Отговори
# 315
Урааааааа, открихме сезона - Петенце, честито мила - да ти е жив и здрав бебока и много да те радва Hug
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501

# 316
Честито на талисманчето! Почна се, мацки! Да са живи и здрави Петенцето и синчето й, пък и всичките мами и бебоците дето се задават! Много вълнуващо!

# 317
Я, при вас значи повиват бебетата?

newsm78 ми така излиза  

честито на петето  newsm51 да са живи и здрави и мама,  и бебчо, и да са много щастливи  

# 318
 Леле, честито бебче.  newsm44
 И аз направо настръхнах. Чудесна новина.

# 319
Момичета извинете че се намесвам във вашата темичка но искам да ви честитя за бървото родено бебенце и да ви пожелая много късмет и много здрави бебоци от сърце!!!Вълнуваме се вас и много се радваме цялата ни октомврийска дружина  Hug Hug Hug
  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  smile3525

# 320
  • Варна
Честито бебче стана ми много хубаво  smile3525
бързо оправяне на майчето и да на целува юнака   love001

# 321
бравооооооооооооооооооо!!!!! да живо из драво, мамата да се възстанови бързо и безболезнено, много да се гордее с него и само хубави емоции да е чакат  newsm51 newsm51 newsm51

вявам чв свички си поплакахме от вълнение Simple Smile
леко раждане на всички мами
не знаех че е талисманче, нали съм от скоро тук, но това е знак , че всички схте сме ок! Grinning

# 322
  • морето и сините вълни :)
УРАААААААААААААААААААА
аз като някоя възрожденка се развиках тука от щастие..БРАВО ПЕТЕ...ти си наща гордост..откри сезона Hug Hug Hug
Охх и аз настръхнах чак Hug Hug

Мацкиии моля ви някой д апусне нова тема защото аз няма смисъл да пускам при положение че се глася за операция..няма да има кой да вкарва новините на първа страница..
Моля някой да я копира Peace И да добави Беборанчето на Петя

# 323
СТРАХОТНА НОВИНКА!
ЧЕСТИТО НА ПЕТЕТО   bouquet  bouquet  bouquet БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА И ДА СЕ ВРЪЩА В КЪЩИ С БЕБЧО ДА СЕ ОТЧЕТЕ ЛИЧНО   Hug Hug Hug МНОГО РАДОСТ ДА Й НОСИ МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ
Не знам за вас, ама аз се разплаках от радост   Blush
Вече е открит сезона, започна се..........  Hug

# 324
Лелееееееееее ЧЕСТИТО НА МАМА ПЕТЕ И ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО.  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета почна се.................. ooooh! и мен нещо взе да ме обзема параноята. ooooh!

# 325
  • София
Ехее, честито, бързо възстановяване и чакаме скоро новини и снимки!
А на всички нас честито ни септемврийче, хей, как се развълнувах.

Мога аз да пусна новата тема, само след минутка, че в момента имам помагач, който също иска да пише. Simple Smile

# 326
  • морето и сините вълни :)
Момичета много ви моля някой да пусне нова тема защото тази ще я заключат и после няма да има  от къде да я копираме даже...недейте писа повече...
до пускането на новата тема Peace

# 327
Много се чудих дали да се намесвам и ми доста неудобно Embarassed,но толкова отдавна ви чета(и аз незнам защо точно на септемврийки се спрях) и так ми легна на сърцето вашата темичка,че просто не минава ден без да ви изчета да се зарадвам с радостите на всички в и да съм съпричастна с неприятностите Hug

Искам от сърце да честитя първото бебче в септемврийският отбор и да ви пожелая на всички леко раждане и най-прекрасните бебенца!

Много моля да ме извините че си позволих да се включа,ама не се стърпях при тази новина Praynig

# 328
  • София
 .чОУИРФЕДОПД   bouquetМНБВАЯ ,

ЩЕ Я ПУСНА, ДАЙТЕ САМО ИДЕИ ЗА НОВОТО ЗАГЛАВИЕ.

Това по-горе е от малкия помощник. Laughing

# 329

Общи условия

Активация на акаунт