Отговори
# 240
  • Варна
Hello, надявам се наспали се мами и бебоци!

Уси, права си за 14, че и други има. Може, ако излизате стурин някой път да се присъединя към вас  Mr. Green. При нас работата със затискането на бибата не става, защото понякога тя нарочно сия изплюва и тогава трябва със сила да я натискаш, ако искаш да остане в устата и  Mr. Green.

Хепиуомън, отлични мерки, браво! Хубаво е, че сте погостували на бабите  Grinning.

Маслинка, защо такива мисли ти минават през главата? Наистина ли е толкова непоносимо. Надявам се, че мислиш за изнасяне заедно с мъжа ти. Трудно е да живееш при майка си и баща си пък камо ли при свекър и свекърва. Ние затова отначало бяхме на квартира, пък и родителите на мъжа ми разсъждават по този начин, защото са го преживели. Всеки трябва да си знае къщата, за да има мир. Но ти най-добре си знаеш. Все пак разходите се увеличават значително. Спокойствието обаче си има цена.

Айде, че някой призовава цицата на дуел  Joy.

# 241
Маслинка, недей така! Няма ли как да поговорите, да си оправите отношенията? Все пак имате бебенце, което се нуждае и от двама ви. Аз например, като се скарам с мъжа ми, си хвърляме по един бой Mr. Green, след което се заливаме от смях и след 10 мин. вече не си спомняме за какво сме се сдъвкали.
Еличко, и аз мисля, че малките бебета хич не обичат галимацията. И Максим като му се струпа народ на галавата, после едвам успявам да го успокоя и приспя.
Хепи, браво за голямото момче!
Снощи Максим рева доста, беше огладнял и по-рано и едва изтрая да го изкъпя, но пък като се наяде и заспа (някъде към 22:00), после се събуди чак в 06:00, така че и аз си отспах тази нощ. bowuu Все пак това са единични случаи, за съжаление.
Ние днес пътуваме, връщаме се в Бургас, ще тръгнем надвечер, когато времето поразхлади малко. Стискайте палци пътя да понесе на малчо и да си кротува в кошницата. Той уж свикна там, но знам ли как ще се държи в колата. Следващото ми включване ще е от Бургас. Grinning

# 242
Здравейте и от нас!

Маслинка не взимай такива крайни решения!На мъжа ми брат му са разделени и виждам колко е трудно макар че момичето им вече е на 10 години.При развода сама предпочете да остане при баща си!Макар че на практика това няма как да се случи при вас недей да лишаваш детенцето от тати!И ние не се разбираме много но това е защото още свикваме че вече не сме само двамата!Сигурна съм че нещата ще си дойдат на мястото с течение на времето само се иска малко търпение от наша страна!  bouquet

# 243
  • FRANCE
Здравейте мами и бебоци,

party023  Днес правим 3 месеца. Добавих и снимки в албумчето.
Тук най-после има слънце и сме по разходки цял ден. Вчера бяхме на сеанс при остеопат. Съветват да се направи един сеанс 2-3 месец ако има нещо разместено при раждането, някое нервче леко прищипано. Бебка имаше само на вратлето, но пък се скъса да реве. Имам си много ревливо бебче, но като се гушкаме се успокоява бързо. А вечер заспиваме винаги с цица.
При нас номера с бибата не минава, изплюва я но ако настоя повече директно повръща Cry

Маслинка помисли пак преди да вземеш крайно решение, но Hug каквото и да решиш, все пак не си струва да се съсипваш ако наистина нещата не вървят.

