нашия резултат от консултацията - 8700, 70 см.
Вече ни се оправи апарата, та ще пусна снимки

За гърнето - нямам никакви такива амбиции, така че Цвети, Мишенце
СЕга чета една книга свързана с пожари и по 2 пъти се връщам да проверя всичко ли е изключено
Даже и кулера като забръмчи по-особено ,го изключвам,че ме е страх да не направи късо...май развивам някаква фобия 
Взех второ,с идеята,че е с по-малка дупка-е същия резултат.Ще изчакам - може би другото лято ще се позанимая по-сериозно.

Как си? Как са дечицата? 

.Той мъжа ми си ми казва че съм индианец
.За срещата съм много навита само кажете кога аз за сега нямам никакви ангажименти.Чак другата събота ще пращаме Велизар при майка ми малко на бабин дом,ч е вкъщи е ужас, искам да чистя баня, кухня всичко.То, не че искам ама трябва
.Така че решете кога а аз съм на линия.Много ще се радвам да се запознаем лично
.
,но от 7.000 на 8 мес. сега е само 7.200.То за секунди не се спира това дете.

Дано се оправите!
и избърсала дупе пред всички. Върхът бе, когато подминавам две пенсионерски на напреднала възраст и чувам как едната казва: "Ох, от тези майки с деца човек не може спокойно да се разхожда". Малеееееееееееееееееееееее..направо ми дойде да и кажа, че ако трябва кметът ще им постави час в който да излизат. Вместо да се радват че има бебета. И без това никога почти не мога да нахраня Лина, защото всички пейки са заети от тях.
. 

! Ама то аз съм виновна
! Снощи докато готвех, Бу пълзеше на пода в кухнята и докопал една кутия от обувки! Вътре открил пакетче с абсорбента - Силикагел, който слагат за да събира влагата в новите обувки и го налапал! Добре че го видях преди да го е глътнал, та успях да го извадя, обаче пакетчето се беше скъсало! Опитах се да предизвикам повръщане, ама нъцки, та беж в Пирогов!!! Там пи активен въглен, но пак не повърна, та после вкъщи му слагах очистителни свещички
! Днес снесе едно черно - активновъгленско аки
! В тоя ред на мисли - момичета тепърва започва голямото криене на препаратите!
!
!
! Утре ако успея пак да вдигна мойте мъже от компа пак ще ви пиша
А няма Т и някакви други признаци за болест. Нкой има ли идея от какво може да е това?