Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
Какви са резултатите от последния преглед?
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
За да стигнете до клиниката Фемина в София, можете да се движите по бул. Ботевградско шосе, след което да се включите в бул. Генерал Даннаил Николаев. След това трябва да тръгнете по бул. Васил Левски, оттам по ул. Св. св. Кирил и Методий и накрая по ул. Дунав до клиниката за паркиране или близо до нея на ул. Дунав
-
Какви са резултатите от последния преглед?
-
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
-
Какви интересни неща за бебето са закупени от майката?
-
Какви са предположенията за датата на раждане?

Моята свеки само се бърка във всичко, обяснява кое как трябвало и си прави устата да пазарувала за беб като се прибере в Бг.
А на мен ми е объркано доста. Хем ме кефи , че е загрижена и иска да помогне, хем финансово не сме цъфнали и ако я отрежа съвсем няма да може да си позволим толкова готини нещица, както ако и тя помага, пък от друга страна не искам да сме задължени и после тя да има право да налага нейното мнение... незнам. Тъпо ми е.

+ се занимавам с документите около строежа + други задачки, но да ви кажа така времето ми минава доста бързо и ми е кеф!
От сутринта съм една нервна , напрегната , а уж няма причина. Не ми се говори с никой, нищо не ми се прави , абе , гадноооооо ми е . 

Пък и бебетата сега са изцяло на памперси и няма да се цапат толкова много дрехи,тъй че който е решил на ръка няма да е толкоз зор,но аз определено съм на пералня.МОже би ако има някоя много деликатна дрешка или завивчица на ръка,но всичко друго в машината.И после в сушилнята.
Точно затова понякога си мисля "тя да си купува каквото и колкото иска, и да помага както намери за добре, пък аз винаги мога да я отрежа когато пожелая и ми дойде в повече"
Сяка сутрин като по часовник се събужда в 7:30 и отива на прозореца да "разговаря" (разбирай - КРЕЩИ НЕИСТОВО) с другите птици отвънка. Това естествено става в моята стая. По едно време се бях изхитрила да я държа до късно, че после да спи докъсно, но напоследък сама отива да си ляга (спи под една кърпа във вертикално ВИСЯЩО положение) около 8 часа и сутринта е на линия бодра бодра... 

същата
отлична памет !!!