В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 745
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • там където ме зове сърцето!!!
Ооооооооо добри новини виждам!Дано да нямате повече проблеми ,Орхидейке Hug!Наистина ще сте подобре сами! Peace

# 271
Орхидейке, поздравления и от мен за добрия развой на нещата! Пожелавам Ви за напред да нямате никакви проблеми  Hug  bouquet

galita , браво на Вики, дано и в слдващите дни да е спокойна.
Аз Бояна до обяд не съм я оставяла - направо цял ден. Първия ден също не плака, но следващите дни до края на седмицата  smile3518 Добре, че я водеше баща и щото аз щях да рева цяла седмица. Втората седмица не е плакала самио се е цупила сутрин - много е смешна надува бузите и обръща устичка...

petenceto ми ще я местим, защото е много далече от вкъщи и много пътува, изнервя се - ужас. Ние я изпратихме там по спешност, защото детегледачката се разболя, а другите градини бяха още във ваканция и знаехме си, че е само временно, но не предполагах, че ще ми е толкова криво да я местя.

Neda моля, моля - ама да ти кажа с тоя дяволит поглед, няма скоро да се оттървеш  Laughing Joy

# 272
DIVA_ORHIDEQ, страхотна новина!Хайде оттук-нататък по вода да ви върви Hug

# 273
DIVA_ORHIDEQ, и от мен поздравления за добрите новини! Дано сега любовта ви разцъфти с нова сила и повече никакви разногласия  Peace

# 274
  • София
Привет!
Поздравления на Орхидейка!Мерси за милите думи!
Телма   bouquet
Аз съм бясна,че за изследванията за ясла ми искат 48 лв.Не се покривали от касата ,така ли е?
Вие плащахте ли и колко?

# 275
Neda, аз платих само 6 лв. за вземането на кръвта и незнам си още какво. Другото се поема от касата - трябва ти направление от педито. Даже скоча и стъкълцето ми ги дадоха от лабораторията. Тия в твойта лаб са за  #2gunfire

Къде ли се загуби Дес тия дни  newsm78 То и аз зачезвам, ама за нея не е типично...

# 276
  • София
petenceto ,явно не в лабораторията са за бой,а личната лекарка ,защото не е дала направление ,а само зелени обикновенни бележки. Въпроса ми е дали се полагат по касата? Огроничени ли са ,че не ми е дала?

# 277
  • София
А стъклото ми го даде педито с/у 0,50 лв.,та нямах и й дадох левче.
Това можа да ми даде ,а направление пропуснала. #Cussing out

# 278
ОРХИДЕЙКЕ,искрено се радвам за теб.Не съм и мислила,че това ще е края на връзката ви при положение,че тук всички мислехме само позитивно за вас.  love001

# 279
ОРХИДЕЙКЕ,искрено се радвам за теб.Не съм и мислила,че това ще е края на връзката ви при положение,че тук всички мислехме само позитивно за вас.  love001
Знаех и вярвах във вас  bouquet  bouquet  bouquet Crazy Heart Eyes Party

# 280
Къде ли се загуби Дес тия дни  newsm78 То и аз зачезвам, ама за нея не е типично...
Тук съм Пете Wink Чета,ама нещо не ми се пише,казах доста неща напоследък Joy Иначе сме добре всички Grinning Благодаря за вниманието Hug
Галита,браво на Вики,че се сеправила така геройски първият ден Heart Eyes
Орхидейка,поздрави за постигнатата победа  bouquet И аз да ти кажа,никакви компромиси ей,дръж нещата изкъсо вече Wink
Честно казано,аз каквато съм опака немога да си представя да ми каже мъжа ми "чао,отивам да живея",да си хване парцалите и после да ми се връща Naughty При мен вратата ще остане завинаги заключена.
Важното е обаче,че ти си широко скорен човек и не приемаш така нещата.Бъдете щастливи!

# 281
Дес тъй тъй ама  какво да се прави пуста любов Crazy Embarassed EmbarassedПък и заради децата винаги си струва.Вчера малката беше толко кревъзбудена че цяла нощ говореше и пъшкаше за тати Joy hahaha

# 282
Neda, доколкото си спомням (от други теми дет съм чела тук) веднъж годишно на децата им се полага профилактичен преглед с всички тези изследвания, който се поема от касата и затова педито може да ти пусне направления. Не знам защо на тея доктори нищо не им е ясно и все трябва ти да провериш и да ги насочиш  Twisted Evil Вярно, че са доктори, а не книжни плъхове, ама аз ли да им чета всичко и да им го преразказвам  #Cussing out Както каза един дядка - "Еми те сега повече пишат на тия компютри, отколкото да преглеждат"  Shocked

Дес, радвам се, че всичко е наред с вас! Hug Бях се притеснила  Embarassed

DIVA_ORHIDEQ, и аз съм много чепата, ама си мисля, че ако се допре до компромис от любов - ще го направя  Mr. Green Нищо че иначе се силя и заричам, че.... Crazy

Вчера ходихме с Калоянски до градината да си запиша какво искат и на него като взе че му хареса - иска да влиза вътре  hahaha Като си тръгнахме и после у дома - рев и иска "гинка"  Joy Ще го видим дали другата седмица ще е така ентусиазиран newsm78

# 283
# 284
Петенце надали си по чепата от мене Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТакъв няма 2 ри.Но ето че  за любов човек е готов на сичко Whistling Rolling Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт