Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
Какви са резултатите от последния преглед?
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
За да стигнете до клиниката Фемина в София, можете да се движите по бул. Ботевградско шосе, след което да се включите в бул. Генерал Даннаил Николаев. След това трябва да тръгнете по бул. Васил Левски, оттам по ул. Св. св. Кирил и Методий и накрая по ул. Дунав до клиниката за паркиране или близо до нея на ул. Дунав
-
Какви са резултатите от последния преглед?
-
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
-
Какви интересни неща за бебето са закупени от майката?
-
Какви са предположенията за датата на раждане?

- подхода ти е един път!
Само мъж ми може да ме целува - за други хора червен картон. Та сега кат вземат да ни мачкат и млящят бебовците ще е голям кошмар. На нас ни казаха на лекциите на 9 Месеца да се научим още от началото да казваме НЕ когато разни пришълци в дома искат да лигавят децата ни. Уви не е никак лесно родата по права линия да я озаптиш. Ама аз отсега съм си намислила тактика - ще ги карам да си слагат маски щото така или инъче беба ще дойде в пика на грипния сезон
Аз само с маска съм влизала в къща на новородено; и при моето така ще идват ....
пък да видим как ша цАлуват през маската
щях да я удоша. Може и аз да не съм права ама според мен тези покупки трябва да си ги правят родителите! Бабите да купуват дрешки те няма да са излишни или да дават парички за покупките,но не съм сагласна те да ми избират легълце, количка.............ох побесняла съм ........

много сте мили

ще пробвам пак и ако не стане