Чичо Докторчо, я кажи, момче или момиче през ФЕВРУАРИ мама ще роди?

• 18 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Izabella страхотно е станало !!!   bouquet
Успех при доктора и дано всичко е наред?
Евелинар,Галадриел,Алина как мина днес на лекцията?
Пуснете записки  Grinning

Нямам записки:(
Беше готино, имаше многооо кореми и то доста големи. Акушерката, която водеше лекцията беше много сладкодумна жена и според мен добра в това, което прави.

За заглавието, имам две предложения:

1)Мама и тати на бебо февруарче се пулят пред 3Д ехографче!

2)Сладка мама с коремчето напред, знае че Февруари ще й е на късмет!

# 256
  • София
Здравейте и от мен.Вкарах статистиката в списъка ни  Peace,а искате ли да вкарам и линковете на
филмчетата за раждането? Мен лично ме разчустваха ,даже и ревнах  Embarassed
Днес съм на доктор,да видим дали са се пооправили нещата.Дано   Praynig
И незнам вече това повръщане докога ще ме мъчи,направо полудявам вече  Crazy
Лек ден ви пожелавам и мислете заглавие за новата ни тема  Peace
Предложение: "Мама гали щръкнало тумбаче и говори нежно на свойто бебче февруарче" Simple Smile

# 257
Предложение:
Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през февруари пак ще дойдат тук!
Напред към бебешките магазини за дрешки розови и сини!

# 258
Ку ку, Здравейте,
Беше интересно на училището, темата беше интересна, но си мисля, че ще ми бъде полезна в по напреднала бременност по вече, тогава ще се вълнувам сигурна съм повече. Темата беше "Кой кой е в родилната зала". И за мамите от ВАРНА, жената която водеше лекцията каза че има такива лекции в 4 града София, Пловдив, Варна и Бургас. Поразтърсете се или има някакви телефони звъннете да питате Simple Smile Успех!
 Hug Hug Hug

# 259
здравейте на всички, до сега 2 пъти се опитва да пиша тук в отчетни, но и двата пъти, така и не ми се появи отговора, сега реших да напиша 1 дума и ето, че излезе.
аз съм в края на 16г.с. в понеделник ми казаха, че е момиченце, дано да познае лекарката, макар че таткото не беше много очарован, но май вече започна да свиква с мисълта Simple Smile.
сега чакам и резултат от БХС и ми е свито сърцето, визуално на 3Д, всичко му е наред(притесняваме, че доктарката много бързаше да излиза и ме попретупа Sad).
аз се включвам при вас, но съм между януарки и февруарки Grinning
Момичета от Бургас, ще организирате ли среща, аз от 30.08. до 10.09 ще отсъствам(поне такива са ми плановете), ако организирате среща през това време ще я пропусна, но за следваща живот и здраве ще се включа
Приятен ден на всички

# 260
Коя мама чакая близнаци? Пише 80 мами 82 бебета?!? Mr. Green
 Hug

# 261
estrella и rumialka чакат близнаци,но те много рядко пишат!
dar77 добре дошла сред нас  Hug

# 262
  • Варна
Момичета от Варна - помощ, цял следобед звъня на 614887 в БМ-а и никой не вдига Sad Някой знае ли друг телефон, аз и по късно ще пробвам, ама нещо много ми е съмнително.....
dar77 добре дошла и лека бременност!

# 263
Добре дошла  dar77 , лека и безпроблемна бременност с милион красиви емоции!   bouquet

Гласувам за две заглавия на мама Нат, много ми харесаха!
" Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през февруари пак ще дойдат тук!"
"Напред към бебешките магазини за дрешки розови и сини!"

Алина Изабела в добрината си ни направила прекрасен списък на първа страница, мамите с близнаци са с две търкалящи се бебета.  Laughing

Аз лягам че ме заболя главата след три дневен спор с Бърди, ама че глупост Crazy
А и изпратих току що братчето си за Чехия и ми е тежко на душата...

# 264
За заглавието, имам две предложения:

1)Мама и тати на бебо февруарче се пулят пред 3Д ехографче!

2)Сладка мама с коремчето напред, знае че Февруари ще й е на късмет!

Предложение: "Мама гали щръкнало тумбаче и говори нежно на свойто бебче февруарче" Simple Smile

Предложение:
Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през февруари пак ще дойдат тук!

Напред към бебешките магазини за дрешки розови и сини!

Хайде да ви е по-лесно да избирате  Wink

# 265
  • София
Добре дошла на dar77!
За заглавията нямам претенции, всички са хубави  и ще можем да ги използваме! Hug

# 266
izabela благодаря за инфото,
 Hug Hug Hug

Аз съм за това :  2)Сладка мама с коремчето напред, знае че Февруари ще й е на късмет!

И за мамите от Варна, може да сте го видяли, и аз да съм ПАК назад с материала, но може да ви е полезно :  http://www.svetaanna-varna.com/view.aspx?f=139&s=220

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 21:24 от alina_si

# 267
Привет на всички мамита. Laughing
Благодаря за топлото посрещане. Въпреки, че тази бременност е "по-шантава" от предната, се очертава и по-забавна. Ако и резултатите с изследванията за антитела /заради RH /-/ / са добри, ще съм наи-щастливата.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност.

# 268
DAR77, добре дошла! smile3525

Да ти е здравичко малкото момиченце, което очаквате.

Аз предлагам едно заглавие да бъде избрано (разбира се), а другите да ги поставим в началото на темата ни за " чакащи" (видях го от другите бъдещи мами и техните теми).

# 269
Видях го, видях гоо. Чакам с нетърпение прегледите, за да видя шушулчето. Беше толкова умилително, като го видях как рита с крачета. Лежеше си по гръб и си риташе и ръкомахаше. Толкова му се радвам на това ситното сега, а какво ли остава за после. Днес определено ми се реве, но от щастие. Най-голямо впечатление ми направи, че бебончето има едно такова сладко тумбаче. Явно ще си е добре оформено като мама. То и татко не ни отстъпва де. Скоро си мерихме коремчетата и...  newsm53, ами след два-три месеца може и да го стигна. Докторката ме разочарова, че ще разберем пола чак след месец. На нея й казали горе-долу по това време, че ще си има момиченце, пък после се "коригирали". На мен ми е все едно - имахме си женско име, измислихме си и мъжко, така че сме напълно подготвени newsm03. Изследванията ми на кръв и урина са перфектни, пуснаха ми влагалищен секрет, а на 15 септември ще направим и биохимичния скрининг. Докторката измери главичката на бебончето и още нещо, но не разбрах какво, защото бях ангажирана да го гледам как рита. Само разбрах, че абсолютно всичко е в норма, от което по-хубаво няма. Мамина сладка душичка!

Общи условия

Активация на акаунт