На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 188
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ха-ха, Ани, верно е голяма беля твоя Ники  Shocked Аз като ми се умълчи най-много се притеснявам...

По повод килима и аз вчера чистих... само, че не олио, а съдържанието на гърнето. Оставих го на баща му докато си измия зъбите. Криско станал, разлял всичко, че и на баща си дънките успял да полее с урина. Сега излизаме навън, поне в градината да беснее колкото си иска. Преди обяд хита беше бране на домати- наред зелени и червени, а после се "изкъпа" като влезе в обсега на пръскачката за поливане на тревата. Абе палавници....

# 211
Добра нощ, момичета!
a witch, бързо оздравяване на всички ви! Как Деничка прие плажа и морето?
Ами като се опитаме да я изкараме от водата, започва да пищи и да се тръшка...

# 212
Дидка, Hug и се моля повече да не ви се налага да престъпвате прага на здравно заведение Praynig...да нацелуваш Мишето и Викича и да намериш време да си починеш.....
a witch,а вие оздравяхте ли?
Ние също сме се понатръшкали...ама май се простудихме от обикаляне през почивните дни......баткото е с кашлица и суполив/та оттърва градината тая седмица/.....аз незнам от какво точно съм болна,ама нещо не съм на кеф/май основно съм преуморена,а и винаги ми се отразява смяната на сезона-особенно то топло към студено/...и затова почти не пиша....но пък чета-така,че вие си пишете Laughing
Елия-страхотно заглавие Hug...и принцесата ти е страхотна....аз да си кажа пак-ама добре,че Млечко има в подписа си едни красиви снимчици хс рамки и с твойта красавица там...
Владислава също е много пораснала-изглежда много голяма....
Анитка-ние отдавна сме на "обща храна"-т.е. от нашата манджа/която ,обаче се готви така,че да отговаря на бебешките нормативи/...но пък не ни се е отразило прохождането на апетита.....нито поредните/последни/ кътници,дето от два дни са решили,че ще избиват.........ама и не ни се лепи....днес на консултацията бяхме 10кг и 85см.
Отивам да бъркам манджата,че загорялото не било  здравословно........../то като едното нищо ще я загора,ама комшийката отдолу ме изпревари....и сега миризмата ми напомня,че готвя/

# 213
  • Канада
Здравейте момичета!
Поизгубихме се ние,ама много бели,много чудо!Паднахме от колелото първо,после бутна малкия калпазанин една врата,която за малко да му падне на главата,но той я подпря с ръка,та се съмнявахме,че може да му е счупена,ама правихме снимка,та слава Богу не е,и още куп такива бели-да не ви разказвам SadВече се предавам,трябват ми поне още два чифта очи Sad
На всичкото от горе  и кътниците са ни подкарали... ooooh!Та влизам на бързо да питам и ще ходя да се мяткам да спя,че вече свят ми се вие от недоспиване!
От 4 дена Ванко има Т.Качва до 38.3,а през деня може и да я свали до 36 и нещо,ама днес поддържаше цял ден над 37.Има и няколко афти на езичето Sad.Отказва да яде-днес пи само мляко и вода,което е напълно не типично за него,по принцип е със завиден апетит.Не спи нито денем,нито нощем,кисел е,та едва го изтърпявам и,а го виждам също,че няма силици човечето Sad ooooh!
Водих го днес на лекар,каза ми че нищо му няма,и че е от зъбите,но....четох тук-там(а пък и съм чувала),че такава Т.не се вдига от зъби и че за 3 дни трябва да я свали.От друга страна личния твърди ,че до 38,5 спокойно може да вдигне от зъби,че даже и да си я поддържа една седмица newsm78Но аз тук им нямам много доверие на лекартите!Та момичета,моля ви кажете как мислите вие!?Страх ме е да не би да му има нещо на детенцето и тези тука да ме мотаят Sad CryНе му давам нищо,освен малко панадол вечер преди лягане,за да го облекчи(ако е от зъбките)
Извинявайте,че нахълтвам така и не съм чела напред,ама сили не ми останаха тези дни.Дано се пооправи Калпазанко малко,та да имам време и аз за компа.
Благодаря ви предварително и много целувки на вас и малките съкровища!

