АВГУСТ месец преполовихме и с много бебета се ний сдобихме!

• 15 802
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
О Боже незнам какво да кажа CryНека почива в мир Flowers Rose
Тя ми е наборка още повече се стресирах.....

# 46
  • Canada
И аз не зная какво да кажа... Нека почива в мир.

Честита радост на всички новообебили се мами! Да са живи и здрави малките вързопчета щастие! На мамите - бързо възстановяване!

Много моля ако някой знае да ми каже как да си направя чай от копърово семе. Тук не можах да открия готов чай; с доста търсене намерих семе от копър и анасон и сега се чудя как да го приготвя. Thinking Само запарване достатъчно ли е? В миналата тема marianamama е писала, че пие такъв чай, но дали е бил готов? Благодаря предварително!

Желая повече положителни емоции на всички! Приятен ден!

# 47
   Добро утро, ето една хубава новина за закуска.
НА 13-ти ВЕСЕЛА В е родила момченце Георги 3600гр. в ТК, двамата са добре и скоро ще са в къщи, праща ви поздрави.
Аз продължавам да преносвам и да се ядосвам, следобед ще ходя до Шейново за тонове, дано да имам по-голям късмет от бейби Или щото аз ходя без час и принципа е когато ме вземат, пък е доста изнервящо, чудя се дали да не си взема багажа, току виж някой се смилил над мен baby_neutral,

# 48
  • Златна Добруджа
Добро утро   bouquet
Започваме деня с една лоша и една хубава новина ...
За кака Здравка  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Нека почива в мир.

ЧЕСТИТ СИН ГЕОРГИ НА ВЕСЕЛА.В! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

MrsK, не знам за Марианамама, но мисля Боб4енка си брави такъв чай  newsm78
Шоши84, четох някъде из Форума, че ако бялото е само по езичето не е млечница. Млечницата се проявявала по вътрешната страна на бузите. Ама и аз като не съм запозната, а и не сме ходили на консултация та да питам  Thinking А за клиновете за стягане - аз ходя в къщи с такъв, а съм с него от 3-я ден след раждането. Но аз родих нормално, може би за раждалите секцио нещата стоят по друг начин  Peace

# 49
Добро утро!   bouquet

Да почива в мир бедната маминка!

Ох, как не обичам такива лоши новини!

Момичета, това много ме натъжи!

Аз не съм ходила на тонове от 10 дни и вече започвам да се притеснявам. ИМа ли някоя от вас, която така да е оставена на произвола на съдбата. Дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig

Весела-честито бебче! Много здраво и усмихнато дете ти пожелавам!

# 50
  • вкъщи
4естити синове на man4eva и ivy![/color][/siz
да са им живи и здрави!на мамите бързо възстановяване и скоро да се вклю4ат пак във форума,4е ни липсват!

# 51
Честит бебок на мама Иви!!!! На малкия Боян пожелавам да стане красив като кака си, добричък като мама и умен като Татко!!!! Иви, чакаме те обратно пр нас!!! newsm51

