Отговори
# 180
Еличко, Максим наистина не е ревал истерично, но си спомням, че брат му, който беше много кротко бебе, след имунизациите се дереше до припадък - по час-два нон-стоп! ooooh! Направо изтръпвах преди всяка ваксина. Така че е, един вид, нормално. А днес как е? Мисля, че ако днес вече е спокойна, значи всичко е ОК.
Преди малко Максим пак беше с малко Т, но реших нищо да не му давам.
Тя след като заспа не е имала повече проблеми (тогава заспа в 9.30 и спа до сутринта в 7), но направо ме беше страх да я докосна да не би да я боли пак телцето SadSadSad И на другият ден обаче вдига температура и в крайна сметка и дадох общо 3 дози Панадол през 12 часа горе - долу. Не исках да я тъпча с лекарства, но просто ме беше страх да не изпадне пак в истерия..

# 181
току що се прибрах с активната гимнастика.Но за жалост Ивайличка не и се радва даже плаче в нея като я сложа Sadвашите бебчета хващат ли играчките.

# 182
  • Варна
В ръката не се поставят до известна възраст (15-17-18 месеца) поради малката мускулна маса и възможност за отток и лоша резорбция.
newsm78 Значи в гърба лошо, в ръката лошо, тогава къде се слага тая ДТК? И тя ли в крачето? Съвсем се обърках вече. Досега четох и "за" и "против" компресите с риванол върху бучката в ръката. По мой опит са много ефикасни, ама риванола сега го отричали.
 Thinking

# 183
току що се прибрах с активната гимнастика.Но за жалост Ивайличка не и се радва даже плаче в нея като я сложа Sadвашите бебчета хващат ли играчките.
Ние се радваме много на активната гимнастика, но още не се сещаме да хваща играчките. От време на време без да иска подбутне някоя та тя дрънне. Но пък ни омръзва стоим около 15-20 мин. най-много и след което се започва рев.

# 184
Здравейте и от мен,

Еличко, и ние ревахме истерично около 3 часа като сложихме Пентаксим-а, направо бях тръгнала за Пирогов, не знаех какво да правя от ужас, после Габи заспа изтощена и после като се събуди порева малко, но тати я поуспокои и с това се разминахме.
Но още от сега треперя дали ще имаме пак някакви реакции при реимунизацията.
Нали тогава рекацията е по-силна, ужас Cry
За запека и т.н. мога само да ти завиждам, че детенце вече ака три дена подред редовно Hug
Моята Габи изобщо вече не иска да ака сама, само се напъва горкото и с това се приключва, няма ако, няма нищо, не знам вече какво да правя, притеснявам се да няма някакъв физиологичен проблем.
Катринка докога беше така със запек? Ако искаш, пиши ми и на лични.
Ям овесени ядки, ям круши, какво ли още не зобам с надеждата да се появи ако, обаче няма Cry
В понеделник мисля да отида да изпрося един талон за гастроентеролог, ако някой знае добър, нека да сподели с мен, моля Praynig
Лилибонче, много се радвам за добрите новини при те, особено за изпишкването и изобщо за всичко всъщност. Толкова сме много и всички вярвам постоянно ти пращат най-положителните се емоции и подкрепам няма начин Криско да не се оправи Hug
Лъвичке, я да ударим и ние една среща в парка, що ме пропускате мен така Sad
Кетката де се загуби, и още сума ти мами? То вярно, че сега няма много време за писане от разходки навън, но може би наесен пак ще се умножим?
И накрая за Ycu специални поздрави от мен, тъкмо исках да те питам какво си направила със запека на Коцето, знам, че и той е само на кърма, отде се получава тогава този пусти запек Thinking
Той колко дни не беше акал? Аз изчаках макс. 5 дни и после действам с термометъра.
Ted,  може ли да ми кажеш какво точно пише на опаковката на този лактулозен сироп и откъде го купи?
Аз питай в аптеката, казаха ми, че това било Дуфалака, да, ама явно не са едно и също.
А малкото ми мишленце така се мъчи и плаче като се напъва, че просто полудявам Sad

Поздрави и хубав уикенд на всички мами  bouquet

# 185
Здравйте, мамчета!   bouquet 

Нещо ме нямаше последните няколко дена, ама то какви дни бяха....!  Crossing Arms
Нашия тати го пратиха спешна командировка в Дъблин и ние бяхме сами - ЗА ПЪРВИ ПЪТ!  Crazy  Мишето го понесе доста тежко - рев, не искаше да спи, все не можех да му угодя, кърмене през 1,5 час, просто  #Crazy  Особено като наближеше 5 часа следобед (когато обикновено си идва татито от работа и се занимават двамата до вечерта) пускаше сирената и така и по време на разходката и после вкъщи чак до лягането. Честно ви казвам побърках се. После като се замислих - то душичката не е виновно - нали ние с тати сме целия му свят. И изведнъж като му е изчезне половината свят, то какво да направи...  Cry 
... та така... (жалко, че няма емотикон, който въздъхва, ама вие си го представете Wink )

