АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 325
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вени, как е Валето? Ако можеш питай снаха ти за Коластрата.
Утре ще я питам и ще ти кажа Peace
Валето е що-годе добре,ама май Т не е от ангината а от зъб-расте му един кътник и ми поддържа Т,при почти бледо гърло,та направо вече им идва да се гръмна.Не яде,мрънка и вре мръсни ръце в устата,езика му е целия в афти и от тях хич не иска нищо за ядене
Абе- супер съм си....

# 106
Ииии тоз Вальо с тия зъби - последен ги изкара сега и до последно ще мъчи майка си, обаче с второто няма да е така - обещавам  Wink Вижте я Джиджи как веднага останови достойнствата на 2те деца  Crazy

Ей трябва да ми плащат за принос към увеличаването прираста в страната  Mr. Green

# 107
  • София
Ииии тоз Вальо с тия зъби - последен ги изкара сега и до последно ще мъчи майка си, обаче с второто няма да е така - обещавам  Wink Вижте я Джиджи как веднага останови достойнствата на 2те деца  Crazy

Ей трябва да ми плащат за принос към увеличаването прираста в страната  Mr. Green

Хич няма да се излъжа за второ да знаеш.Бях се понавила след някоя и друга година,ама ннеееее Naughty.Още едно и аз съм си на 4-ти километър.
Валето до сега не ми е правил проблеми със зъбита- дори последните осем така и не видях кога излязоха- те 4 на куп се показват при него Laughing,ама тоя кътник ooooh!
Стига съм се оплаквала и аз- нещо хубаво да се похваля- намерих си маникюристка с помощта на форума,та съм много доволна Wink

# 108
Съни, за местенце  за РД на баткото не мога много да помогна, но в Арена-Младост ми направи впечатление, че и по-големи дечица празнуват. Просторно e и може пък и да им хареса. Предполагам, че и в другата Арена е същото.

Да си кажа, че като ми дойде нанагорно изобщо не ми се мисли за второ, ама като го видя дребния с друго дете и ако са се заиграли, веднага бих родила второ. Даже като го питаме "искаш ли сестричка" (така сме решили, че ще е момиче, пък да видим), той отговаря "не, не, бебе" и показва, че ще спи при него в леглото, че ще го гали и храни и единствената играчка която ще му даде е едно куче, другите си били негови. Та така.

Вени, сподели коя е тази маникюристка, че аз съм ходила веднъж и все се каня пак да отида, ама много скъпичко ми се вижда за едни нокти. Иначе девойката добре си работи.

# 109
  • Sofia
Здравейте!
Аз съм много доволна вече, защото вчера сложихме на Ради липсващите ваксини и ми се махнаха от главата.
Докторът ни разказа и за свободноизбираемите Simple Smile и другия месец мисля да се ориентираме към слагане на противогрипна и/ или против пневмонии (не знам коя от двете първо newsm78) - изобщо не искам да се повтарят миналогодишните болести, защото ще се гръмна.

vnd, според моята баба пък 2 се гледали по-лесно от едно, защото се занимават заедно и не се налага ти да му висиш на главата на едното дете... Знам ли... На нас за годишнината се скъсаха да ни пожелават братче или сестричка на Ради, другата ми баба даже вика братче И сестричка. Crazy Не знам какво ще ни пожелават после, ако случайно покрием "норматива". newsm78
Gigi, и аз като я гледам Ради как се грижи за куклата и я гали и даже вече й слага памперс и си мислех колко ли ще се радва  на живо бебе. Simple Smile По улицата обаче не я влекат нито бебета, нито деца - децата само ги гледа отстрани и коментира с какво си играят, те я канят при тях, тя се дърпа. Confused

Ние почивните дни правихме разместване в стаята, много се радвам, не е станало по-широко, но изглежда различно и не ми е толкова гадно вече вкъщи. Уж жилище си търсехме, но за няколкото месеца следене на обявите, докато се наканим, цените сякаш двойно скочиха, а предлагат кутийки и то осмоъгълници!! Sick Кой по дяволите дава толкова пари, за да му е тясно?! ooooh!