# 52
Без думи.........
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 53
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИ4ЕТА!
Не писах дълго време ,защото с мен започнаха да се случват чудеса!!!Вие знаете за предвестни4ката лястови4ка!!! Grinning Grinning Grinning Най-голямото 4удо е моят син!!!След като го родих......започнах да чувам слабо с "глухото си ухо" и гръбчето ми е по-право от всякога!!!........Само ВИЕ знаете през какво мина чувствителната ми душа......и можете да предположите какво изпитвам в момента!!!...Благодаря ви за куража ,който не спирахте да ми вдъхвате!!!...
От раждането си до сега не съм спала от вълнение и еуфория!!!И с това мноооого добре сте запознати! Laughing Laughing Laughing
МИНАЛАТА НОщ ВЗЕХ РЕШЕНИЕ -ДА ОСНОВА ТЕАТРАЛНА ШКОЛА ЗА РАЗЛИ4НИ ДЕЦА!(вълнуват ме глухонеми ,деца с ортопеди4ни проблеми и психи4ни заболявания)
Идеята ми надско4и мене!!!Школата съвсем скоро ще заработи в театъра и ще преработим няколко спектакъла ,специално за глухонеми (сега ми хрумва ,4е може да се измисли нещо и за незрящите деца! Simple Smile)
Моми4ета ,без да осъзнавам, съм се занимавала цял живот с АРТ-ТЕРАПИЯ и вси4ки ужасни прогнози за здравето ми съм преборвала ,благодарение на роли като Жулиета-моята спасителка на гръб4ето!!!Ако не беше тя ,щях да оперирам гръбнака си и да се изложа на риск от инвалидност!!!Вместо да се вглеждам в недъзите си обаче ,предпо4етох уютния балкон на Жулиета ... нежната осанка на Пале4ка!!! Grinning
Вярвам ,4е всяка от вас си има по едно такова чудо! Тиги-Миги е пример: преживя кошмарно раждане ,но през твоите о4и това бе най-голямото щастие!Боб4енка какво преживя със задръстените лекари-норвижци само тя си знае! Laughing Мегита знам ,4е имаш също какво да добавиш мила!!!
Моля ви ,не ми се сърдете ,4е не съм писала отдавна-отдадох се на това вдъхновение за школата и сън не ме хваща!
Обичам ви вси4ките!Без вас нямаше да съм нищо от това ,което съм!Ако искате изпращайте това писмо ,където иискате ,но най-ве4е там ,където сърцата са затворени за ВЯРАТА ,НАДЕЖДАТА И ЛюБОВТА! Hug Hug Hug
Ве4е знам кои са родили-поздравявам ви!Пожелавам ви полет в небесата от щастие ,4е сте майки най-прекрасните деца!Като се поуспокоят нещата ,ще 4еститя ,надявам се ,по-индивидуално! Blush
До скоро ,любими! newsm51 newsm51 newsm51

# 54
Kroki,kakto vinagi posta ti e unikalen i specialno men nakara da se pochuvstvam osobeno dobre!Ideata ti e strahotna,triabva da ima poveche hora kato teb,ti si prekrasen 4ovek!

# 55
  • ГОре на черешата...
Кроки, искрено ти се възхищавам newsm51! Ти си невероятно силна жена и си и ще бъдеш най-добрата майка! Още едно потвърждение на думите, че Господ помага на силните newsm10!
Браво на теб  smile3501! Идеята ти заслужава адмирации - ще донесеш толкова радост на тези дечица и техните семейства!

Flowers Rose - за Здравка!

Аз съм добре. И днес няма да се ражда  Whistling

# 56
Блогодаря ти Констанс! Hug И честита ти истинска радостbouquet
Да ,ако до всяко добро същество ,застане поне още едно....Е,ЗАСТАНАХА!Ве4е сме цяла гвардия!!!Боже ,нормалните деца ще завиждат на разли4ните!!! Heart Eyes Само така!Да си разли4ен е ДАР!НЕКА ВСИ4КИ ДА ГО РАЗБЕРАТ!!!!
Излизам с Лъчезар да оплождам идеята до край!И знаете ли какво ,няма да ви моля да ми стискате палци!Просто знам ,4е любовта ,която излъ4вам в момента ще размекне и най-твърдата скала!
ОБИчАМ ВИ!

# 57
  • Видин
Честит син на Велева В. Много радости и усмивки да ти донесе.
Аз искам да ви почерпя виртуално послучай първата ни годишнина с моя прекрасен съпруг и бъдещ баща.

# 58
  • ГОре на черешата...
Честита годишнина, Ния   bouquet ! Скоро трима да празнувате!

# 59
  • Ланкър, планините Овнерог
Направо не знам какво да кажа за кака Здравка. Настръхнах. Дано е на по-добро място сега. Вярвам, че е така.

Гита, май не ти истава много време за Форума  Hug как е Емма, слуша ли?

Има нещо такова. Много будуване, много нещо. Успявам да ви чета, но с Емма на ръце, трудно е да пиша. Ей, я, пак ръмжи в кревата, че и хълца. Вчера бяхме на консултация. Качила е 650г и е пораснала с 3см. И това за няма и 20дена.  Party Много съм доволна, че с тази кърма все не знам какво яде. Лошото е, че покрай мен и тя си има гъби на дупето, та ще се мажеме с Клодтримазол. И това ще мине.

Сега ще ви цитирам СМС от Мегита:

"Вече знаете, че съм мама на бебе Валентин....вече знам размерите-51см и 3700г. Роди се в 11.30ч. Днес го видях за първи път и е наистина прекрасно....Поздрави на всички, които още не са се срещнали със слънчицата си и на всички вече станали  мами. Целувки от мен и моето сладко мургавелче  Simple Smile "

Общи условия

Активация на акаунт