# 214
  • Варна
Дани, и ние миналата седмица бяхме с висока температура (стигна 39,2) и когато Панадола не помагаше давах Нурофен. Личната ни каза, че е от зъби, но зъб така и не се появи. Не знам как е при вас, но тук доста деца (че и майки) се разкихаха и разкашляха заради смяната на сезоните. Целувки на малкия палавник Ванко и дано отмине бързо  Peace

# 215
  • Варна
Днес само аз ли ще пиша тук newsm78

Влизам за да поканя варненските (а и не само) мамчета на срещичка в петък 14.09 на Летния Театър. Часът за сега е 10-10,30. Надявам се този път да успеем да се съберем.

# 216
Здрасти и от мен Hug

Благодаря ви за милите думи   bouquet дано вече всичко е наред с малчуганите ми Praynig

Елиа, страхотно заглавие Peace

Анитка, малкия да не пишка вече на гърненце, ако е така - поздравления Hug
За болницата - честно казано не ми бе толкова голям шока, като отмента хлебарките, но пък какви роми имаше ooooh! ум да ти зайде...тия хора направо са голяма напаст ooooh! ....ама това е една друга тема Peace

Дани, не се притеснявай - и аз в Канада нямах доверие на лекарите, защото на Вики никога нищо му нямаше, но смятам - а и дано Т-та е от зъбките  Peace, но пък тия афти newsm78 Дано днес вече е по-добре Peace

Любе, предадох целувките и ви връщаме и на вас  bouquet
А ти я покажи малко снимки - оправихте ли апартамента Wink

Раглеждах и снимки и всичките ни дечица са пораснали и вече са малки, сладки госпожици и господа Hug Heart Eyes

Ани от Бургас
- голяма скица е дребчо - абе да ти кажа в такъв момент като правят бели все си казвам нека да са здрави и да ги правят...отколкото да са болни да лежат Wink

ТаталинкО   bouquet

... а на трите бременлийки - Честито и лека бременност...радвайте се сега на спокойствието, че после ако знете какво ви чака ooooh! ooooh! ooooh! Аз ако сега трбяваше да избирам дали да родя "породено дете" щях да изчакам, ама....поне по-бързичко ще отФръкНат Mr. Green

До скоро сладурКИ bowuu

# 217
Здравейте момичета!
Ние сме на линия.
Честит рожден ден на Млечко,Деси,Елето и Таталинка!  bouquet малко на патерици
Честито и на бременните лека и безпроблемна докрая и красиви ,живи и здрави бебета!
Ох и аз искам вече ,но пък като си помисля с тоя дивак и бебе  #Crazy пък и бременността ми беше еднааа едвам го износих.Има време дано и аз се впиша скоро в редиците на очакващите пак  Rolling EyesАма вие май всички по едно и също време ще чакате бебета а  Thinking
 Heart Eyes
Страхотни снимки сте направили пак много много сладки дечица Иванна,Тея,Хриско,Ени,Алекс,Ани,сТЕФИ,Ники,Йоанка,Ники,Шоши,Владислава абе всички дано не съм забравила някое сладурче
Ние малко сме сополиви и прокашляме ама да видим пак накъде ще забие.Уф направо не ми се мисли стана малко по-хладно и вече сме готови болни ,а като го дам на ясла не ми се мисли.
Дидко Hug напълно те разбирам какво сте преживяли.Целувки на Шошо и Вики.И ни е12 дена като бяхме направо подлудях не можех да го озаптя в стаята.Дано вече сте добре и не ви се налага да си спомняте за гадните абокати.
Данип Hug за вас   ама Ванко и той голям беладжия  ooooh!Мале мале и по два чифта очи нестигат май  Laughing
За чуждите хора ние се хващаме здраво за мама докато не ги опознаем.
З други деца-радваме се и се опитваме да играем с тях.Тези дето постоянно сме с тях в това число и племенника ми като ги види и откача от радости се започва играта Joy
Привет на Вили и Нана добре се завърнали!
Ани от Бс и ние сме по същите работи бели,разхвърляне и цапане  ooooh! наистина ,че госпожиците са понапред.Страхотни снимки  Wink
Агнешка как го правиш с килата  Laughing аз поотслабнах ама не съм като преди  Confused
Айде и аз да не досадя преставам ама като зачезвам и аз  Rolling Eyes
Ето и от нас някои снимки да не ни забравите пък и аз съм се цопнала там  Flutter

