АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 328
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вени, никакви снимки докато не ви чуя отзивите за морските ми такива пък  Crossing Arms  и на комплимента ми нищо..... 
Приемам критиката Embarassed-значи-морските ви снимки са супер,ама само децата ли бяха на морето- ти почти не се вясваш Crossing Arms.Относно критиката ,че съм ти снимала коремчето отблизо и уголемено-че то си е хубаво,защо ще го криеш Wink.
Комплимента май е за рокличката ми с бухналите ръкавки- много съм сладка и намусена ,нали.Тази снимка ми е една от любимите;в темата с Архивите пуснах и други,които много си харесвам.
Сега си чакам наградата- много съм изпълнителна,а? Blush Hug

Честит рожден ден на Алекс- здраве ,щастие и късмет и желаем с Валето

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 14:47 от vnd

# 91
Черпя по случай втория рожден ден на Алекс
Закриваме сезона на августинските рожденици  Wink

# 92
Честит Рожден Ден на Алекс

bouquet

# 93
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!  bouquet

# 94
Много благодаря за поздравите  Hug
Ето и снимки от рожденния ден http://millennaa.multiply.com/photos/album/6

# 95
  • Чикаго / София
Хайде на отчет в темата! Къде се изгубихте всички, а? А? smile3516

Ние празниците си бяхме у нас, пълна почивка!

Сутринта заведох Лъчи на ясла и сега ми е едно свито сърцето! Cry Тя се разплака, като разбра, че мама няма да е с нея при децата. Иначе беше много ентусиазирана да отиде при децата и да играе. Едва ще дочакам 12ч. да отида да си я взема! Blush

А яслата е страхотна - след ремонт, чиста уютна, с нова дограма,. нови легла, нова баня , играчките са страхотни - имат си малка пързалка и люлка вътре и от тези люлки на които сядат две дечица от двете страни да се люшкат, сервизи, кухни, абееее страхотни играчки, ние такива си нямаме вкъщи! В същата група е в която беше и Дени, та поне персонала познавам и те мен! ОХ......
 Rolling Eyes

# 96
  • Чикаго / София
Забравих, да кажа, че снимките са страхотни на мъниците! Съни чакаме снимките от срещата! Flutter

# 97
 Joy Така де, аз защо се хабя да снимам   smile3515    Joy

С малко закъснение - ЧЕСТИТО НИ СЪЕДИНЕНИЕ Историята винаги носи поука, за тези които умеят да я четат......  Thinking

milena000 , честита ви сладка пораснала рожденничка, мноооого сладка с тия две опашки  Hug

Ирка, стискам палци да тръгне всичко по вода при новата ясладжийка  Hug Аз навремето до обяд обикалях около градината  Crazy и всеки рев на дете ми се струваше, че е на мойто диване  Mr. Green, а той така и не беше ревал, общо взето тръгна идеално на градина - дано така е с всички наши сладурчета  Hug

Такааа, снимки ще има разбира се  Sunglasses само трябва да си ги смъкна от фотото, ама сега нали стягаме първолак и времето все не ми достига, иначе мерси за комплиментите  - много сте мили  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ние пак имаме новост около нас  Blush Водихма Явор на кино, точно така на кино в Арена, гледахме Шрек трети - цялото ни президентско войнство в салона  Crazy Ако се чудите защо си го причиних, ми защото и двете баби се спасиха да празнуват из прованса, а ние увиснахме сами в софийско, а бяхме обещали на баткото да ходи на кино преди учебната година .....та така се озовахме с 2 годишно на кино, но да ви кажа всичко мина много прилично, даже не повярвах колко време може да стои мирен младежа Явор, смеееше се като се разсмееха и другите в салона, надаваше вик ШРЕккккк при всяко ново появяване на героя, с което допринасяше към колорита на филма (дали да не поискаме процент от печалбата  Joy), е към края вече се разхождаше по редовете и опознаваше останалите зрители  ooooh! добре че беше почти празен салона.
Иначе при нас почивката мина под мотото на пазаруването за първолак за ужас на таткото  Mr. Green