Радето единия ден я оставихме при свекървата и после как я заварихме да играе... Сложили й стълба в стаята и пред нея възгавница и може да се сетите - катери стълбата и скача (с помощта на баба/дядо) върху възглавницата. А на вратата вързано едно въже с гума, хваща го, засилва се и вдига краката и така се люля. Обучавали командос! ooooh! Crazy
Също така, не мога да повярвам, но се е научила да лъже. Играем си миролюбиво, по някое време се размрънква, отива при баща си и вика: "Мама хапе ръчичката" Shocked В магазина пък се разминала с една жена и отново: "Тати, лелята бута Ради, Ради падне и удари главичката". Представям си физиономията на горката жена. Ще вземе утре в яслата да разправя, че майка й я бие, да се чудя какво да правя. Laughing

Наговорих ви глупости, сега отивам да поработя!  Mr. Green Hug

# 110
  • София
Съни, "Приказка без край" имат и клуб за по-големи, но нямам идея за колко по-големи. Но може да се обадиш или да отидеш и да видиш, съседното помещение е до бебешкия клуб.

Почнаха се болестите - ние сме хремави, но засега нищо по-сериозно, салва богу, но тъкмо бях решила да слагаме последната ваксина. Явно ще остане за малко по-натам.

Нещо исках още да пиша, ама го забравих...тоя вятър ми продуха мозъка Sad

# 111
Juana, вашата Ради е номер 1. Винаги много се развеселяват постовете ти.
А това с командос-а ме разби направо.

Съни, исках да питам ти Есберитокс-а само докато пият лекарства ли го даваш или и след това, а през останалото време?

# 112
  • София
Джиджи, Коластрата е от Аквасорс и аз все се каня да отида до офиса им ето ти тел.8581646 около 60лв е и поразпитай ги за повече инфо.
Съни, аз съм доволна от РД на Иван в Приказка без край, взех един пират/ка, която добре ги занимава, но децата са долу в една стая без прозорец, това му е кусура.
На Мария и звънях другата седмеца ще раздвижим с танци да знаеш! Какв, о толко му стягаш на първолака? То тепърва ще ви изръсяг на родителската среща за учебник по ЗИП, за това, за онова...Хайде и весел първи учебен ден от нас, много са сладки малките, това е един нов свят за тях, вече с отговорности и задължения, но бързо свикват и влизат в релси.

Vnd, пробвай с хомеопат аз ходя при един класически, ако не се спреш на някой конкретно ще ти дам координати на нашия.

Аз пък утре съм на род.среща за Крисето ще го запиша на занимания в Двореца на децата по 3 часа дневно игри и занимавки, но той как ще я кара без мен не знам. Та и той ще е полуясленик.

Ох, хайде че съм на РД на една сладурка ище закъснея.

# 113
  • София
Gigi- попитах снаха ми- ако искаш може да ти ги вземе/ставало лично,ако си дистрибутор,поне там където тя ги взима/,както е казала Нинето около 60-65лв. за 60таблетки
За маникюриската- вече ходих,в Младост 1А е и засега само ми залепи 2-та счупени нокътя,другата седмица ще ми сменя акрила с акри-гел.Абе ще видим ,дано да е добра,че моята се премести чак в Люлин и нямам избор -тази ми е най-близо,която прави ноктопластика
nineto_boy- записала съм час при хомеопатката на снаха ми/т.е. на племенника ми Crazy/,но може да ни приеме чак на 18.10.2007- ще чакам какво да правя,тя е много добра,близо ми е /до зала Универсиада/ и е много търсена....

