Отговори
# 45
  • Варна
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА АДИ И МАРТИ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ Simple Smile

Гита, видях какво си ми писала (вече бях купила, де, но мерси все пак  Hug).

Аз дооправям в къщи и утре отивам да си видя бебчето  Heart Eyes

Ребека, мила, сигурна съм, че няма да те върнат. Нямат право,...по закон са длъжни да те приемат ако не за предизвикване или секцио, поне за наблюдение, докато решат какво да предприемат. Но според мен утре ще е денят и на твоята среща с детенце  Hug Стискам палци  Peace

# 46
Беличка и ние почти на всяко ядене пълниме памперса на двете тегления беше наддал и ако сега е наддал добре, значи връща излишното, дано да е така  Praynig

# 47
Беличка и ние почти на всяко ядене пълниме памперса на двете тегления беше наддал и ако сега е наддал добре, значи връща излишното, дано да е така  Praynig
Дано е така наистина, моя дребчо е доооста лаком, наистина може да връща излишното..

# 48
Беличка видях че си писала в старата тема за жълтеницата и ние сме още жълтички, а утре правиме 1 месец, мислех че до една две седмици ще ни мине, ама... четох в една книга, че при кърмените бебета по бавно минава, заради някаква съставка в кърмата. Ама и той не пие вода, аз казах на докторката и тя каза, че от кърмата си набавя.

# 49
  • София
Саше успех мила! Бъди спокойна и всичко ще мине леко  HugНие сме с теб!
Ние папахме в 20.00 и още не спим само вътри очета и не му се спи явно!
Искам да ви питам вие давате ли залъгалка че аз ако не давам ще е страшно а така по малко плаче?

# 50
Честито на новите мами! Да отгледате най-здравите, силни и красиви дечица на света!!!
Аз въпреки наближаващия ми термин признаци за раждане нямам. Днес имах малко повечко контракции сутринта, но до следобяд изчезнаха. На прегледа ми казаха че съм си със 1,5 см. разкритие/ от 20 дни насам / и при записа на тоновете всичко е наред.Докторката каза до 26-ти, 27-ми ако още не съм родила тогава да отивам да предизвикваме евентуално.
Аз вече съм много нетърпелива, но в крайна сметка ако на бебчо му е по - добре така няма смисъл да го пришпорваме.
Късмет и леко раждане на всички на които им предстои такова и в края на месеца дано всички Августинки са най - щастливите мами на света, заобиколени от семейсвата им радващи се на новородени и малко по - големи дечица!!!

# 51
Димяни, аз давам залъгалка. Той като не я иска я изплюва, ако не му даваме залъгалка си смуче пръсчетата, така че е по-добре залъгалка.

# 52
# 53
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И САМО РАДОСТ ДА ИМ НОСЯТ!!!

Димяни и аз давам залъгалка, защото на каката не давах и до три годишна си смучеше палеца, та сега изобщо не се замислих дали да давам.

Ребека, стискаме палци  Praynig

beli4ka, и ние сме още жълтички. А вие ли искахте да мерят бебоците, че нашата педиятърка ни вика чак на 20тия ден  newsm78 А за оригването и ние не успяваме всеки път и после е голямо хълцане.

# 54
Rebeka i Ekaterina, наспете се хубавко тази нощ и утре се насладете на деня!
Плюенето май е от преяждане да знаете, не е само от оригване/неоригване. Докато мишоците свикнат какво могат да си съберат в тумбаците май се ще е така.
 На Камен само очетата са му жълтички вече, вода почти не пием, а залъгалката я плюе като види, че не пуска нищо. Бобченка, пожелавам ти слънчево време.
Мами ето едно питане: давате ли Вигантол на бебоците, нашата докторка каза, че няма нужда щото фонтанелата не била голяма, а и има слънце?

# 55
Честита дъщеричка на Марти. Да й е жива и здрава, много красива и да ги слушка с таткото

# 56
  • София
Честито на Марти!

Димиянки - на нас ни изписаха TOBREX, капки за очи са но са с антибиотик. Питай си педиатърката за тях. При нас имаха фантастичен ефект, а очичките и бях много зле.
 За жълтеницата - помага глюкоза , продава се в аптеките , дава се вместо вода и е към 1,50лв около 500 мл.. Това им даваха на дребосъците в болницата за да преодолеят жълтеницата по-бързо. Не че сега не и давам от време на време.
 За залъгалките- в устата ни е от 2-рия ден иначе е ад под небето.
 Успех на всички, които утре  ще раждат!

# 57
  • София
Педито препоръча Вигантол от 20 ден по две капки.
Яна почти не повръща, но хълца всеки ден по два пъти.
Май и ние имаме колики- става червена за 1,2 минути и маха ръце и крака. При вас колко време продължават. Пробвах номера със сешоара - става... Колко време го държите /сешоара/?Дано да минават бързо Докторката изписа Саб симплекс.

# 58
 Hug

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 09:01 от Мама Цоцоланка

# 59
 Маме Цоцоланке, моля те това не е за нас неродилите.
 Много ми е мъчно за момичето, но и само ме обземат някакви ужасни мисли.

Общи условия

Активация на акаунт