ФОТОШОП 37

• 23 026
  • 588
  •   1
Отговори
# 210
desytka-и двете са хубави но първата е по...
Направих тази за едно бебе и утре ще я изтрия.Май трябва да сложа някоя и друга четка newsm78

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 07:28 от чучулигата

# 211
чучулигата хубава е ,но ако смениш смениш синкавия фон с някакъв по "истински"(с текстура) изглеждащ със същия цвят ще е по-добре!А шрифта Дисни някак не ми стои добре.Смини го с някакъв по-нежен,завъртян ,ръкописен!А от четки мисля,че няма нужда!

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 23:18 от petia47

# 212
  • Вече в моята си приказка...
emi_jamie, рамката ти е страхотна! Между другото я видях в сайтчето ти преди да я пуснеш в темата и страхотно ме изкефи. Поздравления за идеята и изпълнението! Може ли да ти открадна идеята?  Praynig Радвам се, че отново реши да пускаш рамки.
Ани, и твоята ми напълни душата. Само и на мен не ми допадна "цветовата гама" върху лицето на тийнейджъра... сложи един цвят - оранжевичкия и ще е перфектна! И твоята ако мога да открадна, а? Praynig  Mr. Green

# 213
Димика, страхотни са щерките ти!
Деситка  smile3501 за втората, много е добра...
Чучу, ще направя рамки. Голям мерак имам, ама и много ме мързи  Sunglasses
Мацки, стискайте ми палци, утре се връщам на работа. Много беше хубаво отпускарова  Tired

# 214
Мацки, стискайте ми палци, утре се връщам на работа. Много беше хубаво отпускарова  Tired

Стискам палци, но кажи къде работиш... Отпускарка ли беше?

# 215
Деситка, много ми харесаха!!!!

# 216
  • София-там нейде в западната част
петя че как ще се сърдя,табелките няма как да седят във въздуха  Joy
еми много ми харесва как си направила последната снимка аз разгледах и другите варианти както и си поприпомних някой неща от красивите ти творби ... доста гледах и се чудех дали крилата си пасват с цялостното излъчване на рамката - и да и не,пробвай да закачиш и на горанат снимка някакви въженца,миди или нещо от сорта,сламен чадър или шапка ако имаш  newsm78  не съм много сигурна но бележката с надписа май не е "закачена" а виси във въздуха
ани това което си направила за сина ти много ми харесва свежарско е и точно за възрастта ... може би за фона около лицето бих наблегнала повече на по - светлия нюанс от горния десен край,не изцяло но малко повече,но определено ми допада смесването на няколко цвята там
чучулига можеш да направиш и вариант с четки но на мен така ми допада определено
димка рамката ти е много добра само ако можеш завърти малко стелката за да не скрива цветето отдолу ... моля те качи цветята в сайта или ги пости тук
е аз докато пиша вие сте публикували 5 отговора  Joy hahaha hahaha

# 217
  • София-там нейде в западната част
кошнич стискаме аз явно доста съм изпуснала  Flutter кажи ни с какво се занимаваш де

# 218
Деситка, първата ти рамка ми хареса много! Цветово е много добре решена! Допадат ми тези цветове, не са натрапчиви. И втората не е лоша, но пък е по-претрупана с елементи!
ДИМИКА, рамката ти е много приятна. А двете принцеси са страхотни!
чучулигата, левият ъгъл ми празнее, но вече си забелязала! Сложи още някой елемент! Може и дата да добавиш.
Ели, искам да ти благодаря!
Благодаря и на Млечко за споделените елементи, както и на Дамаянти /уф, почуствах се като на "Оскар"-ите - благодаря на мама, на татко и на всички, които ме обичат. Следват сълзи от радост!/ Grinning

# 219
Деска що във въздуха бре?Сложих им  от онова нитче,кето държи цветето горе в дясно.А Кош е репортер.Нема тайни тука Mr. Green
Мира не плачкай, пиле,не плачкай! Laughing

# 220
А Кош е репортер.Нема тайни тука Mr. Green

Аха, и на мен едно пиленце това ми каза, но се питах в коя телевизия? Flutter

# 221
В една от двете  Mr. Green Laughing

# 222
  • София
На малката снимка съм сложила наистина крила... Grinning/ Вдъхновявам се напоследък от една мацка с адски нестандартни творби.
http://www.scrapartist.com/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=1707
Дори мислех още по-гръндж да е цялото нещо, но избързах да приключвам и публикувам. А и заучените формулки надделяха и затова крилата не се възприемат виждам Rolling Eyes...а, междудругото трябваха ми и чайки, но не намерих подходящи
Фона съм направила като като върху снимка съм сложила два оверлея (прозрачни текстури), а върхи тях синията хартийка, която веднъж е Normal, a отгоре същата, но Overlay с opacity около 60%. Естествено синия фон е тръкнат тук там, за да се види Лили. Също така наплесках и няколко четки, за още по-гръндж ефект, но тях не съм описала.
По принцип описвам всички материали, които съм използвала под всеки колаж, защото така е редно  Flutter

ooooh! Да, и бележката с надпис съм пропуснала да я "закача"...

# 223
Еми аз много харесах крилцата!Точно,защото е нестандартно!Както се влюбих и в рекламния колаж на Дяволинка от конкурса(пак с крилцата)!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт