АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 928
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ей, Блан, успокои ме!  Hug Дано Ивчо да е добър представител на царствената зодия. А май и аз трябва да се погрижа за това  Thinking  Wink Свеки излиза в отпуска другата седмица, когато мъжо ще е тук вече. Тези дни е до късно на работа, та се възползвам да гостувам на мама и татко - "колко мило, колко сладко е при мама и при татко"  Mr. Green
Велмар щеше да ходи в Плевен, може би още са там.  Rolling Eyes

# 16
  • софия

Общото м/у тях-мно-ого са шумни,приказливи,гръмогласни и енергични ...Забавни и умни...
Абсолютно вярно  Peace!
...  много са грижливи към децата си и дома.
Wink.....
Мое мнение  Peace!

# 17
  • по света
Здравейте и от нас,
да ви се похваля от вчера си имам християнче,кръстихме го но не тук  и днес отново сме в Созопол.Мина супер,бебата не е плакала.
Бързо да се оправя Шушето,че много е кофти да са болнички.
Дани,добре дошла и от мен!

# 18
Здравейте и от мен в новата темичка.
за Бубчето и Ember   bouquet  bouquet  bouquet!

Вече се виждам в чудо като отидем в парка. Тони все ме дърпа да ходи където не трябва. И на всичкото отгоре протестира бурно като сменя посоката. Държи се сам за мен и понякога ми пуска ръката неочаквано и тръгва където е решил, а на мен сърцето ми прескача няколко удара. ooooh!. Представям си като проходи сам какво гонене ще бъде из парка.

Дани добре че все пак всичко е минало благополучно. Възстанови се спокойно и почвайте да работите за бебче.
marulka_s дано не се стигне и до разстройство. Praynig Следи я само да поема достатъчно течности / дори и да е само кърма / за да не се обезводни.

Отивам да разглеждам снимки и ако не ме вдигнат от компютъра ще кача малко в албумчето.

# 19
  • софия
JULIANA,ЧЕСТИТО ВИ ХРИСТИЯНЧЕ!
Лека нощ от мен !

# 20
Здравейте от нас!Аз нещо съм умислена и поуморена напоследък покрай идващия РД и кръщене на моята Снежина-15.08.То голямо обикаляне падна за 2 рокли.Така е ,като не сме си  купили тоалетите като другите 2-1,5м. по-рано.Пък тортата ще я видим на какво прилича след толкова обиколки.Ще съм много радостна,ако някой ден детето ми каже,че е имало хубава торта за 1РД и му е отивала.
Да са щастливи дечица днешните ни рожденици  bouquet!
Честити ви християнчета,Кайли и Джулиана!
Дани,добре дошла у дома-изпитанията са за най-силните,истинското щастие-също!
Дано Шуши да не се мъчи дълго с този вирус и за 3 дни да отшуми  bouquet!     

# 21
Здравейте!
Бубе,мерси за хубавата тема!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ Днешни И ВЧЕРАШНИ РОЖДЕННИЧЕТА!
JULIANA,Kaili ЧЕСТИТИ ВИ ХРИСТИЯНЧЕТА!

Дани много се радвам, че оцеля и се надявам да не ти се случва нищо подобно повече ! Hug Hug
Много нови и хубави снимки има в албумчетата ни!
vst80 благодаря за комплимента Blush И на мен тази рокля ми е любима,ама и вие вадите страшни тоалети! Flutter

Адрианска Сашко е голям сладур с тази кърпа!Блазе ти с толкова добри деца!Да са живи и здрави!
Моя батко на 10 стана и още не смея да го оставя без строг надзор,имам чувството че има странната дарба винаги да си намира белята.Бяхме на един лунапарк в Коладо Вилаалба,по време на фиестата на града и там се качи на блъскащите колички и как си сложил колана не знам но при едно блъсване така му се вряза до кръв че сега има белег като от нож,ужас! ooooh!Добре че там имаше екип на бърза помощ доброволци които с усмивка и напълно безплатно го превързаха Whistling
Така че Кайли пипането на мръсотии ще ти се стори безобидно в сравнение с по нататъшните изпълнения Mr. Green
mmilena Много е сладка Марти в тази рокля голяма кокона!
А Тони и Миташки какви хубави,буйни руси коси извадиха....не е истина Flutter

marulka_s да нацелуваш Шушето,гаден вирус е сигурно! Twisted EvilНики беше една седмица така,простина на един басейн.
megishik горе главата всичко ще мине ок! Peace

# 22
Забравих да честитя рождения ден и на брата на Дани,да ти е жив и здрав и дано само добрите "лъвски" черти да останат с времето  Wink

Момичета да почерпя и аз за кумата ми и моята най добра приятелка Денничка или friki,днес стават 2 години от сватбата им на която бях и беше супер !Най ми хареса как букета прелетя и се озова на козирката на хотела  Joy Почерпете се:

# 23
  • гр.София
 Не съм У ред-нещо не мога да спя.
 Джулиана,честито християнче и на теб!
 Мама марго,букетът на покрива ли си остана? Голям кеф!
 За зодиите-то пък останалите мъже,дето не са лъвове,са едни ангели небесни Mr. Green!

Е,Добро утро на всички от мен!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 05:00 от blanc

# 24
 newsm59 на Наталия на мама melina_d!
Честито християнче на juliana

Ето малко снимки на Тони след кръщенето. Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126789&view=1&photo=217

# 25
Честити християнчета на Кайли и Джулиана!!![/size]

За зодиите-то пък останалите мъже,дето не са лъвове,са едни ангели небесни Mr. Green!

Mr. Green Mr. Green Twisted Evil

Ох,чудя се какво да ви напиша,чеее така ми се спи,ама не искам да се оплаквам-то при всички е така.Марти вече се пуска да ходи сама и прави по 5-6 крачки.Много е смешна,защото бърза и  като се усети несигурна ходи със затворени очи и протегнати ръце.
Блан,какво правиш верно в 4 часа пред компютъра???

# 26
Марти вече се пуска да ходи сама и прави по 5-6 крачки.Много е смешна,защото бърза и  като се усети несигурна ходи със затворени очи и протегнати ръце.

Все едно описваш Тони. hahaha И той стиска очите като тръгне и успява да направи 2 крачки,като на втората вече залита настрани.  Joy

# 27
  • у дома
Я, имало нова тема  Mr. Green както би казала Ния бравооо (пляскайки с ръчички) на bubcheto  Mr. Green
ЧъРъДъ на всички малчовци, които пропуснах вчера и днес    newsm38 а и на по-големите рожденици   Gift Честити проходили крачета и честити християнчета  newsm51

dani, ей така те искам  Hug радвам се, че звучиш бодро и наистина най-добре да загърбиш изминалите болнични дни и да се отдадеш с пълни сили на Найата  Peace  Hug  bouquet не, че не си го правила и преди това  Mr. Green йее MamaMargo, направо ви завидях за почивката в странство  Embarassed  Hug dusheto ще ти бъда благодарна от все сърце, ако по-често споделяш за някои готини филми дето им се наслаждаваш  Praynig щото аз тайничко си ги свалям и гледаме с батето  Mr. Green  Hug marulka стискам палци и се моля шушето да се оправи бързо-бързо  Praynig  Praynig а и всички болнички да оздравяват  Praynig Elwing нагушкай Ивчо от нас  Hug  blanc, изби рибата с това включване в 4.52 часа
Joy hahaha

аз пък искам още снимки в албумчето ни, нещо ми малеят и ми се губят  Naughty

айде стига, че като най-обикновено разписване в нова тема, прекалих  Crazy

# 28
  • варна/виена
Здравейте и от мене
Честит първи рожден ден на всички малки дечица
Не съм писала много отдавна.Работя повече и нямам никакво време,Ники се прибра преди седмица с баба си в Бг и аз се чувствам много зле сама тук,но следващтата седмица се прибирам и ще празнуваме рож-ден .Нямам вече търпение да минат тези няколко дена.
Ники ходи вече съвсем сам ,бърбори и пее на свой си език,а след това си и ръкопляска.В Бг всичко му е много вкусно и си хапва без проблеми. Като се прибера ще отидем и на морето,иска ми се да не пропусна първото му впечатление от голямата вода.
Искам да попитам варналийките. Знаете ли дали може да се кръщтава в църквата св.Никола,която се намира на бул,Борис1,старата Ленин?
Целувки на всички малки сладкишчета и весели празници.

# 29
  • софия

Joy Joy Joy-Верно си е!
Е то моя от вчера на обяд ме "подковава",за вечерта да съм му обърнала мааааалко "внимание"  Laughing!И нали се досещате,че за секс и дума не може да стане на този етап,за какво се гласеше човека  Twisted Evil....
Та си лягаме снощи...аз преди него и съм се загледала в някакъв филм,а той след 10 минутки се опъва до мен и усещам,че някой ме гледа много настойчиво  Whistling...
Аз гледам в екрана той в мен и не вървеше да се правя на ударена,та се обръщам и го питам:"Кажи,беби?",а той ме гледа и ми се подсмихва,както аз хич не обичам  Rolling Eyes...
И си чака човека  Crazy....Аз се изправих с голямо пъшкане...не че нещо много ме болеше,но вече ми се спеше и му казвам:"Добре,миличко,хайде да ощастливя след като искаш.....",а той ми казва:"Аааааа,ако ти не си настроена на тази вълна не искам да те тормозя!".
И аз му казах,че хич не съм на тази честота,но заради мъжа ми съм готова на всичко  Wink!
Той обаче;"Ооооо,не!Тогава не искам!"
И аз пак си полегнах и продължих да си гледам филма!По едно време усещам,че някой ме изпепелява с поглед  Mr. Green!Обръщам се към него и го питам:"Какво има?"А той:"Ама,ти вярно си легна  Shocked!"И аз му казвам:"Ами,нали ти каза,че искаш само,ако има желание и от двете страни?!"А той:"Ааааааа,правих се на убоден!" hahaha hahaha hahaha
Не,че нещо го огря,но поне много се посмях  Joy Joy Joy!

Общи условия

Активация на акаунт