Много целувки от нас

# 244
  • София
Здравейте!  Hug

madame, честити ви 3 месеца, да сте много здрави и усмихнати!   bouquet

Маслинке, надявам се положението да е временно и да успеете да оправите отношенията си, но в крайна сметка ти преценяваш кое е най-добре за теб и бебчо. Виждала съм как вуйчо ми вгорчаваше живота на леля  25г. докаго най-накрая се разведат и то защото когато е искала в началото на брака им (4-5г.) не е получила подкрепа. Понякога разделени е по-добре, но дано не се стигне дотам. Силни  Hug

Да ви се оплача вчера бяхме на рожден ден и си поръчах мексиканска салата, която обаче се оказа люта, хапнах само няколко хапки, на Елена се скъса да реве и препълни памперса, направо водичка и като й олекна веднага заспа. Чудя се дали след следващото ядене ще стане същото, кърмата дали се е "изчистила"? newsm78

Лек и спокоен ден на всички

# 245
Здравейте мами!  bouquet
Да се отчетем за консултацията:Стами тежи 6,200 с ръст 60,5см.Сложиха ни двете ваксини и си поплакахме малко,но като цяло понесе геройски ситуацията.Погукахме на докторката и и' пуснахме две три хитри усмивки Heart EyesСага спи и го проверявам от време на време за температура.
MADAMEчестити ви три месеца newsm51 много хубава усмивка имате!
Маслинка знам какво е да живееш с майки и свекърви.Но все пак решението си е само твое.

# 246
Ето ме и мен ( и нас де)  Laughing
Много сте изписали тия дни. Ако се включа по всяка тема, ще трябва да пиша до утре. Аз все по-рядко намирам време за форума, а ужасно ми липсвате. Ама така е като съм сама с две дечурлига в къщи. Още две седмици ще устискам(да стартира детската градина) и ако след това не пиша всеки ден, поне ще успявам да ви прочета.  bowuu
Маслинка, що така бе, мила?  Hug Толкова ли са зле нещата при вас? Много се надявам да си казала това в състояние на афект и вече всичко да е ок.
Добре дошла, Хепи! Бях се затъжила. Радвам се, че сте били добре и сте гостували тук и там.
Лек път, mom_an!
Честити три месеца, мадам! Да сте много здрави и послушни!   bouquet
А аз да ви се оплача. От няколко дена Михаела яде много малко и с голяма пауза между храненията. Нямам представа защо така. Досега винаги е хапвала с апетит. А сега освен, че количеството на изяденото намалява, то и темповете на хранене са направооооо... дразнещо бавни.  #Crazy Има ли и други като нас?
Хайде да ви оставям докато и двете спят, че като гледам купчината за гладене свят ми се завива.   
 Sick

# 247
момичета благодаря ви за укуражителните думи ама просто не вървят нещаата.Постояно се караме и то заради свекито.Постояно ми натякваче немога да си гледам детето при условие,че той грам не ми помага.Аз тука като ви чета всеки тати помага с каквото може а нашия тати и един памперс не е сменил.И такива всекидневни проблеми.постояно ме обижда и упреква .неще на квартира.Той ще си умре до на майка си полата Sad
сложих и аз нови снимка на малкото ми съкровище

# 248
Здравейте и от мен.Много отдавна не съм писала , защото бяхме на море с баткото и мъжа ми . Бебчо го оставихме при свекърва ми, и като се върнахме след 10 дни толкова беше пораснал, че не можахме да го познаем.Аз си починах страхотно, защото найстина имах нужда от почивка. Сега всичко си тръгна както преди и навлизам в ритъма на храненето и разходките. Евгений е качил 1 кг. за изминалия месец и сега е 5200 гр. и 59 см. Това е от мен за сега , Чао на всички.

# 249
Маслинке, сериозен ти е проблема Confused, трябвало е отдавна да си живеете отделно от свеки и майки, аз и при моята майка да живея, на втория ден нещо се скарваме, просто различни поколения.
Относно смяната на памперсите - и моя не е сменял, но се изплъзва с оправданието, че аз го правя по-добре и ако го смени той, щяла да се подмокри. Честно казано, има право Laughing
Така че това ти е най-малкия проблем. Ако успееш да го уговориш да живеете отделно, ще се променят нещата, сигурна съм Hug Стискам палци всичко да е ок при вас и нещата да се нормализират  bouquet

Хепи, айде добре дошла, де се губиш, липсваше ни.

При нас, момичета, сушата продължава, ако нет Cry, ко да правя, вече в чудо съм се живяла, дали да не я изтормозя Габи със сокчета?
Но тя и без това така силно пръзка, че след сокчетата сигурно ще подпали луната с .... Simple Smile и с вой, разбира се, ще вие като вълк единак направо.

# 250
Ех, Трапезица, как ти завиждам за почивката, имам нужда от наспиване и тишина, ама няма как, първо кърмя и второ няма желаещи за отглеждане на бебока дори и за няколко дни.
Баща ми помага в разходките, но за другите работи се боря сама на фронта.

# 251
  • Пловдив
Привет и от нас ! Аз да ви се похваля ние дне сме много послушни /чакайте да не ме чуе/. Общо взето днес яде, будува за около час и после заспива самичка, та успях спокойно да  hang 1ironing, та дори и да  smile3524 да не повярваш. Татито пък през това време измил всички чинии, а те бяха купчина и оправил  в кухнята, че беше ....... ooooh!. Вчера пък си купихме косачка, райграс и пръскалка за маркуча и най-после в неделя ще си го засадим. Нямам търпение да ми поникне тревичката newsm44, понеже ние живеем в къща и имаме място, малко е, но ще стане супер. Живот и здраве като порасне Вики, ще й купя един басейн и лятото ще се плацикаме там и мама ще си пече д-то   grinning039
trapezica   завиждам ти благородно. Как имам нужда и аз от почивка ама .... няма да е.
maslinka съжалявам за проблемите ти. Единственото решение и според мен е да се отделите да живеете сами, до тогава все ще има за какво да се дъвчете !
aani и ние понякога ядем много малко като количество, не се притеснявай, колкото иска-толкова ще яде, а за бавното ядене и  Вики яде бавно и наистина, че е вбесяващо. Искат се здрави нерви.  newsm61
gadje страхотни мерки и теглилки. Продължавайте все така.  smile3501
madame честито ви навършване на цели три месеца. Детенце да е здравичко и безгрижно детство!
happywoman   welcome

# 252
  • София
Как сте днес?

Аз съм затворник в къщи в хубавото време. Таман излязох сутринта и се обадиха едни майстори - да оправят замазка на балкона - да не вали. Попритесних се дали ще смогна на време и сама да подготвя нещата. Нервите веднага се отразиха на детето. Сега се убеждавам, колко е важно да си спокоен, явно до сега съм била спокойна. Сега обаче всичко е готово и мога да си отдъхна. Мисля, да скокнем семейно до Къщата на прасето, да потърся дрешки.

Маслинка, като човек с 10 годишна връзка, от които 5 в брак и една година живот при свекър и свекърва без брак. Абсолютно споделям мнението да се махнете и нещата ще са по различни. И моя мъж трудно го навих да излезем навън. Дори сега не мога да се сетя с кое го убедих. Но мисля, че беше един път когато свекърва ми ме погна за какво ли не, а аз стриктно бях изпълнявала желанията на мъжа ми. Тогава му стана ясно, че ако иска да има добри взаимоотнишения с двете трябва да сме отделно. И аз тогава склоних да се бракуваме. Освен това бащите са като малките деца, трябва да ги увличаш в задълженията, като в игра. Laughing

Ася, не е много голям, виж друге момченца са и по едрички.

Някой питаше дали съм дала Панадол след ваксината - не съм. Не вдигна температура и реших да щадя стомаха.

И за топлото време и кърмата. На мен на три пъти от жегата почти ми спира, но с упоритост и внимателно хранене, пак я връщах. Така, че внимавайте от жегите. Все пак кърмата се влияе и от хормоните, а те и от топлото, и от умората, и от стреса...

# 253
Здравейте и от мен,
искам да ви попитам следното-нормално ли е да се качва за месец 1,500кг.? Thinking
Не е ли много, ако се продължава в същото темпо кого проходим живи и здрави май ще има проблем с краката /дюстабан/ newsm78

# 254
  • Варна
Здравейте и от мен,
искам да ви попитам следното-нормално ли е да се качва за месец 1,500кг.? Thinking
Не е ли много, ако се продължава в същото темпо кого проходим живи и здрави май ще има проблем с краката /дюстабан/ newsm78
Това няма нищо общо! Аз имам много плоско стъпало, а хич не съм била пухкаво бебе, даже злояда съм си падала.

Общи условия

Активация на акаунт