Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви полезни съвети са споделени във форума?
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви полезни съвети са споделени във форума?
-
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
Американският календар за развитие на бебето по седмици е система, използвана за проследяване на развитието на бебето в утробата седмица по седмица. Тази система предоставя информация относно физическото и психическото развитие на бебето, както и промените в тялото на бременната жена въз основа на броя седмици от началото на бременността.
-
Какво представлява българският календар за развитие на бебето по седмици?
-
Какво представлява ехографията?

сега да му мисли.

. До кога е нормално за пръв път да се усети бебо?
galiv го е описала много точно - нещо като бълбукане, това е! Аз нямаше да забележа, ако щом като си легнах със стомаха ми не започнаха да се случват странни неща - къркорене, тяжест, и всички екстри! Инстинктивно сложих ръка от ляво на пъпа и усетих как корема ми мести! Дори и таткото го усети! Предполагам, че всички сме усещали бебчо без дори да подозираме
само около 1/2кг за последния месец. После лекарят (не беше моят, а колегата му) ме прегледа изключително внимателно и обстойно, за да види дали няма някои вродени дефекти (синдром на Даун и тн)... Беше толкова сериозен, толкова задълбочено се взираше в екрана че чак се уплаших да няма нещо нередно, но засега всичко е ок. Само дето и сега се очертава дребно бебенце, но това е ме плаши, имам опит
Успех на всички мами - а аз довечера заминавам на море!
а относно промивките ....

Можете да ме включите в списъка с мамчета - това ми е първа бременност.