Отговори
# 225
Привет-мривет! (спомняте ли си? така поздравяваше Пипи Дългото Чорапче - дългогодишен мой идол Grinning )

Ние сме добре, щастливи, че тати си е вкъщи и че се занимава с нас!  Heart Eyes  Аз успях да се наспя, докато той гледаше Мишето, Мишето беше доволно, че тати си играе с него, а тати беше невероятно щастлив, че пак е с нас. Просто идилия!  Mr. Green

Кики, дано по-скоро се оправиш. Наистина пробвай със затоплянето на гърдите преди кърмене, на мен много ми помогна, когато имах бучки. Стискам палци!

Лусия, много се радвам за успешната ви разходка!  Grinning

Уси, макар и със закъснение, браво за килцата!  Wink  Ще взема и аз да почна някаква диета май....  Thinking

Еличко, хапвай и грозде - на мен много ми помага за кърмата, пък и според моята педиатърка млякото придобивало много хубав вкус от гроздето... Ама за това твърдение не гарантирам  Mr. Green  (Освен това и сексът помага да имаме повече кърма  Embarassed )

Кетка, къде изчезна??? 
...хм, въобще, много мами се изгубиха нещо... Има ли някой новини от Зоя Алекс или Хепиуумън?

# 226
Привет-мривет! (спомняте ли си? така поздравяваше Пипи Дългото Чорапче - дългогодишен мой идол Grinning )

Ние сме добре, щастливи, че тати си е вкъщи и че се занимава с нас!  Heart Eyes  Аз успях да се наспя, докато той гледаше Мишето, Мишето беше доволно, че тати си играе с него, а тати беше невероятно щастлив, че пак е с нас. Просто идилия!  Mr. Green
Браво, браво! Party Това е много хубаво, че ти май се беше посдухала малко заради отсъствието на тати, нали? Hug

# 227
 Mr. Green ето ме и мен! Hug Днес да ви се похваля напазирих малко парцалки за малкия и главно блузки с дълъг ръкав,че есен иде  Wink а ние имаме само потници и къси ръкави. Верно е че доста мамчета ни се губят,но сигурно нямат възможност да пишат. Благодаря ви за похвалите,стимулирате ме да продалжавам с диетата  Party която да си кажа честно не е лоша, даже вече свикнах да ям без хляб,а преди изяждах по половин хляб на ядене  Embarassed Босилече поздрава е много як  Mr. Green Привет-мривет! Маслинке утре може да е по добре работата,недей се изнервя! mama Ana абе и моя си яде рацете много,ама му навирам биберона и отгоре слагам кърпа,защото иначе го плюе,а кърпата подпира и биберона се връща в устата му  Joy голям акъл съм значи  lusia Ето хубава новина,явно не беше израснало детето за разходки,сега лека по лека, чакай да плюя ПУ ПУ! Еличко давай му на дятито,да папа пък може и да не яде ами само да се успокоява на цицата ти и да иска да си смуче ей така за кеф! Те как бяха кризите на растежа някой знае ли? Днес беше страхотен ден за разходка Simple Smile дано и утрешния да е такъв. Ади цунки мунки по муцунки   bouquet

# 228
  • Варна
Уси, сега следват кризите на растежа на 3 и 6 месеца. С тази кърпа отгоре да не вземе да се задуши, а? Шубе ме е. И за ръкавичките се притеснявам ама.... С разходките все така да го даваш  Heart Eyes. Който е далече ще си седи на баира  Laughing.

Босилече, няма по-хубаво от семейната идилия  Mr. Green. Вашият татко да не работи за ирландска фирма, защото аз да  Mr. Green. Но с тези 2 деца скоро до Дъблин няма да стигна  Mr. Green.

Мидейди, все забравям да ти кажа СТРАХОТНО сайтче си спретнала. Браво! Така ще запомните всички моменти, които аз за съжаление вече съм забравила.

Кетка сигурно се наслаждава на малкото време с майка си, че нали и тя все пак е порастналото детенце на мама.

# 229
  • София
Здравейте,

Аз да се отчета тази вечер. Днес му биха на мушмурока ваксина и мисля, че я понесе добре. Беше нервен следобед, но не съм сигурна, че беше от ваксината. И още има идеалнита мерки 60 см и 6 кила. Laughing

Исках още да напиша но ми се спи и ми избягаха всички мисли от главата.

# 230
m_mm Чудесни мерки,по добре от това здраве му кажи  Wink
Ани кърпата не я слагам върху детето,но пък ти си знаеш,аз така го бутам докато заспи,после му махам системата Flutter А за баира,хващай 14 и на хоризонт,после обратното  Mr. Green

# 231
  • Пловдив
Здравейте и от нас. Ние нещо не искаме да ядем от шише  Misc Baby Bottle. Понеже почнах да я дохранвам и одеве реших направо АМ да й дам, но като се почна един рев, едно чудо, не може да се успокои после сумати време. Иска първо от цицата да яде и тогава /евентуално/ от шише. Направо ме подлуди. И даже аз като й давам шишето, явно и го набутвам по навътре, че почва да се дави и вече на два-ти пъти така повръща, че кво да ви говоря.......... smile3518 даже предишното ядене стана точно така, че бяхме и на гости и оповръщахме всички там ...., добре че бяхме в свои хора  smile3521 незнам ако ми спре кърмата, как ще се учим да ядем от шише  newsm12.
Нещо от няколко дни взе да покашля, ама ми се струва, че не може да си глътне слюнките, а те са много и че е от това. Случвало ли ви се е подобно нещо. Пък може и да звънна утре на доки да я питам, чудя се.
m_mm много сте големи бе, браво. Или така ми се струва, че ние последно бяхме 4,600  newsm53
Отивам да хапна нещо и аз, че уж искам кърма да имам, а се сещам рядко, че трябва и аз да ям  smile3503
Лека вечер на всички  Hug

# 232
Ycu, моята Габи си набръчква така калъфката за възглавница, която й слагам под главата, че да й е удобно и да подпира биберона да не го изплюва, много е хитро кучето Laughing
Даже направо се завива презглава с тази калъфка, но мен ме е страх да не се задуши и ходя да я проверявам често-често.
А в какво се състои тази диета - сампо без хляб ли? И не намалява ли кърмата от това?

Bosilek,  и на мен Пипи ми е любим герой, както и Карлсон от подкрива, мъж в разцвета на силите си и с перка на гърба Laughing

# 233
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Добър вечер, мацки!
Ето ме и мен.
Уси, и аз днес извадих подаръците за Ники и подбрах есенните дрешки, изпрах ги и чакам, че като нищо ще се наложи да ги обличам вече. Уви, тук лятото свършва бързо.  Sad
Много ми се иска зимата да е мека като ланшната, че иначе лошо ни се пише-като паднат едни снегове, незнам какво ще правим.
Ася, аз най-редовно се грижа за млеконадоя-ей на и сега съм седнала с 1/2 кг кутия сладолед и като нищо ще я опапкам, ама нали ме следи зоркото око на половинката  #Cussing out
А за слюнката не се плаши-Ники не спира да се дави с нея и като се смее и като плаче и просто ей така като лежи. Нормално е, много им идва на децата и докато свикнат да я преглъщат така ще е.
Лаленце, не я оставяй сама с калъфката-опасно е  Naughty
Айде до утре, че сладоледа ще се разтопи. Joy hahaha

# 234
Приятно сладоледстване Laughing

Къде се губи Лъвичката? Да не е на почивка нейде?

# 235
Лаленце, диетата е високо масна и нисковъглехидратна.Храня се по 5 пъти на ден като голямото ядене е на обяд и вечер.Общо взето се храня когато малкия се храни  Mr. Green Ям месо зеленчуци,мляко,сирене,кашкавал,филета,риба,яйца.Ядки си хапвам по малко!Общо взето ядките и млечните,спомагат за кърмата!И на мен ми се яде сладолед  Sad от един месец не съм кусала нищо сладичко,хляб,картофки,ориз ! Хубавото е че все месаци на скарата се въртят  Grinning и така.Ади оставям ви, че трябва да гладя  Sad много мразя в жегите да гладя! Хубав ден на всички ви   bouquet

# 236
Здравейте.Днес моята  ивайла ме      събуди с вик и       писък.Пак и се беше запушило   нослето и  едвам                 дишаше.Та оправих   я   с  много        мъки   имах чувството че     този  миг  е безкраен/както писането ми в момента мъжа ми  заля          клавиатурата с бира  и    сега едвам   пиша с лепнещи  бутони./
Та станах  и Misc Baby Bottle smile3541 hang wash newsm79 1dishes и сега  ще         се     глася  за разходка   днес е много хубаво времето и мисля цял ден да съм навън.а вчера се  скарах с мъжа ми и днес искам да разпусна.напоследък нещата между нас не вървят и се ориентирам към изнасяне от този дом. Cry           

# 237
вчера се  скарах с мъжа ми и днес искам да разпусна.напоследък нещата между нас не вървят и се ориентирам към изнасяне от този дом. Cry                
Shocked тези неща не са хубави дето си ги мислиш!Толкова ли е зле работата?Не че ми е работа,ама не може ли да си поговорите!

# 238
И аз да се разпиша днес.. Малко не съм в кондиция, че снощи празнувахме рождения ден на сестра ми в нас и беше една лудница, в последствие на която с Катринка се приспивахме до 1.30 Sad Отдавна не ми се беше случвало.. Обикновено към 11 - 11.30 вече сме заспали, но снощи явно превъзбудата и дойде в повече. Много хора ( всъщност 6 общо Wink ) и всичките и се радват и я гушкат...
Босилече, слушам и изпълнявам  Flutter Сега си измих една чиния грозде и съм седнала пред компа с нея. Много се притеснявам, че малката не успява да се нахрани достатъчно Sad Вече 2 пъти ми се случва след 20 мин сукане от двете гърди да не успея да изцедя капка  #Crazy Сега варя и жито, а вчера цял ден четох статии в кърмаческия  newsm78
Ycu, mama Ana, може и да сте прави. Нали сега караме третия месец, може да е в такава фаза детенцето  Heart Eyes
m_mm, браво за мерките и понасянето на ваксината  Hug Ти каква ваксина би? И дава ли му Панадол?
Лаленце, ние пък ако докопаме пелена или чаршаф, го правим този номер  Joy Много обича да си завива главата и после седи кротко отдолу  Outta Joint
маслинка, не е добре, че живеете със свекърва ти. Поговори с мъжа си и се изнесете. Определено тогава нещата ще се подобрят  Peace

# 239
Здравейте мами и бебоци,
надявам се че всички сте добре,защото не съм имала време да ви изчета Embarassed
аз бях позчезнала но досега не ми оставаше време а и повече от месец бяхме по гости- първо у едната баба после у другата баба и миналта седмица наи накрая се прибрахме и докто си организирам ежедневието си мина време.

Иначе с бебо сме добре,имаме си обичайните бебшки занимания.Той попринцип не е от най-кротките бебета,заспиваме на ръце,не иска да стои в количката буден,но за сметка на това пък в кенгурото много му харесва Whistling Растем и бебелеем преди 10тина дни когато направихме 2 месеца бяхме 6.400кг и 62 см,засега сме само на кърма и по малко водичка,въпреки че имаше дни на липса на мляко но се боря за повече кърма,пия чайчета,храним се почестичко тези дни и позаязахме режима на 3 часа, но така и на бебо май му е по добре.По спокоен е и спи значително повече.Остана ми само да го науча да си заспива сам защото вече е доста тежичак и ще става все по тежък и незнам как ще се приспиваме,ще се радвам на съвети от майки с подобен опит.

Айде сега ставам че Валентинчо нещо се размрънка

Общи условия

Активация на акаунт