Ето и другите ако му се гледа на някои http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&view=1&photo=97
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&photo=106
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&view=1&photo=113
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&view=1&photo=121
ето и мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&view=1&photo=129
Лек следобяд

# 218
Привет на всички!
Днес тук при нас духа един вятър,направо едвам бутам количката Shocked,иначе не е много студено и поне пече слънце,че като си помисля че скоро ще се затворим в къщи и  Sick
Анитка, на срещата сме мила Peace,чакам и другите Варненски мами да се включат и да прочетат за срещата,дано само има хубаво време Praynig
Дани ап, Praynig Praynigда оздравее бързо и дано Т да е от зъби.
Сонка, пу-пу,много сте хубави бееееее,и ти изглеждаш страхотно целувки Heart Eyes
А , бебка ме виииика

# 219
  • Варна
Роси, ние вече ще си я вземаме у нас, а ти и казваш "бебка". Виж каква голяма госпожица е вече  Wink

Дуцка, още сме си на памперс. Сутрин го слагам на гърнето, когато не ме е изпреварил с голямата работа в памперса. Онази с разливането беше една от редките сутрини, в които е свършил нещо. Повече го използва като конче за яхане. Аз и не настоявам много, всички деца все някога махат памперса.

# 220
И тука духаааааааааааааа........обаче аз си го гледам през прозореца,че ние още сме болин.......всичките....и въпреки разните сополи и кашлици зверчетата имат енергия да преобърнат света......а амам няма сили да стои права.....ама поне има надежда ,че тати/същоболен/ се прибира,та ще имам поне малко пролука за поемане на въздух...............,че снощи направо ми разказаха играта-заспали сме след 7 сутринта......и към 10 една приятелка ни вдигна на "пожар",че Асен звънял,звънял,накрая се притеснил ии се обадил да ни провери..........ама да не ви занимавам повече с дертове.....
Дани,преди малко препоръчах на една позната с такова юначе да се запаси с боя дза коса,че да знаеш, всяка беличка се отразява на броя бели косъми......аз вече съм досат напред с бройката им Mr. Green.../но пък цвета вече стоипо-наситен,на бялата основа Laughing/..а освен температурка и афти има ли му нещо?.....,че то може да е от зъби,от смяна на времето/макар,че и аз незнам как е при вас,но ние от това сме болни.....и то щото се моткаме все по вятъра/.....дано не е нещосериозно...
Сонка,добре ти се е отразил ремонта Wink....много си свежа...
Като казах ремонт-Дидко,явно не си чела редовно,но аз още минали месец обявих "временно замразяване на обекта",но първо не случихме на майстори.......оставиха си ръцете/и мръсотията/ навсякъде из къщи...и накрая Асен им даде "зелена светлина"..или иначе казано ги изгони......та каквото беше останало спешно го правихме ние/лепихме тапети,боядисахме/....обаче сега при дъждовете на прясно боядисаната ни дневна избиха едни мокри петна....и последно севзе решение да напарвим първо външна изолация и тогава всичко останало/щото  като сложихме ПВЦ дограма  донякъде решихме проблема,но пък казват,че сега може да почне конденз да се образува...та май няма да стане без изолация ooooh!/.....иначе и подовете щяхме да къртим и сменяме/ама като спряхме с ремонта,нали на море отидохме...и "профукахме" парите ,но това са "бели кахъри"-нали поне спомени "образувахме Laughing...и докато не намерим  свестни майстори.....засега ще сикараме на временното положение......а снимки не пускам по ред причини-едната,е че  вече имам едно наум с пускането на снимки/че за съжеление един гледа едно,друг друго се оказа/, а и предвид възрастта  и етапа в който са ми диванетата-в момента се радвам на доста стилизиран интериор-всичко ценно на високо,тук там има барикади....дивана е пзавит с една жакардова покривчица от баба наследена/ама оня ден ми спести претапицирането му,че Сами беше се разписал с черен маркер Mr. Green/.....надявам се,че ме разбра за какво става въпрос,че и двечки ги имаш ..............и ремонт правите......

