и се моля повече да не ви се налага да престъпвате прага на здравно заведение
...да нацелуваш Мишето и Викича и да намериш време да си починеш.....
...и принцесата ти е страхотна....аз да си кажа пак-ама добре,че Млечко има в подписа си едни красиви снимчици хс рамки и с твойта красавица там...
Вече се предавам,трябват ми поне още два чифта очи 
Та влизам на бързо да питам и ще ходя да се мяткам да спя,че вече свят ми се вие от недоспиване!
.Отказва да яде-днес пи само мляко и вода,което е напълно не типично за него,по принцип е със завиден апетит.Не спи нито денем,нито нощем,кисел е,та едва го изтърпявам и,а го виждам също,че няма силици човечето

Но аз тук им нямам много доверие на лекартите!Та момичета,моля ви кажете как мислите вие!?Страх ме е да не би да му има нещо на детенцето и тези тука да ме мотаят
Не му давам нищо,освен малко панадол вечер преди лягане,за да го облекчи(ако е от зъбките)

дано вече всичко е наред с малчуганите ми 

ум да ти зайде...тия хора направо са голяма напаст
....ама това е една друга тема 
, но пък тия афти
Дано днес вече е по-добре 

Аз ако сега трбяваше да избирам дали да родя "породено дете" щях да изчакам, ама....поне по-бързичко ще отФръкНат
малко на патерици
пък и бременността ми беше еднааа едвам го износих.Има време дано и аз се впиша скоро в редиците на очакващите пак 

напълно те разбирам какво сте преживяли.Целувки на Шошо и Вики.И ни е12 дена като бяхме направо подлудях не можех да го озаптя в стаята.Дано вече сте добре и не ви се налага да си спомняте за гадните абокати.
за вас ама Ванко и той голям беладжия
Мале мале и по два чифта очи нестигат май 
наистина ,че госпожиците са понапред.Страхотни снимки 

,чакам и другите Варненски мами да се включат и да прочетат за срещата,дано само има хубаво време 
да оздравее бързо и дано Т да е от зъби.

....много си свежа...
/.....иначе и подовете щяхме да къртим и сменяме/ама като спряхме с ремонта,нали на море отидохме...и "профукахме" парите ,но това са "бели кахъри"-нали поне спомени "образувахме 
Да ви се похваля - Дари е вече с цели осем зъба. А аз до тази сутрин си мислих, че са само 5. И като реших снощи да намажа малко венеца с ракийка, защото миличкото ми бебенце плачеше толкова жално, пръста ми се плъзна навътре в устата и установих, че предкътниците са излезли
А си мислех, че зъбките растат подред и въобще не съм очаквала задните да растат преди предните 
Сега трябва много да го гушкаш, целуваш и глезиш, за да забравивсичките му там процедури, абокати и най-вече мизерията. Много целувки и от нас с Дари

Просто ужас
Пък и в студа незнам как ще става, но да дойде пък ще видим - тати от новогодишното празненство ще го изпратим с компанията, мезетата и питиетата пред градината да чака

А на теб ти завиждам за фигурата - да се взема и аз в ръце и да смъкна така "любимите" ми килца спомен от прекрасната бременност
и не се предавай мила, защото ми звучиш малко песимистично. Аман от пишман майстори, които само ти взимат парите, нищо не правят, а и трябва постоянно да им висиш на главите
Наслаждавай се на страхотните спомени от лятото и хич да не ти пука за ремонта...идва друго лято
А между другото да не ми се смееш

и в болница лежахме,та видяхме всички прелести на прекрасна Варна
но малко по малко ще вляза в релси
..видях и една съфорумка/обаче без адаша/,която така и не пусна снимки.......ама аз помня
....На снимките видях и едни много омразни за мен патета в Морската градина/но те ми костват поне три дни постоянно мрънкане.....да му се не видят и патките-обаче Сами така ги хареса,че ни извади душите заради тях
..а за гостито-това покана ли беше или
/пък знам ли-може у вас да са кротки/,докато не проверя,няма да мирясам...И честити ви "незабелязани" зъби-дано и други така да никнат,без да ги усетите
....
и да отивам да се радвам на мъж,докат не е забегнал пак нанякъде.......
тия доктори тук, защото все нищо ни няма и все кат се влоши после се правят на разсеяни. 
за шоши