Чичо Докторчо, я кажи, момче или момиче през ФЕВРУАРИ мама ще роди?

• 18 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте. Благодаря ви за отговорите за ФМ кога да е.
Много приятен и спокоен ден ви пожелавам. Hug

Сега се обадих и записах Галадриел и Алина за училището утре. Ще сме само 3, ако някой иска да се присъедини, може да се идва и без записване. На място ли ще се чакаме или някъде ще се уговорим да се срещнем преди това?

Ако искате 10 мин по-рано отпред да се чакаме, тоест 09:20ч пред Мис Каприз. Кажете, аз съм ЗА.

# 211
Аз пък със забавяне се изложих. Вие спряхте с повръщането, а аз започнах  Embarassed

Не си само ти. Така както се фуках, че ми няма нищо предните месеци, сега почти всяка сутрин... Sick. Май трябва изобщо да спра кафето, защото имам чувството, че то ме провокира да повръщам. Или поне не трябва да го пия на гладно, както съм свикнала.

# 212
  • София
Мацки, пускам ви да гледате едни филмчета от сайта Розали. Момичето там роди сега на 15-ти секцио. Много е вълнуващо. Поне аз се развълнувах Grinning, особено като го оправяха малкото бебонче, къпаха, обличаха, превързваха пъпчето. Ето да гледате:)
Статията: http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-desi/p5978.html
Самите филмчета: http://semeistvo.rozali.com/galeria.php?catid=bremennost-desi

# 213
GALADRIEL,evelinar
Аз много не съм наясно къде е Мис Каприз, искате ли пред Плиска или е далеч?

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 12:15 от alina_si

# 214
alina_si да не би да си на Прегнил и ти.На мен миналата седмица ми сложиха последния.
Сега съм на Но-шпа и Магнерот.В Петък и аз мисля да ходя на преглед да видим бебето
дали ще се разкрие.Миналия път доктора имаше съмнения за ДАМА,но беше 13-та седмица и
много не му взех думите на сериозно !
На Прегнил съм от 6та седмица, и папаверин, и нош-па до 16та ще съм така! Заради кръвотечение и хематом!
 Hug Hug Hug

# 215
  • София
Привет и от мен Grinning
От два дни се опитвам да пиша и все нещо става и неуспявам. Вече ми омръзна да пиша и едно и също...

Gotika80, поздравления и от мен Grinning

Rosi_bosi,  първия път , когато бях бременна, гинеколожката ме прати на кардиолог, без да съм имала , каквито и да е оплаквания, той пък ме налепи с едни неща по цялото тяло, какво чу- не дочу и ме прати във Военна болница на незнам кой си етаж, при специалист да ме гледа на ехограф. Той каза, че сърцето ми е в перфектно състояние, и аз както нямах оплаквания, просто си помислих, че това е рутинен преглед от ЖК. Така и до ден днешен не разбрах в какво се бяха усъмнили.
Дано  и при теб всичко е наред.

Galadriel,  я си погледни аватара- готин Петър на мама Grinning Не се кахъри толкова, понякога наистина са нетърпими, ама знай, че има и по- тежко. Георги от 8м почна да спи само по веднъж, на година и два взе да прескача, а на 2г и 1м напълно отказа да спи т.е точно откакто забременях. За цялото време съм спала само веднъж на обед, когато бяхме на гости при майка ми, а как ми се спеше първите седмици... Когато почне да се лигави,просто сменям дейността му, ама коренно различна, обикновено помага Grinning

Des26,  ще ти пиша на лични за нощното напикаване на моя племенник, дано успея до края на деня.

Аз в петък съм на преглед и в събота заминаваме при баба, а от там на море-кеф, как го чакам... Grinning
Приятен ден на всички Grinning

# 216
ephrossina направо ме заболя корема докато гледах, и толкова тъжно ми стана че ревнах. В най- важните в толкова много отношения мигове гледайте какво правят с децата ни, вместо да ги оставят гушнати в мама, като че им е малко ражданто ами и после толкова мъка им причиняват Confused

# 217
ephrossina направо ме заболя корема докато гледах, и толкова тъжно ми стана че ревнах. В най- важните в толкова много отношения мигове гледайте какво правят с децата ни, вместо да ги оставят гушнати в мама, като че им е малко ражданто ами и после толкова мъка им причиняват Confused

Недей така, не е мъка. ТЕ им помагат да живеят занапред.

Хайде tchara, да си починете на морето и да се забавлявате многоооо и за нас.  bouquet

# 218

След всичко прочетено, видяно и научено за естественото родителство,  и за активното, спокойното и естествено раждане, съм на много различно мнение. С какво им помагат, пречат им, и на майката и на бебето, които е от изключителна важност за връзката им в бъдеще, и за кърменето, и за душевния мир, през първия час да бъдат заедно. Та това са здрави майка и бебе, що за груба намеса, презастраховане някакво. Уважавам лекарите и професията им, но не оправдавам намесата им там, където няма нужда! Няма да досаждам с възгледите си, само ще кажа, че много бих искала да спестя повечето от това или дори колкото успея, на бъдещото си дете, за това и ще бия толкова път до Сф и ще изсипя един кош пари.
Галдриелче, прочети малко по въпроса, и ще се убедиш колко наопаки се правят нещата всъщност.

# 219
Puhka ,
аз от кафето от както съм бременна съм забелязала че ми се повдига и не го пия. Много обичам Фрапе и един ден се изкуших, но се почувствах много кофти и от тогава такива неща не лизвам. С ниско кръвно съм и ми се щеше да пиивам поне сутрин по едно, но не става  Sad
Кола пиивам от нея нищо ми няма  Simple Smile
ephrossina ,
благодаря за филмчетата. На мен пък ми стана леко страшничко или просто бях на такава вълна! Определено са интересни   bouquet

# 220
Мери, ти във ваната ли реши да раждаш този път?

# 221

След всичко прочетено, видяно и научено за естественото родителство,  и за активното, спокойното и естествено раждане, съм на много различно мнение. С какво им помагат, пречат им, и на майката и на бебето, които е от изключителна важност за връзката им в бъдеще, и за кърменето, и за душевния мир, през първия час да бъдат заедно. Та това са здрави майка и бебе, що за груба намеса, презастраховане някакво. Уважавам лекарите и професията им, но не оправдавам намесата им там, където няма нужда! Няма да досаждам с възгледите си, само ще кажа, че много бих искала да спестя повечето от това или дори колкото успея, на бъдещото си дете, за това и ще бия толкова път до Сф и ще изсипя един кош пари.
Галдриелче, прочети малко по въпроса, и ще се убедиш колко наопаки се правят нещата всъщност.

Не ми се нито прочита каквото и да е било, нито пък ми се коментира. Мен лично ме трогнаха всички минутки в този филм.
GALADRIEL,evelinar
Аз много не съм наясно къде е Мис Каприз, искате ли пред Плиска или е далеч?

Не мисля че е чак толкова далеч, че да не дойдем от там да те вземем. Но нека се включи и evelinar. Аз нямам против да съм пред Плиска към 09:15 часа. Казвайте вие какво да се уговорим!!!

# 222
Здравич да, стига да успея да стигна до нея. От Еми разбрах че там имам шанса да избегна най- много намеса, понеже Григорова е вече подготвена и води такива раждания.

Галадриел, сори че те посъветвах!  Peace  Просто смятам че информирания избор е правилен, останалото е едно сляпо съгласие с нечие друго мнение, което би ме направило безлична.

# 223
Галадриел, сори че те посъветвах!  Peace  Просто смятам че информирания избор е правилен, останалото е едно сляпо съгласие с нечие друго мнение, което би ме направило безлична.
  202uu

# 224
  • София
Мери, съжалявам, ако си се почувствала така...не помислих, че може и да е травмиращо за някой! Лично аз се впечатлявам от даването на живот по какъвто и да е начин. Каквото е писано- такова ще стане! Аз също бих искала да стане естествено, но това не винаги е възможно и трябва да се обмисли и другия вариант. До колкото знам мацката от Розали има медицински показания за това, но и да не е така, не сме ние тези, които трябва да осъждаме нечии избор- единствено за своя трябва да се поемем отговорност. За мен беше важно да видя, че дори, ако ми се наложи да ме срежат или не съм на себе си как точно ще се погрижат за бебо и какво става, преди да ми го дадат.

Общи условия

Активация на акаунт