Надявам се, че вие сте добре и си изкаравате хубаво през уикенда. Ние утре отиваме на излет с пикник  Grinning 

До скоро!  Grinning

# 186
Eто ме и мен - тъжна  Sad

Сутринта голямата дъщеря замина за Виена....излях 1 кана с вода както всяко начало на учебната година и така..........
За инфо на майките на момичетата ще им кажа,че не лесно ....и ако си мислят , че СЕГА имат много разходи - направо се заблуждават.
Справка : (започвам от краката до петите )
обувки - отворени,затворени ,които се делят на съответно - ниски и високи и в съответните цветове + маратонки и гуменки
2. Панталони : официални и ежедневни (предимно дънки - ако има как от всеки магазин по чифт...), те (панталоните) също се делят на къси и дълги и под колената, ааааа забравих и над колената  Naughty
3.Блузи,ризи и потници+сака(спортни и официални)
4.коланчета,чантички,шнолички,ластичета,обички,колиенца, пръстенчета
5.преса за коса,сешоар,ролки,маша,фиби
6.Маникюр,фризьор,козметик
7.Щях да забравя сутиени,прашки и т.н. бански
8.Ще обобщя - КОЗМЕТИКА- защото не мога да ги изброя

има и други,които не са задължителни като gsm i iPOD  незнам си колко гига байта(колкото повече-по-добре) и лаптоп

оххххх та така,който се чуди къде се изгубих - бях снабдител и главен консултант по гореизброените неща....
успокоителното е ,че не се купуват наведнъж newsm08

Та за бебо да кажа- прилича на сумист и той не е от акащите и аз съм си приела една концепция,че кърмата ми много добре се усвоява и няма кой-знае колко за "изхвърляне"т.е. изакване Grinning
защото яко пълнее,а пък не ака кой знае колко- така,че споко момичета.

Кики ,адашке, какво му беше на твоето бебче,че май съм пропуснала да прочета?!

Лилибонче,още ли си тук?!Има ли шанс да заминете скоро за някъде ?
Целувка за Криско от нас !!!!! И помни,че когато те сънувах с огромни усилия се изкачвахме с някакъв асансьор и някакви 30 гига байта скорост,което може да означава,че науката и модерните технологии могат да помогнат Thinking

# 187
Кики ,адашке, какво му беше на твоето бебче,че май съм пропуснала да прочета?!

Не си пропуснала, Краси, аз не съм споделяла  Rolling Eyes Имаше проблем с тънките черва, но Слава Богу го оправиха. Сега е здрав  Praynig Заради това обаче ми казаха да не го оставям да не е акал много дълго време - поне веднъж на 48 часа.

Да ви се оплача, май получих някаква инфекция на гърдата и ако до утре сутринта не спра да вдигам температура, започвам антибиотик. Разбрах, че нещо не е наред чак като ме втресе и ми се зачерви гърдата и вдигнах почти 39. С баткото не съм имала такива проблеми  ooooh!

# 188
  • Варна
Здравейте момичета.

Уси много благодаря за хубавите думи.  bouquet

Моят сладур много се радва на активната гимнастика. Като му я сложа се усмихва на играчките и им приказва нещо. Особено на едно синьо пиле. То му е любимото. Една сесия с играчките трае около 1 час. После се ядосва и плаче да ги махна. На ден играем 2-3 пъти с тях. От едната страна съм сложила едни играчки много ниско и ги бута когато рита с краченца или маха с ръчичка. Голяма радост. Още не ги хваща сам, но искам да свикне с тях.

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 21:24 от mileidi

# 189
  • София
Здравейте и от мен,

Бих искала да ви почерпя за 2 месеца на Алекс, но май съм неподготвена.   За това по едно скромно парче party023

Моят сладур много се радва на активната гимнастика. Като му я сложа се усмихва на играчките и им приказва нещо. Особено на едно синьо пиле. То му е любимото. Една сесия с играчките трае около 1 час. После се ядосва и плаче да ги махна. На ден играем 2-3 пъти с тях. От едната страна съм сложила едни играчки много ниско и ги бута когато рита с краченца или маха с ръчичка. Голяма радост. Още не ги хваща сам, но искам да свикне с тях.

Нещо подобно, след като 20 минути побутва едво синьо цвете и се опитва да му говори. А цветето не реагира, Алекс се ядосва. Нещо от типа " Тъпо цвете, аз ти говоря, а ти ми мълчиш." Joy

Днес  бяхме на вила при лелята на мъжа ми. Тя е почти набор и сина и е миналогодишно юнче. Малкия толкова се зарадва. Толкова много хора и се чуди с кой по напред да си общува, едва заспа в 15 30 от кеф. А поспа на сянка на чист въздух изобщо пълен кеф. Само дето трябваше де се прибираме с топлата кола, но като се прибра и изпи сумати вода и стана пак щастливо бебе.  dance Изкъпахме го, вечеря и се трупяса, интересно до кога ще спи. newsm78

Аз в понеделник съм на консултация и тогава ще бия ваксината.

Босилек мъжът ми в понеделник заминава в командировка. Не се бях замислила, че може да преживява раздялта с тати. И в комплект с ваксината - дано понеделник вечер не е много тежка.

# 190
Laleto сиропът се казва Лактулоза МIP (Lactulose MIP) купува се от аптеката. Дуфалака е подобно лекарство със сходно действие за това са ти го предложили, но ние с него не сме го използвали. Моята кума го пият но без никакъв резултат. Лека нощ на всички мами  smile3524

# 191
Много ти благодаря, Ted Hug
Ще взема да се разтърся за този сироп и освен това в понеделник ще досадя на докторицата.
Приятна вечер на всички мами  bouquet

# 192
Кики, много неприятно това с инфекцията! Бързо се оправяй!   bouquet А за бебчо не се тревожи вече - нали сега е добре. Praynig
Краси, ще те уморят тез твойте деца! Laughing Това е положението - на тази възраст това ги интересува, не можеш да спориш с тях. А я кажи почивката ви в Гърция още ли е на дневен ред? Много страшни неща стават там, но основно на Пелопонес. Дано бързо да стабилизират положението, за да не ви се проваля ваканцията!

# 193
Кики  Hug добре дошла,радвам се че нещата са се пооправили.Виж това с гърдата не е добре! да не си направиш някой мастит!компреси изцеждане,абе ти си знаеш.
И накрая за Ycu специални поздрави от мен, тъкмо исках да те питам какво си направила със запека на Коцето, знам, че и той е само на кърма, отде се получава тогава този пусти запек Thinking
Той колко дни не беше акал?
С риск да предизвикам смут при повечето от вас, но малкия не беше акал от 10 дни. Днес направи 10 ден и аз му бръкнах в гъзеца! И веднага акото излезе,а преди 2 дни като бръкна лекарката не излезе ако newsm78 странна работа! Съмнява ме че човека напълно е усвоявал кърмата,защото иначе си пръцкаше при това качественоKrassi-Mira хух Crazy, не бях се замисляла под този ъгъл за нещата,то и аз съм момиче ама съм малко мъжкарана и толкова суетни покрай мен няма m_mm честити ч месеца  Grinning дано бебо понесе васкината
Много ти благодаря, Ted Hug
Ще взема да се разтърся за този сироп и освен това в понеделник ще досадя на докторицата.
Приятна вечер на всички мами  bouquet
Оу лаленце забравих да ти кажа за сиропите.Моята лекарка каза,че по добре да не му давам! Да съм си вземела за всеки случай,ама най сигурния начин бил с термометърчетоДнес момичета не излязох на разходка Simple Smile да се отбележи за протокола! Но пък пазарихме в магазина с малкия в кенгуруто и тати му! Додаха ни на гости едни приятели с бебче мъничко,като го видях то на 40 дни ама малкия фъстък 3 килца до моя мъжага изглежда малко и безпомощно. Но те в началото са така.След някой друг месец сигурно ще е качило момченцето! Но майката е 43 кила и не и личи,че е била бременна камо ли че е раждала,все същата солета  Laughing За разлика от мен Joy аз слабея да ви се похваля вече съм 5 кила надолу Wink за един месец мисля че е добре работата.Ади лека че вече много ми се доспа   bouquet прегръщам ви

# 194
Добро утро и от нас със Стами!Заповядайте една малка виртуална почерпка cook beer днес ставаме на два месеца!Във вторник ще се отчитам за мерки и теглилки.Кумовете ни бяха на гости и малкия получи много хубави подаръци.Днес следобед чакам сестра ми да дойде,така че уикенда е весел newsm44.
УСИ браво newsm10 за диетата!

Общи условия

Активация на акаунт