Някой да знае приятно клубче или нещо подобно за празнуване с по-големи младежи (6-7г.) newsm78 Че след първия учебен ден идва и рожденият ни ден и....................... #Crazy, а не на вмсякъде ми изглежа подходящо за по-големите, та.....вие сте

Ааааа и Ирка, одрала си и кожата на Дени  Hug

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 11:10 от Sunnily*

# 98
  • София
Привет момичета
Ние празниците изкарахме в къщи -БОЛНИ Twisted Evil Cry.Валето отново вдигна Т,зачерви му се гърлото и сега е с ангина.Пак АБ,пак мрънкане-направо ми иде да се хвърля от шестия етаж Cry Cry Cry
Омръзна ми да ви кажа вече,през 2 седмици и е болен и винаги е едно и също.Като го заведох в петък в спешното и като показах какви АБ е пил и кога -лекарките се хванаха за главата Sad.
Сега е на Оспамокс и Нурофен за Т,след обяд ще го водя при личната- мислех изследванията за яслата да му пускам.... ooooh!Главата ме боли,вече....
Изчетох все дето се намира из форума,и за хомеопатията се замислих,направо - много съм отчаяна.Как ще почна работа,че то през 20дни ще трябва да съм си в къщи?!?!
Помагайте-давайте съвети с какво да му засиля имунитета
Зачетох се за този Есберитокс дето го давате,за Ехинацея форте-какво мислите за нея-приятелки ми я препоръчаха? newsm78
Съни- ти си компетентна- моля те дай съвет ,че съм в безисходица вече Cry
Е оплаках ви се -страхотни почивни дин и за нас с мъжлето бяха Confused- нямаше и баби,ама и с това болон дете къде ти да се забавлява човек
 Hug

# 99
Ирка, е такава прилика не бях виждала скоро....Съни е много права, одрала си й кожата  Sunglasses
Успех на Лъчи с яслата и на теб също Simple Smile

Съни, вие направо сте герои с това кино  Joy Само си представям Явко как се кикотка и какъв сладур е бил  Simple Smile

Ние почивните дни също си бяхме тук, общо взето нищо интересно. Само в събота вечерта поергенувахме малко и ние с едно кино и пица и така. Между другото гледахме Час Пик 3, много забавно и разпускащо, не съм се хилосвала така много отдавна.

Стефанаки, вече е добре, свършихме с АБ-то, само още 2 дни ще пие сиропа за кашлицата и приключваме.

Аз да питам от къде да си взема Коластра?

Вени, дано се оправите бързо. Не знам колко пъти е боледувал Валето от ангина, но ако наистина е толкова често мисля, че е добре да го заведете при специалист УНГ. Може да има проблем със сливиците или нещо друго.

# 100
  • Чикаго / София
Моето дете много го похвалиха! Била тихичка, послушна, играела си с децата, изпишкала се, хапнала малко и не плакала много! Mr. Green Казаха, че бързо се е успокоила сутринта, но като са й казали, че я чакам навън и се е рзплакала. Утре и вдругиден по мои спомени става страшното! Sad

Вени дано се оправи бързо Валето! Много неприятно с тези антибиотици! Защо така се получава? Уф, съчувствам ти напълно!

Съни, вие направо сте герои, да заведете Яво на кино! Crazy Браво на младежа, че се е представил добре!  bowuu

Лъчи като пусна филмче на Дени и въобще не се застоява да го гледа, та ако я заведа на кино ще вдигне салона сигурно!

А Дени наистина много прилича на мен! Ама като им казвам на околните, че на мен прилича - не на баща й приличала. На баща си прилича по цвета на очите само! Crossing Arms Виж Лъчи прилича на баща си наистина! Simple Smile

# 101
Ирка, давай значи и снимка на таткото и ще го подложим на гласуване във форума  Joy А каква е всъшност тази форумска мода или пък съм изпуснала нещо с тия ретро снимки  newsm78 А на ясладжийката - Браво  Hug верно че не първия ден е определящ ама пу-пу може пък да си му е харесало на детето, а пък и като сте взимали кака и е познато, те малките страшно обичат да имитират всичко което кака/батко прави, така че и аз се надявам живот и здраве с Яво да ни е лесно.

