ФОТОШОП 37

• 23 022
  • 588
  •   1
Отговори
# 195
 Grinning

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 19:47 от Ted_cat

# 196
hubawo e, kakvo j pravi?

# 197
Image, Adjustment, Color balance. Намаляваш червения чвят.

# 198
Ани  за мен е едно от най - добрите ти неща, определено колажа ти се отдава много!
Тед много са весели, лъха настроение, само на третата ми е разтеглен шрифта вдясно.

Hot SummeR
На пръв поглед не ми хареса цветето долу вдясно, можеш да използваш друг елемент в стила на останалите.Харесва ми, че акцентираш на снимката, а не толкова на рамката!
ДамаянтиТова трябва да е отскоро, не го знаех! newsm78
Лени семпла и изчистена е, текста незнам дали е правилно SMALLEST или LITTLE,  по вещите да кажат!

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 20:19 от KaРмeНчеТо

# 199
Ивелина  Shocked , аз циците задзяпах  #Crazy , освен очичките на малкия  Joy hahaha Харесват ми рамките.

Циците са на показ, щото нали се кърмим, та там е идеята Simple Smile Ти видя ли, че има и надпис на циците  Heart Eyes

Мимоза, що го пишеш целия ник, казвай ми само Ивелина или Иве  Grinning

# 200
  • София
След дълго мъдруване, направих това:

Пускам единия вариант, защото на сайта имам качени още 2 Crazy и след 2-3 дена като поотлежат, ще преценя кое да оставя.

# 201
ЛЕни, невероятна е картичката! Много ме впечатли. Много добре си успяла да слееш фона със снимката, така че да се преливат (и буквално и преносно) без да си пречат. Много хармонично, балансирано и нежно усещане ми дава.

Ани, много е готин колажа, точно за възрастта е. Учудвам се, че си уцелила толкова добре (аз не мога, въпреки че редовно си общувам с тийнове.. ама като се замисля и те не могат да си говорят добре за бебета Mr. Green )

Emi, много ми харесва стила, супер е. само на горната малка снимка елементите отзад не мога да разбера крила ли са, или какво.. малко ме объркват.  отивам да ти разгледам и другите неща.
как си направила фона? (Аз не съм изобщо в час, ако за другите е лесно и не ти се обяснява, подмини ми въпроса).

# 202
emi_jamie-много ми харесва!
кош качих малко снимки адреса е в подписа hahahaаз не забравям чакам рамка Joy
Отивам да разглеждам назад че днес много сте натворили #Crazy

# 203

emi_jamie-радвам се ,че отново правиш рамки-просто си невероятна

# 204
emi_jamie много е готина Grinning
KaРмeНчеТо благодаря ти за коментара и на мен ми се струваше малко неподходящо това цвете, така май е по-добре Hug
http://img410.imageshack.us/img410/5385/az20061copyig7.jpg

# 205
  • София
  love001 Карменче, БЛАГОДАРЯ ти за споделените линкове, прегледах набързо 4-5 и си харесах многоооооооо неща!Много ти благодаря, аз нямам време да се ровя из сайтовете и съм много щастлива когато открия сайт , от който да си тегля повече неща!
Ани, колажа е много тийн, само не ми харесва, че върху лицето се засичат няколко цвята и по конкретно контрастната комбинация.
Еми, много готина рамка, само крилата на горната снимка newsm78, може би ако обясниш дали имат конкретен замисъл, не ги разбирам иначе.
Дамаянти, пропуснах да те похваля преди това, но се е получило чудесно!

# 206
  • София-там нейде в западната част
момичета благодаря ви за пожеланията  Grinning
вчера като по чудо не заспах и сътварих една рамка и днес още една,малко трудно ми стават и като че ли съм поизгубила тренинг но мисля да не се опущам отново ... за предната ми рамка я хвърлям в графа "недообмислени идей" Grinning
първата

http://desytka.multiply.com/photos/hi-res/1/89?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F89

и втората ...Петя бях забравила за тази готина серия  Sunglasses

http://desytka.multiply.com/photos/hi-res/1/90?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F90
отивам да се приспиваме и пак съм тук че ви четох малко по диагонал

# 207
desytka мноого са сладурански Hug Heart Eyes
Първата рамка обаче ми харесва повече Peace

# 208
desytka,харесват ми и двете Hug
emi_jamie, получила се е страхотна рамка!
Тед, всички от РДто са хубави, но на мен ми е любима тази с тортата!

Аз пускам поредната измъчена и преправяна 100 пъти рамка.Изпробвам хиляди варианти и най- накрая се получава нещо съвсем различно Thinking

# 209
Деси и аз бях забравила за тези снимчици!И щото съм пристрастна Mr. Green харесвам повече втората.Само си позволих да пообработя леко снимчицата(дано не се сърдиш Blush)
Ето виж Ще си я извадя на хартия!
Еми прекрасна е!До сега няма творба,която да не съм ти харесала!
Лени браво!
Калина ако си включиш скайпа ще ти обясня как става преливането на снимката с фона от рамката на Еми Grinning
Ивелина Атанасова браво!Напреднала си доста!Харесвам последните ти няколко рамки!
Ани готин колаж!
Хот съмар браво!Променила си стила си,което ми допада повече от предишния ти имидж!

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 23:09 от petia47

Общи условия

Активация на акаунт