Ние бяхме за една седмица на планина. Изкарахме страхотно! По-нататък като кача снимки ще ви покажа!

, а ако я пипна, пищи от мен и се дърпа. Като го няма обаче, е добра с мен. Майка ми пък само ми се кара, че не можело да е толкова по-близка с него, а мен да не ме ще, не било редно и аз трябвало да оправя нещата, от което хич не ми става по-добре, защото не знам какво повече да направя, тя просто си иска него. 
ние най-накрая акустирахме под родната стряха и ще драсна два-три реда пък по после и повече (пак обещавам
).
, така че едно ГОЛЯМО ЧЕСТИТО на всички сладури и сладурки, които са празнували, докато ни нямаше, и едно огромно и специално ЧЕСТИТО на Нинка и фамилия
че ние заминахме толкова скоростно
че нито чао, нито поздрави успях да драсна
ние най-накрая акустирахме под родната стряха и ще драсна два-три реда пък по после и повече (пак обещавам
).
, така че едно ГОЛЯМО ЧЕСТИТО на всички сладури и сладурки, които са празнували, докато ни нямаше, и едно огромно и специално ЧЕСТИТО на Нинка и фамилия
че ние заминахме толкова скоростно
че нито чао, нито поздрави успях да драсна

На мен още ми е мъчно, че не можахме да отскочим, но...нищо. Живот и здраве догодина.
Всъщност аз утре ще й нося изследванията и ще видя за кога ще станат и ще докладвам. Ама ако искате тази седмица четвъртък, петък може да направим една форумска разходка в Южния парк или Борисовата градина!
Честно казано ми писва. Все си зарязвам работата да я оправям като може баща й да свърши тази работа, ама Не, Мама! Чак ми е неудобно от мъжа ми! Но да те успокоя това е период. След време може да смени полюсите. Поне Дени така беше. Има периоди в които е само мама и такива в които е само тати! Като порасне още малко ще се уравновеси, не се притеснявай!