АВГУСТ месец преполовихме и с много бебета се ний сдобихме!

• 15 809
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Ланкър, планините Овнерог
ЧЕСТИТ СИН НА ВЕСЕЛА!!! МНОГО СЕ РАДВАМ НА ХУБАВАТА НОВИНА!!!

# 61
Здравейте мами!!!

Аз пак съм така днес-гръб, кръс, корем, страхотно разстройство, плюс бонус киселини-ужас.Дано това да са признаците и до 1-2 дни да родя, защото вече не издържам.А тумбата тежи.Бебека вече се мърда много лекичко, да не кажа, че само побутва, дано да  слязла в таза.

Лек ден за сега и успех на всички раждащи Heart Eyes

Само да питам за Шейново-кога се плащат упойките, ВИП-овете и т.н-преди или след раждането newsm78

# 62
  • Бургас
Добро утро момичета
Ния честита ви годишнина много здраве и дълъг семеен живот ви пожелавам и скоро едно прекрасно бебче
Наистина много тъжна новина за кака Здравка да почива в мир.
Сега се чух с Ивито много е добре малкия се е родил в 4,30 и в 6,30 вече е папкал от мама точно както тя искаше.
Ади ти поне имаш някакви признаци пък аз съм бетон.
Констанс при мен секса не помага мила пробвах го ама тц.

# 63
 Ади, когато бях на посещение в Шейново, главната акушерка каза, че всичко което ползваш срещу заплащане се плаща на касата преди да си тръгнеш т.е. след раждането, тъй, че нямай грижа.

# 64
добро утро Tired

за кака здравка- Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose почивай в мир
..........

щях да пиша още неща но по късно сега немога Tired разтроих се Cry

# 65
Да почерпя кафенце..., за кърмещите чайче лактогенно:-)))))

Честита годишнина Ния!! Много много любов и семейна топлина!!!!
 Весела, честито момченце, мила!!!! Целуни съкровището от мен!!!
 Кроки  Hug страшна си!!!! Вярно нагласата на човек е много важна!!!Ако униеш, всичко тръгва на зле!!!!! Браво че зареди темата с оптимизъм!
 Пиванов, и аз като теб бях все в нвидение за килограмите на бебка, че дори и за пола. Все не се виждаше...
 Стискам палци на всички мами в очакване!!!! Аз преди да родя, през деня си взех горещ душ-на кръста главно и играх упражнения фит-мама:-))) Не знам дали това помогна или просто Ади реши да си излиза Simple Smile)) За секса не знам, защото слагах крем за прочистване на влагалището и нямаше  секс...кой знае и кога ще има:-))))
 Много съжалявам за Здравка, моите съболезнования към близките и!!!! Нека почива в мир милата! А дали е родила?
 Хайде аз да поизцедя и на разходка!!!!
 Хубав ден на всички

# 66
Къде го четете това за кака Здравка newsm78

Мира, имам признаци от 2 седмици и тапа нямам, ама ейго на,седим си 2в1.Ама ако не родя тези дни в понеделник ще ходя да си искам хапче, не мога вече.
Страх ме е от раждането, ама и така ме боли все нещо и не ми е комфортно, по-добре да раждам и да забравям вече.

А и така съм се подула Shocked

# 67
  • Бургас
Ади и аз май ще се почерпя с едно хапче вече не ми се стои балонообразна,нищо не мога да свърша а децата си искат своето а имам и ужасни киселини които ме убиват всеки ден
Кроки нямам думи радвам се че те познавам.
Поли няма душове няма гимнастики нищо не ми помага явно не му е времето на бебока.
Благодаря за кафенцето.
Вале успокой се душицо какво ли не се случва на тоя свят.

# 68
Честито на всички мами , които са родили през последните дни Simple Smile На малките бебоци пожелавам да папкат , да не плачат и само положителни емоции на мама и тати да доставят Simple Smile На мамите бързо възтановяване Simple Smile
На мамите които все още чакат им пожелавам по - бързо да гушнат малките вързопчета Simple Smile
Ние сме добре , мама вече се е възтановила почти , само от време на време чувствам болка от операцията , но поне е търпима Simple Smile Малкия сладур сега спи и очаквам всеки момент включване от него , сега е само на кърма и аз много се радвам.По - късно през деня ще оставя линк със снимките , остана още малко да ги кача.Пожелавам ви успешен ден Simple Smile

# 69
  • София
Първо да честитя на новите мамчета с бебченцата. Да са живи и здрави и да се гушкат с мама щастливи !

Момичета,
нуждая се от подкрепа. Първо ни изписаха с жълтеница, няма и 2 дни вкъщи да сме седели и бебо отказа да се храни, т.е. спи постоянно, не плаче дори, няма сили горкото. Аз не съм спала от няколко дни..а откакто съм вкъщи грам сън нямам. Толкова рев изревах, кърмата ми почти спря  Cry дали от стрес, дали от неядене. Не ми се яде нищо. Ходихме на лекар снощи и искаха да ни приемат в Мед. академия от тази сутрин. Но аз отидох през нощта в Шейново и лекар го прегледа и каза, че е поспалив от жълтеницата. Каза какво да правим и да даваме, но той НЕ ще да си отваря устата. Мъчила съм го цяла нощ, а аз съм пред припадане. Тази сутрин отидох отново в Шейново и го оставихме там, лекарката каза, че отново ще е на лампа и ще го оправят, аз само да се успокоя и да се погрижа за кърмата. Но как ? Сега се изцеждах - 20мл от двете гърди.  Cry Просто не знам какво да правя. Не искам изкуствени млека, толкова виновна се чувствам. Съсипана съм. Ще легна да поспя, нещо от което действително се нуждая..а после ще се чудя какво да ям и да пия за кърма. Вашите съвети какви са? Не съм се чувствала никога така, на прага на силите си съм. Депресията ме е завладяла изцяло. Сълзите ми са постоянно на очите.

Извинявам се за този пост при толкова радостни новини от нови мами.

Ади: Ако си с лекар, ти ще платиш на него и той ще плати на болницата. А випа си го платих отделно в деня на изписването. Плащаш на касата долу и ти дават фактура, срещу която си получаваш подаръка  baby_neutral

# 70
Здравейте момичета, Stop от много месеци не съм се включвала в интернета и може би не ме помните. Както и да е.
Да ви се похваля, че на 01.08.2007 станах мама на син. Раждането беше планувано и предизвикано, понеже раждах във вана и мина чудесно. Моят син се казва Божидар, роди се 3040кг., 49 см. В най-скоро време обещавам да сложа снимка.

# 71
Ния-ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ДЪЛЪГ СЕМЕЕН ЖИВОТ!    bouquet  bouquet  bouquet

Кроки-страхотни намерения имаш! Наистина, когато човек мисли позитивно, случките в живота му също са такива! Подкрепям те!  Hug Hug Hug

Момичета, вие преди да родите 2 седмици ходихте ли да ви наблюдават???????? Както ви казах и двамата ми лекари са в отпуска и аз съм оставена на произвола на съдбата!

# 72
  • Пловдив
Честити синове на Весела и Валерия!!!!
На мен днес ми е термина а признаци нямам......
ПИавнова аз последно в понеделник бях ама не ме гледаха кой знае колко само измери главичката и тоновете не чу даже.
Стискам палци на раждащите днес.
Екатерина я няма нещ дано да ни зарадва.

# 73
Енти-не се тревожи, ние сме с теб! Не се поддавай на негативните емоции, защото ще те сринат! Мисли само хубави неща, как всичко ще се оправи за теб и бебчо!  Hug

Валерия-честит син! Много здрав и обичан, за радост на мама и татко!

# 74
Momicheta,vidiah se s Man4eva predi malko, stajte sa ni po diagonal prez foajeto.Dobre e,malkia ne e pri meja no i tova 6te stane.Az sam pred stra6na dilema,tova koeto e pisala Enti po4ti vazi i za men,ne sam spala ot razdaneto pove4e ot 5-6 4asa ob6to za tezi 3 dni,bebka samo iska da papka i po savet na tapata pediatarka ja prehranih v4era.Mnogo me e ja hem znam koe kak triabva hem ja poslu6ah,rezultata sled jakoto povra6tane,kravni izsledvania i kakvo li ne e,4e malkata e zdrava,no tezi 2450gr.Men me puskat da si hodia,ama neja ne,sega se 4udia dali da se podpi6a i da si hodim.Mnogo mi e trudno da vzema re6enie,tova 4e e zdrava me kara da se podpi6a ne znam prichina li e niskoto teglo da sedim tuk.Adski sam iznervena,adski prosto.Sigurna sam 4e vka6ti 6te ja gledam po-dobre,ama pusti strah...ne spiram da reva ot nervi i bezsanieto me ubiva o6te pove4e!
Riadko padam duhom no sega se 4uvstvam uzasno zle...ne znam kak da postapia

Общи условия

Активация на акаунт