Вени, при вас много кофти се е развило положението  Rolling Eyes, но Джиджи е права тръгнете от УНГ ама идете например в Исул или където има наистина добри специалисти и апаратура та да погледнат сливиците. Иначе за общо укрепване на организма - слънце, вода, плодове и зеленчуци, мед със смляни ядки подсилват много добре, Есберитокса аз го давам винаги на баткото когато пие антибиотик, а на Яво още щом нещо ми се просополиви, може и профилактично, той е точно за подсилване имунитета, можеш и ехинацея, но аз от нея не съм даавла и не мога нищо повече да кажа освен, че е полезна. Питайте и педито какво би ви посъветвало, но може би е добре да поотложите яслата да закрепите един два месеца без антибиотици и тогава, че те отслабват организма допълнително и става един обагьосан кръг  Confused Ако ви е възможно да идете малко на море, да подишате йодни пари рано сутрин, или да го понапечете на слънце на планина, да отделите за известно време младежа от контакти с връстниците, които често са вирусоносители, да наблегнете на плодове или фрешове и зеленчуци (ябълки, моркови, червени чушки) ако може сурови...... Thinking  И коластрата дето Джиджи я търси също е добър вариант, успоредно с билките.

Аз да ви кажа никога не съм затопляла течностите и винаги директно от хладилника съм им ги давала, защото знам ако вечно се подтопля за децата те се изнежват. По принцип скандинавските народи често лекуват гърло със сладолед и студени напитки  Mr. Green върху децата не смея, но на себе си съм го пробвала и поне не ми е влошавало състоянието  Thinking

Джиджи, що ще се харчиш, като забременееш и родиш тя коластрата сама ще си тръгне  Mr. Green Иначе чувах, че е на аквасорс и май може и он-лайн да си я поръчаш - пусни една търсачка ако никой не сподели от личен опит.

# 102
  • София
Съни Hug- много изчерпателна информация,ама повечето неща ги правим-и на море го водих и на планина/на Владая / е почти всяка седмица,и сокове пие/плодове не ще да яде,та на фреш ги бъркам/,що витамини изпи- натурални и фармацевтични,мед,чай и билки пие също....абе все що знам съм му давала и нЪцки Crossing Arms
За яслата надали ще мога да го отложа- на 25,10 трябва да съм на работа- ща не ща това е положението- майка ми може да го гледа,ама само понякога,не става за постоянно.
Коластрата дето Gigi я търси -снаха ми е нещо като дистрибутор- снабдява се от някаде и даваше преди време на племенника- нали него го лекуват с хомеопатия и то доста успешно.
Gigi, ако искаш мога да поразпитам
За хомеопатията и аз съм се навила- сколо ще го водя при на племенника да видим какво ще каже ,че от тия АБ- вече ми писна Twisted Evil

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 12:56 от vnd

# 103
  • Чикаго / София
Съни, модата с архивните снимки идва от тази тема в Клюкарника!

# 104
Джиджи, що ще се харчиш, като забременееш и родиш тя коластрата сама ще си тръгне  Mr. Green Иначе чувах, че е на аквасорс и май може и он-лайн да си я поръчаш - пусни една търсачка ако никой не сподели от личен опит.

Ама и аз това си мислих, ама тогава няма да му мисля, сега ще трябва да потърся нейде из пазара. В една аптека питах тук и ме гледаха доста странно, та реших за да не продължавам безуспешно да търся да питам първо.

Вени, как е Валето? Ако можеш питай снаха ти за Коластрата.

Между другото днес съм с 2 деца вкъщи (добре, че третото - мъжът ми, е на работа). Племенницата ми е с нас, но тя е кротушка, а и е голяма (5 клас), та го забавлява дребния, а той е щастлив. Така съм съгласна да имам две деца, то е супер, малко повечко готвене ще си трябва, но това да е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт