На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 11 781
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
нашия резултат от консултацията - 8700, 70 см.
Вече ни се оправи апарата, та ще пусна снимки Simple Smile
За гърнето - нямам никакви такива амбиции, така че Цвети, Мишенце  Peace

# 91
Ох,това с детенце е отвратително SickСЕга чета една книга свързана с пожари и по 2 пъти се връщам да проверя всичко ли е изключено ooooh!Даже и кулера като забръмчи по-особено ,го изключвам,че ме е страх да не направи късо...май развивам някаква фобия Thinking

Аз взех гърне и направих опит,ама...дупето му цялото влезе в дупката,вирна крачета и се разпищя StopВзех второ,с идеята,че е с по-малка дупка-е същия резултат.Ще изчакам - може би другото лято ще се позанимая по-сериозно.

От няколко дни дребния е с Т 37 градуса.Непостоянна -един път има,един път няма.Не знаем от какво е,няма никакви признаци да е болен-все същото шило е,храни се добре.Лошото е,че не можем да сложим втората ваксина,все отлагаме,а идва есента-с нея и нови бацили .

Хайде,приятен уикенд Hug

# 92
Здравейте!   bouquet
Interlax, здравей  Hug Как си? Как са дечицата?
Аз да се похваля: вчера се видяхме с Мина, Гери и Вени. ето и малко снимки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3729143  Не, че без малко пак да се осуети срещата, ама аз съм голяма бяла птица с къса шия/ да не кажа направо патка/. Мина ми казва среща на Аквариума и аз пристигам с час закъснение на Делфинариума  Embarassed. Е който не мисли - трамбова   Laughing Искам скоро пак да се видим, ама и Изабела да е на линия  Heart Eyes
Елимира, аз също не правя гимнастика на Гого. По- скоро той на мене прави: клякане, навеждане, вървене, вдигане на тежести......  Mr. Green
Спокоен следобед   bouquet

# 93
Ето малко снимки. Има ги и Гери и Мая Simple Smile
http://picasaweb.google.com/darakchieva.e/17082007
Аз също не правя гимнастика.

# 94
  • Бургас
Мария 86, видях, че вече се справяш с картинките и черпиш с торти. А количката ми е същата  и на цвят.
Давай да заплюем другата седмица един ден за среща.
Peti n, кажи и ти кога ти е удобно?

Справям се а  Grinning.Той мъжа ми си ми казва че съм индианец  Joy Joy Joy.За срещата съм много навита само кажете кога аз за сега нямам никакви ангажименти.Чак другата събота ще пращаме Велизар при майка ми малко на бабин дом,ч е вкъщи е ужас, искам да чистя баня, кухня всичко.То, не че искам ама трябва  Tired.Така че решете кога а аз съм на линия.Много ще се радвам да се запознаем лично  Hug.

За гърнето и ние вече взехме и днес като се наспи ще го пробваме после ще разправям.
Гимнастика не правя, той достатъчно си прави сам.За последния месец е качил само 200 гр. като не спира да яде - в къщи някакъв плод м/у храненията, в количката за да мълчи като седнем някъде тъпче бисквити и понякога даже повръща от преяждане  Sick ,но от 7.000 на 8 мес. сега е само 7.200.То за секунди не се спира това дете.

Хайде, че много се отплеснах май  Crazy

# 95
Добър ден и от мен!

ЧРД Злати, макар и на патерица   bouquet

Веси, сори, че не си намерила време да се запознаем. Досега само с Клю сме го направили.
Елимира, аз масажирам Лина, когато я мажа след баня, но предимно и правя дихателните упражнения - т.нар. пасивна гимнастика. Смятам, че доста се движи самичка. Държа я на люлка,галя я по гръбчето,  карам я да лежи с скута ми с разперени ръце и глава надолу, да се навежда,,,но това когато си играя с нея.

За гърнето - мисля да пробвам задължително след годинката, а иначе да я уча когато е почти на 2.

Точка, може ли температурата да е от зъби? newsm78 Дано се оправите!

Роси, такива баби и хора ме дразнят и мен - мърморковци. Вместо да дойде, ако реши че е права, да ти направи забележка...
Цвети и при нас в морската градина ме гледат кръвнишки като хвърлям добре пакетирания памперс. И това след като съм "Развяла цици"  Joy и избърсала дупе пред всички. Върхът бе, когато подминавам две пенсионерски на напреднала възраст и чувам как едната казва: "Ох, от тези майки с деца човек не може спокойно да се разхожда". Малеееееееееееееееееееееее..направо ми дойде да и кажа, че ако трябва кметът ще им постави час в който да излизат. Вместо да се радват че има бебета. И без това никога почти не мога да нахраня Лина, защото всички пейки са заети от тях.

Дил, браво, много си бърза със снимковия материал. Аз още не съм свалила нищо, а и много бавно качвам Sad.

Ние последните седмици се скъсахме от плаж..толкова бани (макар и по половин ден) нямам от студентските си години...Лина ужасно много се радва на морето, чак до безстрашие. Вървенето в пясъка също, а после съответно спи като след тежка тренировка, което е добре дошло за мен.

# 96
  • Бургас
Върхът бе, когато подминавам две пенсионерски на напреднала възраст и чувам как едната казва: "Ох, от тези майки с деца човек не може спокойно да се разхожда". Малеееееееееееееееееееееее..направо ми дойде да и кажа, че ако трябва кметът ще им постави час в който да излизат. Вместо да се радват че има бебета. И без това никога почти не мога да нахраня Лина, защото всички пейки са заети от тях.

Направо полудявам само докато чета, а ако го чуя не знам  #Cussing out
Как може, майките с деца не са ли хора или пък тези бабурници не са майки.Чувала съм какви ли не изказвания и съвети от бабките по пейките в морската, но това е направо върха  #2gunfire

# 97
благодаря на всички ви  за топлите и сърдечни поздрави  bouquet
аз от празнуване вече права ще заспя-днес вече мина кръщенката ,сега остава и последният рожден ден-по принцип е утре ,но ще го почваме от тази вечер че компанията е много шумна и повечето живеят и работят в София та трудно ще се предвижат за понеделник сутрин Hug
по въпроса за гърнето Ина започва да пърди и като я сложа вече ака само в него.слагам я и сутрин след ставане тогава и пишка
за гимнастиката-нашият тате прави масажи на тялото й след уморителен ден /нали си ни е масажист-рехабилитатор/така правеше и с баткото
приятни събота и неделя Stop
много мъчно за малкото дете Praynig
къде се губи Надето Велинова Thinking
Пепитея а вие вече решихте ли къде ще живеете ooooh!

# 98
Точка, педиатрите не считат 37° за температура. А малките деца, когато са възбудени и им е топло, повишават температурата си,  после тя сама спада. Но ако повиши Т, вече се консултирай с педито.

Мария, Пети, пратих ви ЛС.

Злати, какво включва масажът?

# 99
lina d -ами първо беба лежи по гръб и татко и с леки галещи движения не трябва да е силно или с натиск и гали мускулчетата на кръчетата и ръчичките,свиват няколко пъти крачетата към коремчето или и ги изправя на горе прави като свещ все едно,правят и същото с ръчичките
после я обръща по-гръб и пак започва леко галене на мускулите -винаги от гърба към крачетата,на главичката и вратлето масаж на бебета не се прави
после и подава пръст и Ина се опитва да се изправи от седнало положение с минимална опора-тя се изправя докаквото се хване сега я учи сама да се обърне все едно ще лази и да повдигне дупе от земята

# 100
   Момичетааааааа, ако знаете в какво приключение ни вкара снощи Боил... чак до Пирогов стигнахме  ooooh!! Ама то аз съм виновна  Tired! Снощи докато готвех, Бу пълзеше на пода в кухнята и докопал една кутия от обувки! Вътре открил пакетче с абсорбента - Силикагел, който слагат за да събира влагата в новите обувки и го налапал! Добре че го видях преди да го е глътнал, та успях да го извадя, обаче пакетчето се беше скъсало! Опитах се да предизвикам повръщане, ама нъцки, та беж в Пирогов!!! Там пи активен въглен, но пак не повърна, та после вкъщи му слагах очистителни свещички  ooooh!! Днес снесе едно черно - активновъгленско аки  Mr. Green! Та така с нашите приключения! Доста се притесних, но ми казаха, че няма страшно, нали не е отрова или киселина...! Докато чакахме пред кабинета по токсикология дойде една майка с 2 годишно детенце, което беше пило Вениш  ooooh!! В тоя ред на мисли - момичета тепърва започва голямото криене на препаратите!
  Точка, по принцип до 37,5 не се счита за сериозна температура и по принцип до тия граници се вдига и от зъбите!
  Пепипетя, много гадно това което се е случило  Confused! Чух по новините! Мир на праха на милото детенце  Praynig!
  Ели, аз понякога правя гимнастика! От 2-3 седмици Бу има страхотен запек и само с Дуфалак ака, че и той май вече не помага, та правя гимнастика  и масаж за да стимулирам перисталтиката  Peace!
  Лека нощ от нас   bouquet! Утре ако успея пак да вдигна мойте мъже от компа пак ще ви пиша  Mr. Green!

# 101
Дилянка, непременно ще се включа, проблема е че Габи си поспива доста и се съобразявам с нейния режим, че иначе лудвам. Освен това от седмица е с някакви непостоянни изхождания - ту меки, ту твърди, ту редки .. луднах вече и незнам какво да правя. Чудя се да не е от зъби това чудо. Държа го на диета горкото, но докога така ...  newsm78 А няма Т и някакви други признаци за болест. Нкой има ли идея от какво може да е това?

Рени, добре, че всичко ви се  е разминало бързо  Peace

Ели, аз също не правя гимнастика, Габи е изключително подвижна и мисля, че не й липсва гимнастиката  Laughing

# 102
Изабела, може и да е от зъби, още повече че няма други симптоми  Peace

# 103
  • Бургас
Изабела и нашите изхождания са такива "нестабилни" както се изрази педито.Каза също, че от зъбите е така, защото нямаме Т, има си апетит и е много жизнен.Дано и при вас да е така.

# 104
Benigthed, а по коя телевизия го гледа?, ще си го пусна по NETERRA

Общи условия

Активация на акаунт