На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 11 750
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Честит Празник на всички майки! И да е честит имения ден на всички, които носят името Мария   bouquet

Да ви се похваля - за първа нощ двете буби спаха ЦЯЛА нощ!!! Когато ме събудиха и видях, че е 6 часа - времето за АМ - не можах да повярвам на очите си. Момичета, от както влязох в седмия месец до сега, това ми е първата нощ, в която не ставам по няколко пъти!!!Заспаха в 20.30 и спаха до 6.00.

Мише, честито християнче!

Рени, радвам се, че се върнахте... явно сте изкарали вълнуваща почивка! Тя мамаминьон питаше за срещичка... аз съм на линия за такава в парка на Студ. град или пък може и до Младост да се донесем... зависи от шефовете  Wink

Поздрави от нас  Hug

# 16
Момичета - варненки - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - днес е и деня на Варна!!!     bouquet

# 17
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ПРЕКРАСНОТО ИМЕ МАРИЯ / МАРИЯНА!

Аз също има за какво да почерпя- току -що си взех изпита по кормуване, така че от днес ходенето по улиците в София става малко по- опасно Simple Smile без бъзик- мисля, че се справих, ама и изпитващия ми беше голям пич Simple Smile пък и инструктура ме подкрепи морално... ох, много съм доволна- сега ще трябва да се науча и да карам по- уверено и да ходя удобно на работа и на срещи с ноемврийчета

Много са сладки всички бебнца, Мерелин, твоята Ния е станала още по- голяма сладурия и малко прилича на моята Неда, за това ми е голяма слабост- да я нацелуваш от мен!!!!! 

# 18
  Честито на месечковците!
Мишенце, да ти е честито и здраво християнчето Ники!   bouquet
Есма, браво на бубите, дано са все така добрички и оставят мама да се наспива  Hug
Данни е много сладък, когато е сериозен - истински малък мъж  Hug Ния и Гери са невероятно лъчезарни  Heart Eyes А за Бу и компания с различни кецове нямам думи  Laughing
Рени, а как се чувствахте след ездата?   Когато за пръв път яздих /преди мнооого години на Москва река/ се случи подобна на случката с Марианка, само дето моят жребец реши да се прибере в обора си, а той се намираше на 3км. от началната точка. Аз така се бях вкопчила в него, че когато го върнаха и ме свалиха едва си събирах краката... Laughing Laughing Laughing
Ще отиваме на разходка в морската градина - днес е денят на Варна. Да почерпим
Приятен следобед и весел празник на празнуващите!  Hug

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 15:20 от dil

# 19
Да, всички бебнца са много сладки!!! Пу-пу-пу!  love001
Честит празник на варненки!
Мишенце, честито християнче!
Цвети, честита книжка и безаварийно шофиране!

Тя мамаминьон питаше за срещичка... аз съм на линия за такава в парка на Студ. град или пък може и до Младост да се донесем... зависи от шефовете  Wink

Ами хайде да се организираме
Пък като се завърне Мерилин може и по-голяма форумска среща да си направим.

# 20
  • Бургас
Айде и ние да се запишем в новата тема  Laughing
Благодаря за поздравите и пожеланията на всички  Hug
Честит празник на останалите Марии и на всички месечинки
Ние с Велизар днес сме в Банево при майка ми, че мъжо ми е на работа и днес трябваш да си останем сами в къщи  Sad.Но утре пак се връщаме в Бургас.Влязох само да ви поздравя.Приятен следобед и весело празнуване на празнуващите  Hug.Прегръщам ви всички и чао от мен за днес.

# 21
# 22
# 23
Здравейте пак. Върнахме се от доктор и резултатът е 10 500 кг и 78 см. Голям мъж. Ето малко снимки че не съм качвала отодавна:
http://images19.snimka.bg/003710166.jpg
http://images19.snimka.bg/003710169.jpg
http://images19.snimka.bg/003710172.jpg
http://images19.snimka.bg/003710174.jpg
Есма завиждам ти благородно Mr. Green
Сбъдваща мечти честито ти христянче  bouquet.
Айде срещата да е в центъра  Praynig

# 24
 Mr. Green
Боже, тука цял ден никой не пише нищичко!
Значи сега, да ви светна ли за една гадост се чудя или да не всявам излишна паника... обаче...
Тука у щатско, вече за 2 седмици има 2 recall-a за детски играчки...
Рикол е като нещо не е наред с дадена стока- производителя да каже, и да се изтегли от пазара... на клиентите се връщат парите... Откакто съм тука, имаше рикол за пресния спанак (с Ешерихия коли)- това миналата година, наскоро имаше за Гербер кашите (органик в картонена кутия), че били с неразтворими парченца и опасност от задавяне... обаче това с детките играчки вече направо ми преля чашата:
Имало олово в боята на много от нещата на Фишер прайз и някои други фирми... направо луда съм вече- че ми е писнало на всичко да пише "Made in China" e eдно, ама да ми тровят детето с олово си е друго...
За капак- незнам колко е вярно, но четох някакъв линк, че някой от китайските шефове на тия производства се бил самоубил...

Сега ще намеря един линк, където са показани "оловните" стоки... имайте го в предвид, защото уж са само за американския пазар, ама мене нещо не ми се вярва...

Ето го:
http://service.mattel.com/us/recall.asp

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 21:32 от sofkobofko

# 25
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

sofkobofko, днес съобщиха същото и по нашите новини. Мерси за линка за стоките.

Рени, разказът ти за конете ме хвърли в размисъл. Моята щерка много обича коне. Миналото лято ходихме няколко пъти специално до Китен, за да се качи на кон. А тази година откриха конна база и в Бургас.  И съм й обещала да я запишем.   Та сега се чудя как да отбия атаката.

Мария 86, май имате като нашата количка. А аз те питах стана ли качването на снимки Simple Smile .

Цвети, честита книжка!

# 26
Привет
ЧЕСТИТО  на всички именнички и именяци - юнаци!!!Да сте живи и здрави и все да имате късмет...
Ние днес ставаме на 9 месеца... Успяхме да направим нещо ново, паднахме от количката на главата си на цимента, за щастие имаме само цицина, дано да няма нищо сериозно, че аз ще ревна.
Благодаря за инфото за спиралите, май се отказахме ще караме с шапчици и паи"се, то пък аз си искам 2 бебче ...ще изчакам само до 2 год да стане Герганче- калпазанче...
Може да се паднем пак да сме мами тук- в някой друг месец, я с второ -  я с трето...
Чао и приятно празнуване  bouquet

# 27
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички с името Мария!Да сте здрави и щастливи!  smile3525
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК варненки!
Честито и на месечинките...   ura
днешния ден се оказа с много поводи за празнуване
Цвети-честита книжка и безаварийно пътуване!  newsm01
Приятна вечер  Heart Eyes

# 28
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ТОВА ХУБАВО ИМЕ!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ!
И ЧЕСТИТА КНИЖКА НА ЦВЕТИ!
[/color][/color]
Ние днес бяхме на консултация и вече сме 7 530. После мама ходи на фризьор и вече съм с нова прическа, доста по-къса. Сега се адаптирам  Laughing

# 29

Морковени палачинки с извара и диня. КАфето ми свърши. Rolling Eyes

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС И НА МЕСЕЧИНКИТЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт