Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
Какви са резултатите от последния преглед?
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
За да стигнете до клиниката Фемина в София, можете да се движите по бул. Ботевградско шосе, след което да се включите в бул. Генерал Даннаил Николаев. След това трябва да тръгнете по бул. Васил Левски, оттам по ул. Св. св. Кирил и Методий и накрая по ул. Дунав до клиниката за паркиране или близо до нея на ул. Дунав
-
Какви са резултатите от последния преглед?
-
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
-
Какви интересни неща за бебето са закупени от майката?
-
Какви са предположенията за датата на раждане?

И това е не щото няма пари или не върви бизнеса /напротив/, а просто възпитателна мярка - да се научим! Нали не го поканихме на свадбата и на детето име сами избрахме. Странен момент да "възпитава" сина си е избрал. Момичета, препоръчайте ми психиатър - скоро ще ми трябва. Ама да дава отстъпки за групи
Кажете пробвахте ли си еднократните гащички за болницата. Аз взех полски някви идиотски. Нямат предно и задно - еднакво издути са от 2те страни и са супер неудобни. Стягат на корема отдолу .... трябва да купувам нови, а тези на боклука. Кажете кви да взема, ама за голям г*з!
Тоса със свекър ти не го мисли.Когато човек е афектиран и ядосан,казва повече неща от колкото мисли....Такива сме родителите. 

, в началото първите два месеца сменяхме по 8-10 бр. доста бяха, но няма начин. Аз утре ще си вземам болничния 45 дни преди раждането и после ще имам време за разходки, че се забравихме със съфорумките от града.

Как сте днес ?!
и да почерпя виртуално по случай случката 
.......много хубаво ми стана
като се запознах с вас на предишната......и после разходката 
на всички и хубава седмица