Ние утре с Валето и племенника сме на очен лекър- Валето на профилактичен,а Ники да му намалят диоптера на очилата,та цял ден ще откараме по улиците
Лека нощ от мен Hug

# 114
  • Чикаго / София
Вени, къде го водиш Валето на очен?

При нас, няма нищо ново! Все още Лъчи плаче сутрин като я заведа и като я взема на обед е един рев като ме види, оплаква се, оплаква се! Утре ще е цял ден! Иначе говори, че ходи при децата, че там е хубаво. Сутрин бърза да излезнем, за да ходи при децата. Стои до вратата и само вика - децата, децата. Но в момента в който я гушне лелката да я внася навътре и рев, рев! Но поне бързо се успокоява. Днес подслушвах до вратата - нямаше и 2 минути и спря да плаче!

Нинка, много интересно звучи. Дано му хареса на Криско!

На Лъчи успяхме да й сложим всички ваксини преди септември и сега вече ми е леко на душата, че поне това ми се махна от главата!

# 115
Нинка, ти сериозна програма си си замислила  Crazy, а баткото как ще го съвместяваш newsm78 аз засега като че ли за големия съм предвидила повече занимания и за дребния направо не знам дали ще ми остава време  ooooh!

Хуанке, що се чудиш  Mr. Green тя Ради, от малка си е гения на групата  Hug

Джиджи, Есберитокса го давам когато както дойде, например точно днес ми се наложи, че баткото се оплака, че му треперят краката  Laughing (така ми обяснява че му е лошо - тежи му главата, треперят му краката и му идва да седне  Mr. Green) и аз веднага му набутах една лъжица Мултисаностол и 10 капки есберитокс, вдигна темп 38.2, но аз изчаках с панадола и вечерта беше вече 37.8, дадох още 10 капки и така си легна, сега преди малко го цунах по челото - беше нормално  Praynig надявам се утре като му дам още 3 пъти по 10 капки от еберитокса и витамините да приключим с разболяването  Praynig Ще го дам сигурно и третия ден и ще спра. Ако за 3 дни не се оправим по този начин, отиваме на лекар  ooooh!
Ей сега както Калоян е пуснал сополи пак щях да дам от капките и така ...............при първите симптоми давам, ако в градината има много болни пак съм давала за един два дена, но рядко.

На очен ходехме в Детска очна клиника към Александровска болница, но много се чака, иначе уж били от най-добрите  Thinking

Ирка, поне 10тина дена ще сте така, но ти си знаеш де  Hug после ще свикне, само на госпожи и лелка да случите.

Светле, Калоян явно е прекалил с високите скорости с велосипеда  - да му вземете каска със стъкло отпред  Mr. Green

# 116
  • София
Съни, баткото е на училище, обядва в  стола и отива на занималня в училището. Ако и Крисето свикне в Двореца на децата ще имам всеки ден по 3 часа лично мои...не си го представям, дано..! Замислила съм и за мен програмка де, ще ходя на курсове по фирмено счетоводство, после може и англ.език да го поопресня, че искам не искам ще ми се наложи и да поработя някой ден.

Vnd, ок ако има нужда ще помагам. Аз общо взето от нашият хемеопат съм доволна, миналата зима Криската беше много болничък, но само с висока Т 40С. Държах го 4 дни на капките от нея, на 5 мъж ми ме обяви за ненормална и направо си му набута Нурофена против моята воля и не знам от кое, но на другият ден си беше кукуряк дечко.

Лек ден от мен.

# 117
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Абе,момичета,какви ваксини слагате още?нали последната я отмениха,другата е чак в първи клас newsm78

# 118
  • Чикаго / София
Абе,момичета,какви ваксини слагате още?нали последната я отмениха,другата е чак в първи клас newsm78

На Лъчи беше Пентаксим и си я купихме, май беше 63лв.!

# 119
Мда, Пентаксим, ние го сложихме пролетта заедно с ваксините на големия за училище - в един ден ги набодоха и двамата - даваха си взаимно кураж, първо мина малкия и баткото като го видя, че не плаче се удържа и той, е малко му призля та пребледня ама устиска  Crazy

Нинка, ние засега на занималня и стол няма да ходиме и аз ще трябва да се занимавам и с това  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт