Ние НОЕМВРИйки сме щастливи,а в коремите ни - бебчета игриви

• 10 067
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • София
след малко ще ходя на консултации, да видим тая работа защо нямам картон и досега не са ми пускали никакви изследвания...  Cry
то, че аз съм малко заблудена   Embarassed не оправдава лекаря, че си отбива номера.
то по принцип негова работа ли е да ми направи или аз трябваше да поискам?
ох, пак се чувствам малко смотана...  Crazy

# 31
  • Плевен
Здравей  Валети.
честит рожден ден на принцесата на Данче и честит празник на всички носещи името Мария и на всички мами,да сте живи и здрави и вие и вашите съкровища.

# 32
Валети здравей!   bouquet  Ама... 23.11 според мен е тоолкова близо Simple Smile   Хоп - троп и ще си имаме всички по едно мрънкащо съкровище  Joy

Дита не бях обмислила тази страна на нещата.... Сега Тиха Вода наистина е едни гърди пред нас,защото и аз не знам какви са тия работи за банята  Laughing  Големи сме шемети всички ...

Мишунка дай името на английски как е точно ... да се поразровим всички,че така нищо не ми говори  newsm78

Вие пък да не си мислите , че аз знам. Когато къпехме Валентин, подлагахме под главичката и гръбчето му пеленки, за да не лежи направо върху дъното на коритото. Мисля си, че точно това съм купила вчера, красиво е, но не е нещо от първа необходимост.

# 33
Добре дошла, Валети! Аз за сега не броя колко  ми остава до появата на бебчо, а колко ми остава до деня в който ще си взема платения годишен отпуск накуп (някъде 1.10). Тази дата ми се струва далече, а за ноември не си и помислям...
Вчера си поръчах слинг. Шие ги една мама от форума (от Стара Загора). Ще го получа другата седмица и това ще ми е първата покупка за бебчо.

# 34
  • София
ПростоАз, Neonato е на английски Heart Eyes
Аз сега бях до Бейби Планет и тгам попитах управителката за тази марка....не останах доволна - срам ме е да го кажа, но човек като си навие нещо и така става Embarassed

# 35
А да сетих се за тези колички,но нямам май наблюдения особено.Аз понеже съм с една камара изисквания и искам да е и триколка. Мишунка така става с подаръците... не винаги са точно това,което сме искали,но пък,ако не са много близки хора или пък... хора които няма да се обидят може да си вземете друга  Peace 
Аз вече окончателно съм се спряла на количка даже и цвят си избрах.Също така мисля да вземем легло,а не кошара....

Тиха Вода Simple Smile важното е,че ще служи вярно в някакво направление! Аз си правя списъка още и... в петък ще водя малко мама до морето - за три дена,но ще мина през магазините във Варна и през Търново на връщане за да си взема някой неща (помпа,стелиризатор и др. такива ...)

# 36
  • София
И аз сега още си правя списъците, но сега понабелязах разни неща - примерно ножичката за ноктенцата няма да е Чико - сега ги видях...ами те са раждясали..представете си - опакована и..раждясала, направо се втресох. Стерилизатор харесах и 100 процента ще е на Авент за микровълнова, уреда за подгряване на храната също ще е на Авент и т.н. Креватче също харесах и реших да е дървено стандартно легълце, не згъваема кошарка....обаче усещам, че много неща ми се губят по списъка newsm78

# 37
Честит Имен Ден на всички носещи прекрасното име,Мария!
Нека Света Богородица закриля и подкрепя всички ни!

Честит Рожден Ден на дъщеричката на Данчето!Здрава,умна и засмяна да бъде мамина отмяна!

# 38
а къде е бейби планет? не се сещам за този магазин....

# 39
  • Разград
mishunka, аз вчера си завърших списъка (компилация от всички намерени в нета списъци). Ако искаш мога да ти го пратя.
madchen, какво е слинг? Бях го чула някъде преди, но сега не се сещам какво беше.
Аз вече съм си набелязала всичко, но не смея да купя нищо защото чакам да се преместим в новата къща. Много гадно е така да чакаш. В някои моменти дори се чудя дали съм си избрала правилното и започвам да се чудя пак...

# 40
mishunka, NeoNato е абсолютния ми фаворит за количка, модел за много красиво нещо, просто съм влюбена в ето този модел : http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5919&lang=1

# 41
ами слинг бяха тези тип кенгуру но е като превръзка през рамо...ако не греша Rolling Eyes

# 42
Привет аз свърших задачите поне повечето де и качих две снимки от градината сутринта дано ви харесат малката беше много щастлива.След малко отивам на ЖК и ще ви пиша като се прибера засега пращам Hug и много ви благодаря за пожеланията.

# 43
Шоколадче прати ми го на мен списъка - да го съпоставя с моя (който още не е завършен)! Можеш на пощата или на лични shemet_sum@abv.bg

# 44
може ли и аз да получа списък ?

Общи условия

Активация на акаунт