Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
Какви са резултатите от последния преглед?
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
За да стигнете до клиниката Фемина в София, можете да се движите по бул. Ботевградско шосе, след което да се включите в бул. Генерал Даннаил Николаев. След това трябва да тръгнете по бул. Васил Левски, оттам по ул. Св. св. Кирил и Методий и накрая по ул. Дунав до клиниката за паркиране или близо до нея на ул. Дунав
-
Какви са резултатите от последния преглед?
-
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
-
Какви интересни неща за бебето са закупени от майката?
-
Какви са предположенията за датата на раждане?
Тонито добре дошла при нас!
То вече добър ден станало....
) и после ще си доизчистя апартамента. След това следва прането на бебешки дрешки.
Аз на ръка няма да пера, всичко в пералнята. Пък и после също няма да пера на ръка, пералнята си измерва колко са дрешките и регулира водата и т.н., така че и две тениски могат да се сложат само.
Аз честно казано не бих издържала....
Детето си само една майка и тя трябва да се грижи за него. 

. Твойто подуване трябва да го провериш. На мен вече и ръцете взеха да ми се подуват с крачоците ама не чак да посиняват. Наистина питай и някой друг доФтор да си спокойна.
седя си вече пред компа на любимия стол 
ще видим. Значи купуваме един пакет от малките и вторият е вече от по-големите, аз за сега мисля Памперс да взема.

ами между краката ми мокро, мокро- познайте Цезар един час лизал гащеризона между краката ми докато е бил на спалнята
като се развиках, като избеснях, то другият мръсен, а аз други дрехи нямам, кво гола ли да ходя, взех обух още едни гащи и нахлузих мокрия гащеризон, ама продължих да сипя пепел и жупел, диването му с диване, как му е хрумнало да лиже там, явно му е харесало, аз нали споделих, че често се подмокрям, та от там да е дошло
, познайте, познайте...........имам си нет у дома
!