пък и Иво записахме отсега в същата градина,че ни е наблизо,а и сега почват да строят нова сграда по Европейски стандарти,и от догодина ще са в нея/...и мислех да е за по няколко дни в месеца/а през останалото време вкъщи,както досега/,но като гледам кака протича периода на адаптация-май ще сменям тактиката ище си ходи постоянно/пък и определно вече ми е трудно с двамат-особенно с "борбите за надмощие" помежду им/
За гена-явно е силен,но не и откъм цвят,че като гледам децата все по-руси стават....аз съм била руса само за около 6 месеца....но явно е дало отражение Grinning
Агнешка,ако намериш рецептата за качване-давай я насам....че аз уж качих няколко килца покрай почивките и най-вече от ходене по-кръчми и ядене на нездравословна храна/за около месец се храних противно на принципите си/,но много бързо си ги загубих покрай боледуването.....А,за Хрис-явно различните детски заведения имат различни тактики спрямо първите дни-но мисля,че те си знаят най-добре/все пак това е на базата на опит и на методики....или поне се надявам да е така/
26,и ние имаме такива опити за "подреденост"...даже на няколко пъти го виждам как почва да прибира играчките по местата им/но да свиква,че с майка звяр -няма голям избор/.....обаче е все в неподходящ момент/когато батко му си играе/.....та няма кой да оцени по достойнство старанието му Mr. Green.....Но ,мисля,че на тая възраст вече могат да осъзнаят и да бъдат научени на някои неща/поне относно реда/....не,че отведнъжще почнат да го правят,но поне основите могат да се "положат"
Аз не помня дали съм се похвалила-но Иво повече от месец вече си спи в кошарата и то почти по-цяла нощ/даже вече свикна да заспива не на цица/ а само като го оставя в леглото......но това го отдавам и на факта,че временно няма зъбни атаки/последните кътници са в застой откъм никнене/......а доста се уморява през деня.....
Май се поулях пак откъм писане....ама съм точно на струята на топличкото/че днес съм решила да си стоя на климатик,за да взема накрая и аз да вляза в релси здравословно/...обаче усещам как ми се приспива...та се спирам......и ви пожелавам лек и много усмихнат ден Heart Eyes Hug  bouquet

# 193
Привет,момичета!
И аз искам да благодаря за хубавите думи относно нашите снимки от почивката ни  Hug!

При нас лудницата е пълна  ,откъм разхвърляни играчки, разкъснани списания, отворени шкафове, и отново налитаме на кофата за боклук...Още щом скокнем сме на входната врата и с рев се опитваме да я отворим... обича си разходките и трябва да часа да е навън... Малко с храненето май започнахме да имаме проблеми , вече хич не му се папа от неговите манджи-обича да папа същото,което и ние.Сега слагам храната му не в неговите купички , а в нашите чинии ,да помисли,че яде същото като нас...Вашите деца как са в това отношение?
Иначе със зъбките сме вече с 4-ри кътника,обаче последния доста проблеми ни създаде..важното е ,че всичко е ок...И ние като вас Любе имаме застой сега....Иначе си спи в кошарата от няколко месеца, и не ми се ще да се приучава пак по старому.
Сега е фен на динозаврите и кончетата, как ръмжи и се прави на конче, направо си умирам от смях...Та това е при нас.
Гледах с интерес и много усмивка снимките на г-ца Фръц, на Иванна, на Ники, чаровницата на Albeni,на сладура на Млечко , на сладурката на Котето от тяхната почивка в Трявна , сигурно пропускам някого ,но повярвайте много си ви харесах  Heart Eyes!

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 17:23 от Ani ot Burgas

# 194
Здравейте сладки мой!  Hug
Да знаете че много ми липсвахте  Heart Eyes Не е възможно да прочета всичко , което  сте написали , няма и да мога , но ви обещавам вече да ви чета и да се включвам по -често !
Ние сме добре - хайманувахме по морето , после бяхме за малко в София , а след това и в Лом на гости на баба и дядо и после ще показвам снимки .
Сега чистим у дома , оправяме багажа  и  се настройваме  на вълна София , парка , среща с всичките ни малки и големи приятелки  Grinning
Нана е добре ..в смисъл колкото добре може д бъде едно своенравно , не спящо и палаво момиченце , което отгоре на всичко се страхува да ходи само  , а може да го прави   ooooh!
Е , за сметка на това говори разни бебешки си глупости , кара ми се , чисти , разхвърля , смее се много повече от преди , имитира животинки -куче , коте , теленце , магаре ...предполагам всички дечица ви веселят с такива звуци , тъй че нищо ново не казвам  Laughing

Още много ми се пише и чете , но се налага да спра а преди това да кажа със закъснение и още веднъж -
Таталинка , честит празник ! Миличка бъди все така искрена , мила и чудесна приятелка ! Искам да кажа на всички че си прекрасен и ценен човек и много те обичам !  bouquet
Е , до скоро ! Целувки и спокойна нощ на всички ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт