На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 11 762
  • 283
  •   2
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗЛАТИ! Бъди винаги усмихната, обичана и ухажвана!!!

...
Нашия татко беше със хрема минала седмица, и успешно успя да накачи и мен, в резултат на което от днес следобяд се чувствам ужасно - носа ми тече, гърлото ме боли, кихам, кашлям, ужас, навън е 30 градуса, а аз ходя с маски да пазя дребния, абе бясна съм просто  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
...

При нас стана обратното - аз със силен гърлобол и хрема май заразих Иво... чувствам се като л....о /с извинение/ всяка сутрин, реших - днес отивам да ме прегледа д-рицата, надявам се и да измери Гери, после да пиша как сме с мерките /моите са добри  Laughing/. Оооо, чакайте да ви кажа какво ми се случи вчера - в една градинка решавам да полюлям Гери, но тъй като люлката е за по-големи дечица сядам аз, тя - в мен, и се люшкаме съвсем леко, защото понякога Гери я е страх от по-силното люшкане. Имаше и една бабка с двете си внучета - гледам, че нещо дудне и гледа към мен, и се чудя  въобразявам ли си или какво. По едно време идват дечицата към люлките и аз, съответно, ставам, защото люлките бяха 2 - нашия ред мина един вид. На седалката /направена от 2 дъски/ на нашата люлка на едната дъска държащия я нит беше разхлабен. Та отива детенцето, и пипа тази дъска, идва баба му и вика: "Ами да, така ще е, като се люлеят със 100 килограмаShocked Аз останах като гръмната, почудих се да и кажа ли нещо, и накрая и казах: "Много Ви благодаря, госпожо, но не съм 100 килограма". Друго не успях да измисля в момента, излиза, че аз съм вандал, трошащ детските люлки... мда.

Поздрав най-сърдечен,
100 - килограмовата Роси

# 61
  • Бургас

Честит рожден ден Злати!

Добро утро на всички.Ние закусихме и сега ще започваме да се стягаме за разходка.
Честито и на днешните месечинки!

Аз Велизар не съм го слагала още на гърне, но смятам да започна, даже май съм закъсняла  newsm78.Само, че той няма никакъв режим - ака си когато му се прииска един път сутрин един път вечер, не мога да му хвана спатиите.

Ай де за сега чао от мен по-късно ще гледам пак да съм тук.
Лек ден на всички!  Hug

# 62
Роси  Joy Joy Joy Много ме разсмя. От ей-такива баби-експерти по всичко ми е писнало....

# 63
Добро утро и от мен!

Честит рожден ден Злати! Много здраве, щастие, усмивки и любов!

Като си говорим за гърнета да ви кажа какви ги свърши тази сутрин Мария.Тя от месец накъде винаги сутрин когато се събуди я слагам да ака и пиша на гърне. Та и тази сутрин така - оставих я да си свърши работата и отидох до банята. Връщам се и какво да видя Shocked- Мария седнала на килима, гърнето обърнато наполовина пишаното на килима акото само малка част, а тя бъркала вътре и мажи ако на ръцете си. Гледах , не е яла/надявам се/.Сега ще ака вече само под мой контрол.

Измих я, изчистих и килима, сега ще закусим и излизаме на разходка.

Лек и приятен ден на всички!

# 64
[imhttp://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.1001cakes.com/images/pic_1_3.gif&imgrefurl=http://www.1001cakes.com/&h=82&w=99&sz=6&hl=bg&start=128&tbnid=oqJgRLAv9SuE4M:&tbnh=68&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2582%25D0%25BE%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%26start%3D126%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26hl%3Dbg%26sa%3DNg][/img]
това трябваше да е торта
благодаря за пожеланията
ще пробвам по късно пак

# 65
Момичета, привет от Поморие, ние пристигнахме в 11 днес. newsm03
Станах в 4 а си легнах в 3 Mr. Green, а бебчо го мъчеха зъбки и така събрах 20-30 мин. сън, сега съм свежа, свежа #Crazy

Започвам да си почивам активно, много целувки на всички бебенца! Two Hearts

Цвети, честита книжка, безаварийно ползване!
Злати, ЧРД, бъди здрава и много щастлива мама! newsm38

# 66
Хей мацки, добър ден от мен  Hug!

Първо искам да поздравя всички, които са имали поводи за празнуване през последните дни  smile3525.
А на Злати

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Бъди здрава, обичана, удовлетворена, усмихната.                             

За теб е                        

Тези човечета стават все по-интересни. Анито вече проявява предпочитания към майка си, за жалост на баща си  Mr. Green. Прави "боц" с едното пръстче и използва гърнето по предназначение, но само да ака, но до приключението на Ангелиха още не сме стигали. За пишкането трябва много упоритост, предвид количествата вода, които изпива.
Имам въпрос - Правите ли гимнастика на мъниците си  newsm78. При нас май Анито на мен прави гимнастика  Crazy.

Гери74, хич не си го слагай това с бабичката  Naughty. Някои хора са нагли до безобразие...

Аз отивам да полегна, докато буболечката спи, че после кръста да ми е як  #Crazy.

