Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как трябва да се държим в случаи на екстремни ситуации?
Как работи инфрачервената комуникация между телефони и компютри?
Как мога да изтегля софтуер за Siemens CL75, за да активирам инфрачервената функция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как трябва да се държим в случаи на екстремни ситуации?
-
Как работи инфрачервената комуникация между телефони и компютри?
Инфрачервената връзка между телефони и компютри не изисква специализиран софтуер за телефона, но изисква инсталиране на софтуер на компютър. Той позволява безжичен обмен на данни между устройствата, като се използва за прехвърляне на файлове, като съобщения или изображения, без допълнителни разходи.
-
Как мога да изтегля софтуер за Siemens CL75, за да активирам инфрачервената функция?
-
Как бихте посъветвали някого - какво поведение да приеме, ако бъде нападнат?
-
Как да определим „умерен риск“?
(развиках се, той избяга през глава), пускане на ръка в градски транспорт (с всичка сила скачаш с два крака на неговия крак и казваш "Ох, извинявайте!" и се местиш на друго място!"). Майка ми носеше в джоба си безопасна игла и ги бодеше тези (явно и на големи жени се случва това често - стандартна ситуация). 

Е, кажете ми сега, какво е това чувство за съхранение! Вече ми излезнаха пришки на устата да говоря, но ефект никакъв. Отговора беше - ми не съобразих! Въобще не се развълнува, че ни атакуваха - "е, нали нищо не е станало на колата". А е устата като майка си х2. Вече всички са вдигнали ръце от нея и баби и баща й, само аз още държа фронта.
!
Ще разкаже когато мине доста време от дадено събитие. Такава си е от съвсем малка и това си е личен темперамент, който колкото и неприятно да ми е, нямам друг избор освен да приема. И да се мъчиш да и вадиш думите, насила хубост не става. Чакам сама да разкаже ако реши.
. Такива изненади са най-вкусните
не могли да свършат.
.Но за истински важните неща,касаещи живота,здравето,сигурността им,няма "ще говоря,ако искам".Задавам конкретни въпроси,разпитвам и ако отговорите не ме задоволят,предприемам крути мерки.