Иво се наспа.......отивам да пазя имуществото.........от мен лек и спокоен ден.....и дано всички сте здрави Praynig

# 221
  • Варна
Ехооо здравейте!
И нас ни отнесоха ветровете  Mr. Green Покрай моето щуро детенце не мога да седна да пиша 2 реда. Преди малко сама се качи в проходилката, влезе си в нея и започна да вика бууууууууу. А аз се чудя защо пъшка така, а тя си имала работа  ooooh! Да ви се похваля - Дари е вече с цели осем зъба. А аз до тази сутрин си мислих, че са само 5. И като реших снощи да намажа малко венеца с ракийка, защото миличкото ми бебенце плачеше толкова жално, пръста ми се плъзна навътре в устата и установих, че предкътниците са излезли  #Crazy А си мислех, че зъбките растат подред и въобще не съм очаквала задните да растат преди предните  newsm78

Варненски мами в петък, ако е хубаво времето и ние сме добре, сме на линия. Само да уточним часа.

Дуцке, миличкото ти момченце какво е преживяло Cry Сега трябва много да го гушкаш, целуваш и глезиш, за да забравивсичките му там процедури, абокати и най-вече мизерията. Много целувки и от нас с Дари  Heart Eyes Hug

Анита, за яслата наистина документи се подават в първия работен ден от новата година. Аз просто ходих да проверя какви са условията, какви документи са необходими, какви са изискванията им...и още много въпроси да уточня. От мои познати разбирам, че чакането за подаване на документи е голямо - имало родители, които от предишната вечер чакали ред  #Crazy Просто ужас  #Cussing out Пък и в студа незнам как ще става, но да дойде пък ще видим - тати от новогодишното празненство ще го изпратим с компанията, мезетата и питиетата пред градината да чака  Joy Joy Joy

Дани, дано всичко при Ванко да е наред и температурата да е именно заради зъбките. Нормално е когато има афти да не иска да яде - много ги боли миличките. Нашето приятелче имаше афта на венеца и поддържаше 3 дни висока температура. Оказало се, че те са причината за температурата.

Сонка, Дидко е станал голям мъж и е много фешън с този дънков костюм  Heart Eyes А на теб ти завиждам за фигурата - да се взема и аз в ръце и да смъкна така "любимите" ми килца спомен от прекрасната бременност  Mr. Green

Любе, да оздравявате бързо  Praynig и не се предавай мила, защото ми звучиш малко песимистично. Аман от пишман майстори, които само ти взимат парите, нищо не правят, а и трябва постоянно да им висиш на главите  #2gunfire Наслаждавай се на страхотните спомени от лятото и хич да не ти пука за ремонта...идва друго лято  Heart Eyes  bouquet А между другото да не ми се смееш  Embarassed- снощи те сънувах, че си ми дошла на гости с цялото домочадие. Ивчо и Сами бяха толкова кротки и поклушни - само си седяха тихичко, докато моята фурия им разказваше играта и беснееше за двамата  hahaha hahaha hahaha

Да отивам да спя, че очите ми се затварят...а бях решила тази вечер да си легна рано  Tired
Спокойна и неревлива нощ!!!