Доскоро милички   bouquet.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 16:25 от Elimira

# 67
Привет финни и 100 килограмови мацкиии  Joy  hahaha
Злати и от мен честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве и семейно щастие!
Как можете да си правите срещи без мое знание в района?!?!?! Аз вчера бях при майка на Младост и съм изпуснала уговорката  Cry
Сега да ми се реванширате  Crossing Arms Другата седмица да идем на зоопарк?  newsm78
Аз от около седмица слагам Вики на гърне, понякога прави нещо, понякога не... Изобщо не знае детенце защо го държа там. Но не го насилвам да виси по много, даде ли знак че иска да става реагирам бързо, дори светкавично, че ако го разсърдя...  Sick
Хайде хубав ден от мен   bouquet

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 15:32 от T@LI

# 68

Злати, аз като човек, дето си вре гагата навсякъде, реших да видя с каква торта ни черпиш и я намерих, ето я Simple Smile
Благодаря, много вкусна изглежда  Party
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!

Ух, Роси74, как ми се заяжда със зли бабички ако знаеш!!! Simple Smile Направо съжалявам, че не съм била на твое място в случая... Simple Smile

Аз мисля, че нивга в живота си няма да се наспя вече, но ако човек го приеме като даденост май е по- лесно  Mr. Green... В 7 сутринта излязохме на разходка "на хлад"... нощес заспахме в 11 и имахме само 2 будения.... абе спах 4 часа от 11 до 3, та съм свежа- свежа и готова за бойни подвизи... жалко, че зли бабета няма наоколо, а свеки напоследък слуша Simple Smile Mr. Green!!!

# 69

Как можете да си правите срещи без мое знание в района?!?!?! Аз вчера бях при майка на Младост и съм изпуснала уговорката  Cry
Сега да ми се реванширате  Crossing Arms Другата седмица да идем на зоопарк?  newsm78

Ами аз незнам дали въобще се проведе някаква среща. Аз писах ама никой не ми даде конкрекете отговор. А за зоопарка съм навита откога се каня да отида ама сама някак си не ми се ще.

На гърне го слагам отдавна. Като му се пишка се изпишква бързо, а ако не му се пикае просто става и не иска да седне. През деня сме без памперс слагам му само като излизаме навън.

Честит рожден ден Злати! Бъди жива, здрава и щастлива!!!
  bouquet

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 15:29 от mamaminion

# 70
леле, ама вие всички слагате дечицата на гърнета... аз пък не мисля да пробвам- добре, че е мишенце, че иначе щях да се почувствам като бяла гарга- ама щом има още някой, който мисли като мен, дишам спокойно Simple Smile

Роси, и аз много мразя когато хората се държат недружелюбно и гадно! Ние нямаме парк и единственото място, където може да си пуснеш детенцето спокойно, без да  се притесняваш, че може да мине кола е Учителския институт към СУ. Там се събират майки с дечица и става една групичка около 10 и повече деца, но само се чудят как да ни изгонят- първо махнаха пейките, но ние седим на стълбите Simple Smile онзи ден някаква чистачка вдигнала луд скандал, че децата рисували с тебешир по алеите ?!???!!??!!!!! и когато майка ми й се скарала тя се оплакала- знаете ли колко деца идват тук, даже памперс намерих в кофата?!!???????!!!!!! Е, не знам.....

# 71
  • sofia
! и когато майка ми й се скарала тя се оплакала- знаете ли колко деца идват тук, даже памперс намерих в кофата?!!???????!!!!!! Е, не знам.....
hahaha hahaha Joy
Сигурно трябваше да е небрежно метнат в тревата....успокоявам се, че има и по-изкукали от нас Mr. Green

ЧРД на Злати   bouquet

Резултат от вчерашната ни консултация 11 100 и 77 см....Росиии, Теди скоро люлки ще чупи Wink
Да си кажа и аз съм се възмущавала на едни девойки (само мислено), ама те верно си бяха по 100 кила....и аз днес се люлях, първо да приспя Теди и после сама доста силно....ми хареса ми  Laughing

Аз вече съм моторизирана, та съм навита за Зоопарка, само да не е вторник и четвъртък, че водя Борис на едни занимания. За сутрешна разходка иде реч, нали?

# 72
Здравейте, дружина!  Hug  Най-сетне сколосах да ви прочета след морското ни пътешествие. За жалост много малко се задържахме във Варна и не се видяхме с никой там, жалко... Tired
Никълчето се плашеше от вълните и много малко беше на плажа - да са живи и здрави бабите, че иначе едва ли щях да почина така пълноценно с интензивни емоции, срещи, разходки.  Crazy Спинкаше като буба на сенките и вече чакаме второто зъбче - затова и не спим от няколко нощи. Режимът ни още е с поне 5-6 кърмения: Сутрин и между храненията през деня /попара, пюре, каша, плодове/. И аз го слагам на обяд на гърнето - само за акането, после "браво-сваме" и става.
Злати, честито и да си много щастлива!  bouquet
Цвети, успешна реализация на новото поприще и никакви ядове! Peace
Рени, страшни емоции сте имали с Мариянка! Grinning
Роси, ако ти си 100-кг, значи аз съм трамвай, я не се втелясвай на изкукали бабки! Naughty
Леле, адашке, голям юнак Теди, браво на теб! baby_neutral
Ако искате да се разберем за началото на следващата седмица за среща някъде в центъра - пред Народния, примерно?

# 73
# 74

с това шампанско черпи мъжа ми
ха наздраве

Общи условия

Активация на акаунт