ФОТОШОП 37

• 22 969
  • 588
  •   1
Отговори
# 255
Човешко е да се греши  Mr. Green
Айде, заедно на диета тогава. Аз вече умирам от глад, и търся съмишленички  Confused
Онази вечер го сънувах бленувания апарат, ама мъжа отказва да ми го купи дакато не заслабна. Та сега съм се надъхала, да видим докъде ще стигна.

# 256
Еми сайта е страхотен, имах нужда от нещо различно!Невероятен творец, а ти с нищо не й отстъпваш!  bouquet
Мисля да пробвам после да обработя малко тази рамка по метода, по който си описала.

# 257
  • София
Аууууууууууу, Кременче, СУПЕР Е  Hug

# 258
Аууууууууууу, Кременче, СУПЕР Е  Hug
Embarassed Hug
Ето още един интересен сайт : http://teeshamoore.com/

# 259
KaРмeНчеТо, самата рамка като елементи е хубава, но според мен тотално не се вързва със снимката

някак е сбъркана и не добре композирана Wink

# 260
  • София
По повод двата линка които сте дали.Като изкуство ми харесва, но не бих направила на децата си такива рамки.Повечето от тях са ми зловещи направо  Rolling Eyes , но....въпрос на вкус - казало кучето, преди да си изяде лайното  Mr. Green , а може и да не разбирам от изкуство  Joy

# 261
  • София
Честито на Фиор   bouquet Много здраве и късмет   Hug
Кате, арна е  Hug
Ларадо, сама ли си го направи или някъде ти направиха тениската  Thinking

# 262
  • София
fior, Честита рожденичка!!! Много усмивки, щастие и весели игри!!!

Кате, даааааааа  Grinning  Grinning  Grinning Ама как си приличате със систер ...
kalina na kayo, на 3 места - как ти остава време  newsm78 ???
KaРмeНчеТо, пробвай снимката да е центрирана и по-голяма.
Хей я денешната  Mr. Green:

http://vessyc.multiply.com/photos/hi-res/3/101?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F3%2F101

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 15:27 от Vesika

# 263
Честито на празнуващите!!! Тая текила ми дойде малко  Shocked
Карменчето, тея цветя ти ли си ги редила или си ги рязала така от някъде???

# 264
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
приемате ли новобранци? и аз се заразих от тази краста Фотошоп  Joy

днес направих нещо, друга ми беше идеята, ама нещо не успях да я реализирам. Confused
трябват ми критики.  Hug

http://i199.photobucket.com/albums/aa5/asyalein/photoshop%20projects/new1.jpg

# 265
  • София
asyalein, разбира се  Hug . Това ти ли си? Мадамата е добре, но този ъгъл накакси безцелно виси във въздуха.

# 266
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ами идеята беше да е полуразпаднала се картина... все пак казах, че не стана това което исках...

имам вариант с повече пукнатини, ама е много голяма дори след като я намаля...

ок ще го мисля този ъгъл Thinking
мерси

# 267
Честито на празнуващите!!! Тая текила ми дойде малко  Shocked
Карменчето, тея цветя ти ли си ги редила или си ги рязала така от някъде???
Горните са рязани от един кит и редени, а долните си бяха така, само ги изрязах от всички страни.
KaРмeНчеТо, пробвай снимката да е центрирана и по-голяма.

Пробвах, но се закриват доста децата и не ми стои добре, другия вариант е в ляво да сложа текст или таг, знам ли?  newsm78
По повод двата линка които сте дали.Като изкуство ми харесва, но не бих направила на децата си такива рамки.Повечето от тях са ми зловещи направо  Rolling Eyes , но....въпрос на вкус - казало кучето, преди да си изяде лайното  Mr. Green , а може и да не разбирам от изкуство  Joy

И аз мисля така, но пък като техника на работа е много добро и може да се пробва.Харесаха ми най - много снимките на дядовците и бабите, много ретро и шик!Има и страхотни идеи за родословно дърво.

# 268
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!
На това слънце, време не ми остава за компютъра, още по-малко за творчество.
Ани, благодаря за урока. Разгледах го набързо и трябва да ти кажа, че твоят колаж е много по-хубав от колажа от урока!
KaРмeНчеТо, Малена е права за рамката ти! Малко по-голяма снимка и с не толкова наситени цветове ще е по-добре!
asyalein, колажът ти е добър с малко изключение. Ъгълчето го сложи в края!
Vesika, малкият адаш на синът ми е голям бонбон! Рамката ти е много свежа!
Линкът, който беше дала Еми и на мен страхотно ме изкефи. Ето такива неща ми се правят!

# 269
  • София
Харесаха ми най - много снимките на дядовците и бабите, много ретро и шик!Има и страхотни идеи за родословно дърво.
Да, и на мен те ми харесаха.И ако това е рисувано на ръка - шапка свалям  Hug Но ми идва малко харт с тези глави върху цветя и тем подобни   Laughing 
Харесвам повече Джина Милър, подобни  и това е то   Laughing (за рамки)  Peace

Весика, ако това "I love you" си го сложила като един вид лепенки, може да го назъбиш по краищата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт