ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 860
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Ели и ние сме към 28.08-29.08. там.Решихте ли къде?

# 151
МММмммНЕ
 мислим на Арапя ама като тръгнем след Созопол подред ще караме и ще намерим нещо,отиваме така без нищо резервирано та да видим! ooooh!

# 152
Иси, чувала съм, че патешките сърца стават много вкусни на скара. Трябва да са разрязани на две. Но лично аз не съм пробвала.

Аз пък съм пробвала и смея да твърдя, че е страхотно мезе за биричка newsm03

# 153
  • някъде
Бо, страхотно! bowuu
Бета, досега 4-5 пъти съм давал близалка от тези на лолипоп, защото от другите ме е страх да не се отдели топчето! Давам когато е изключително кисел или когато плаче- като вчера когато падна!

# 154
Здравейте и от нас  Wink
Ние сме със сълзящо оче.От 4-5 дни сълзи.Аз капя кърма.Но днес отиваме за ваксината/Приорикс/ и се върнахме с рецепта и без ваксина.Казаха че е конюктивит,но аз АБ така и не мазах  Naughty  Звънях на една друга лекарка-неонтоложка и казах че не искам АБ.Тя каза да редувам кърма с физиологичен разтвор през 1 час. И ще видим утре как ще е  ooooh!

Това от нас.Оплакахме се.
На заминаващите на море приятно изкарване.
И аз искам на планина,ама нашият тати няма как да се освободи  Crossing Arms

# 155
  • Варна
nbirthday MAXIN nbirthday

Ренка,стискам палци Галчо-малчо да е по-добре днес fingerscrossed

Ние трябва да излезем на разходка,а асансьора не работи smile3511/на 9тия етаж сме/ smile3515

На прибиране,може и да издъхна по стълбите Close

# 156
Рeни Лора имаше конюктивит отдавна, малка беше. Но да ти кажа за кърмата че нямаше никакъв ефет, даже се влоши. И аз не исках нищо да слагам но се принудих, като стана кръв червено и пълно със секрет.
Обаче не слагах антибиотик, а някакви капки кортикостероид, които ги капнах точно 3 пъти и то се оправи.Та не чакай да стане зле, да не се стигне верно до антибиотик. Но чудя се защо антибиотик newsm78 Ти все пак питай не може ли с капки да се оправи.

Патешки сърца съм яла в едно кръчме на Заимов парка и са много вкусни. Но в масло.

Да ви осведомя също че Емката на Попова вече ходи. Много е сладка като пате.

Айде чао.

# 157
Рени аз капах на Цвети докато и беше запущено слъзното кънълче Офталмо септонекс води се най-леко не е антибиотик, иначе ако не се оправи сигурно Тобрекс ще ти предпишат което вече е АБ, може да промиваш и с чай от лайка. За кърмата четах много противоречиви мнения при нас нито стана по-зле нито по-добре

# 158
  • някъде
Честити ходещи крачета на малката Емка-семка! Hug Hug Hug
И аз съм на мнение да се капват капки, а не кърма! Имало е майчета покрай мен, които са пробвали по този начин, но не стана и минаха на капки! Peace

# 159
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добро утро!

Благодаря ви за отговорите за смокините. Аз се престраших да дам, обелена естествено, много й хареса и нямаше лоша реакция.

Jorji, риба от пюре не съм давала. Давам единствено скумрия за сега, варена и Вяра много я обича.
Pigi, Цвети е голяма сладурана с тези очила и шапка  newsm10 ! Нашата мома нищо не търпи по себе си...
Рени, Попова, дано бързо се оправят мъниците!

Вяра се опитва понякога да се “облича”, но с успех се увенчава единствено слагането на шапка  Laughing.
Занимания трудно й организирам, много бързо й омръзва всичко  Mr. Green. Сякаш най-обича да разглеждат книжки и списания с баба си. Едни приятели й купиха телефон с мелодии и животински звуци от Германия, с него се забавлява също и вече се опитва да каже ЧАО на немски... Но истинският домашен телефон е най-любим, като го хване, започва да натиска копчетата, да си слага слушалката на ухото и да вика “татииии”- така може да откара 1 час  Laughing.

Ние сега обикаляме по банки и институции за да оформим документи за жилищен кредит - голяма лудница е, а като прибавим и факта, че навсякъде ни излизат с репликата за  отпускарския сезон... smile3512. Преди 2 дни, например, ходихме в ПИБ, в единия офис го нямаше кредитния експерт, пратиха ни в другия, отидохме там - също липсваше експерт, пратиха ни в първия офис... smile3514. Но стига съм се оплаквала!

Весел и прохладен ден!

# 160
St.G. Вашето оче отвори ли се слъзното каналче?На една мама тук детето вече три пъти под пълна упойка го отварят и все не успяват!Вече се е отчаяла,сега са на море и са си запазили час при някакъв доктор във Варна да си каже мнението,уж щеше да се израсне и да се отвори но нищо не става,щом и с оперативна намеса не стана незнам вече! Thinking

# 161
Някой знае ли защо немога да си отворя прикрепен файл към имейла,пратили са ми 4 писма със прикрепени файлове със снимки но не се отварят прикрепените,пише
 Note:forwarded message attached   newsm78

# 162
  • През девет земи в десета
 wavey kaffeetrmker_2 Heart Eyes
Ели,означава,че предните(предишните) съобщения са приложени,но защо ти се получава така незнам,има ли вероятност да нямаш нужната програма с която да ги отвориш? newsm78

Рени,по добре капки с АБ,отколкото последствията от нелекуван конюктивит,иначе капките Опталмо септонекс са без антибиотик и са съвсем безобидни!Аз съм против лекарставата,които съдържат кортикостероиди,те могат да бъдат животоспасяващи,но вредата,която нанасят е огромна!

# 163
Рени аз капах на Цвети докато и беше запущено слъзното кънълче Офталмо септонекс води се най-леко не е антибиотик, иначе ако не се оправи сигурно Тобрекс ще ти предпишат което вече е АБ, може да промиваш и с чай от лайка. За кърмата четах много противоречиви мнения при нас нито стана по-зле нито по-добре
Peace newsm10 newsm10 newsm10 напълно съм съгласна. Офталмо септонекс може да се използва по продължително време. И двамата ми са с проблемни очички и всеки път ходя при моята комшийка ,която е детски очен лекар една от най-добрите в града и ми каза ,че може да се използва в продължение на месец без да се притеснявам да някакви последици .Дори сега ,ако имат някакъв проблем веднага започвам с Офталмо септонекс и бързо им минава.
Нацелувай сладкиша  Hug
Честити ходещи крачета на малката Ема Hug
Но истинският домашен телефон е най-любим, като го хване, започва да натиска копчетата, да си слага слушалката на ухото и да вика “татииии”- така може да откара 1 час  Laughing.
и ние сме така ,дори вчера си удари главата във нощното шкафче само да натиска копчетата.
лек ден  bouquet

# 164
AБ неща  Naughty
Синеочка очето засега само сълзи и ПОНЯКОГА има гурлички.Ама не е чак да е червено и да не може да се отваря.Тя затова лекарката дето говорихме по тела ме пита дали е възпалено.И каза да пробвам засега така.

А това Офталмо септонекс не е АБ и не е кортикокостероид така ли  newsm78  Ще и звънна да питам.

Засега не е по-зле станало.

love001

Общи условия

Активация на акаунт