# 222
Здравейте майчета  Hug
   Ние се позагубихме,че с Ади си бяхме 2 месеца по морето  Mr. Green ,ама една почивка му изкарахме  Sad и  в болница  лежахме,та видяхме всички прелести на прекрасна Варна   Tired
   Малко е късно и  ще лягам да спинкам,че ни мъчи едно зъбче ,ама  да  пусна малко снимки че да видите колко е пораснала,а когато имам време пак ще ви навестя .
 Не съм ви чела от месеци и хич не съм в час с  това което става покрай вас,а виждам,че има многооооооо нови мами   bouquet но малко по малко ще вляза в релси
  Целувки на всички попораснали малчугани

a  ето и останалите http://adi555773.multiply.com/photos/album/9

# 223
Ох,срам-не срам пак ще се разпиша Embarassed..........ама като няма други желаещи Mr. Green
adi_5 ,страхотни снимки......страхотна моделка,а и мама и си я бива Wink..видях и една съфорумка/обаче без адаша/,която така и не пусна снимки.......ама аз помня Crossing Arms....На снимките видях и едни много омразни за мен патета в Морската градина/но те ми костват поне три дни постоянно мрънкане.....да му се не видят и патките-обаче Сами така ги хареса,че ни извади душите заради тях Mr. Green/Дано Ади да е вече съвсем здрава и дано повече в болница да не стъпвате/особенно пък по време на почивка/...........
Саси,хич не съм песимистично настроена...тая вечер,като си дойде татито и като имах поне 5 минути лично вреем и направо вече не ходя а летя Laughing.....пък и все някога ще оздарвеем...и ще се наспя...и в банята като ида ще си заключа врата и щемога да се накисна с кеф/а не за 3 минути само да се приплакна,като през това време непрекъснато някой влиза и реве Mr. Green/...,но засега това е научна фантастика...обаче знам,че ще стане и хич не спирам да си го чакам Grinning..а за гостито-това покана ли беше или Thinking/пък знам ли-може у вас да са кротки/,докато не проверя,няма да мирясам...И честити ви "незабелязани" зъби-дано и други така да никнат,без да ги усетите Praynig....

Хайде сега да ви пожелая лека и спокойна нощ и много усмивки утре Heart Eyes Hug  bouquet и да отивам да се радвам на мъж,докат не е забегнал пак нанякъде.......

# 224
Всеки път сядам да ви чета и все се каня да отговоря на всички и все не става тая работа.
ДАни ип, не знам за кой път ще ми бъде да ми се иска да  #2gunfire тия доктори тук, защото все нищо ни няма и все кат се влоши после се правят на разсеяни.
Момичета да ви се оплача , че и на мен ми се наложи да посетя тук доктор  за гинек. преглед, защото много ме стягат гърдите от едно известно време. Прегледа ме и каза че ако има нещо ще ми се обади. Е, не ми се обади....ама мен още повече започнаха да ме стягат гърдите и напълнях 3кг( което може да си е чисто съвпадение де) и сега какво...ами пак трябва да ходя да се моля да ми вземат 300$ за преглед на който ще ми отделят 5 мин за цялото тяло и накрая ще ми кажат "почивай си и ще ти мине". Айде стига по тази тема, защото тя край няма....
Любе, като ти чета постовете и се чудя да поизчакам ли с правенето на братчето или не newsm78
Дуцке.....голям кошмар си преживяла, дано на никоя майка не и се налага. Heart Eyes за шоши
Ау, беба ме вика...оставям ви и да ме извинят мамите на които не писах, ама ето за тях   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт