Отговори
# 60
Kroki,Chestit rozden den, mila!Pozelavam ti vsichko naj-hubavo, vinagi da ostanesh takava kakvato si i naj-veche zdrave,zashtoto e naj-cennoto.
Pregrashtam te!
Iska da ti pozelaja oshte dosta neshta,no niamam sili da pisha sega, nadiavam se utre da sam po-dobre!

# 61
  • Пловдив
Честит рожден ден крокодил!!!!  bouquet
Стискам палци на мамите раждащи днес Peace
След малко тръгвам към болницата,хем искам да ме приемат хем още повече ме е страх.То май угодия няма Mr. Green

# 62
Маме Цоцоланке, моля те това не е за нас неродилите.
 Много ми е мъчно за момичето, но и само ме обземат някакви ужасни мисли.

Съгласна съм за това, но аз не съм писала нищо друго - само препратка към констанс да погледне определена тема.......Нито името на темата съм писала, нито нищо......Съжалявам!

Съжалявам, ужасните мисли обаче имат способността да се появяват с повод и без повод обаче....

Дано лошите неща да не са част от живота на нито една мама тук, вкл. и от твоя Мери джейн! Пак се извинявам, вкл. и лично на теб!

Честито, крокодил! Здраве и любов по много ти желая!

Тръпна в очакване днес най-накрая да изпишат Милена!

Успех и само хубави неща на всички мами - обебили се и необебели се! На раждащите днес -  Peace Peace Peace!

# 63
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Кроки! Нека никога, никога не спира твоят устрем, твоята доброта и смелост! Лъчко да озарява живота ви и да бъде най-здравото и прекрасно детенце![/b]

Меги, стискам палци скоро да гушнеш бебка Praynig!

# 64
  • Златна Добруджа
КРОКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАРТИ    bouquet

Екатерина, Меги, Ребека, стискам ви палци  Peace
Димяни, аз давам залъгалка.
Шоши, на нас не са ни изписали Вигантол.
Inedica, пожелавам ви оттук нататък само положителни емоции с бебчо  Hug

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 08:20 от mentina

# 65
  • Златна Добруджа
Мамите на моми4енца: Да и по4иствам ли и ако да как да и по4иствам джуджавката на малката???[/color]

И аз  искам да попитам същото  newsm78

По повод повръщането - днес сутринта Ния ми взе акъла. Едва пуснала гърдата ми реши да се протегне и как то се протягаше през носа й излезе кърма  Shocked Количеството не беше много малко, щом успя да потече и по ръката ми  ooooh!

# 66
Добро утро мили мами!!!  Hug
Крокодил, Честит Рожден ден!!!
Пожелавам ти като подарък за теб и хората, които обичаш проектът, който се върти в главата ти много скоро да бъде стартиран и да поведе със себе си още много много хора.
ППС: И да шашнеш кмета, ей!!! С теб съм.   bouquet
 Mentina, това бебешко драйфане като фонта е много подтискащо, дано скоро им се усъвършенстват стомахчетата на ситние, че мъка  Sick

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРОКИ !!!! ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ !!!  В МОМЕНТА СИ НА КРИЛЕТЕ НА ЩАСТИЕТО И ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАШ МОМЕНТА ДО КРАЙ !!!   bouquet    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честио и на всички нови мамита !!!  bouquet
Желая и леко раждане на тези на които предстои/ и на мен включително / Grinning

Мислех си за повръщането и изтичането на кърма през носа ,не може ли да се получава евентуално и от позата в която кърмите  newsm78

За почистване на дупетата на миомиченцата - с клечка за уши и много нежно а също така и много влажни кърпички ,но в никакъв случай груби материи-хавлия,плат ,хартия  Naughty

Сонита -пази се ,още малко остана  Peace

Моля ви ,относно починалата мама -или кажете какво се е случило или да си кореспондираме по тази тема на ЛС -днес отново се разстроих и нека почива в мир  Cry

# 68
добро утро Simple Smile
Кроки честит рожден ден  bouquet

стискам палци на моми4етата днес Praynig

аз още съм 2в1 Tired

днес ще отида да си купя един сутиен за кърма4ки Mr. Green туко виж ме изненада бебето Mr. Green

Само да отбележа КЕКСА НЕПОМАГА

# 69
Здравейте!
Честит рожден ден на Крокодил, МНОГО здраве и щастие ти пожелавам  Hug
И Начето снощи така повърна Ментинка, изкара ми ангелите с това излизане на мляко от носа  #Crazy  ooooh! Явно ще отминине щом толкова от нас се оплакват..
Залъгалка не давам, не че не искам, ами той миличкия ми не знае какво да прави с нея  Joy и я плюе  Laughing  А и той нито си смуче пръстчетата, нито има колики ( да чукна на дърво )...
Аз момичета вече започнах яко да се изморявам  Tired а моето бебе е доста спокойно..но си мечтая да разреди нощното хранене от 2 на 1, че УМИРАМ ЗА СЪН!!!

# 70
Честито на рожденничката и на всички обебили се мамита Grinning
Мили августински майчета, извинявайте че се намесвам в темичката ви! Аз съм от септемврийския отбор и понеже съм леко притеснена исках да се допитам до вас. Термина ми е за след 12 дена, а ме стреснаха, че в Шейново, за където се бях насочила за раждане имало вътрешноболнична инфекция. Тъй като сега при вас се появяват най-много бебоци исках да попитам някой чул ли е такова нещо и за какво става въпрос? Предварително благодаря   bouquet   bouquet

# 71

А , добро утро!  Mr. Green

# 72

Ей Рибке айде изоставяй офиса и да си врътнем малко дупетата по центъра да си купим по едно сутиен4е Mr. Green

# 73
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРОКИ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И НАЙ - ВЕЧЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА.

# 74

Ей Рибке айде изоставяй офиса и да си врътнем малко дупетата по центъра да си купим по едно сутиен4е Mr. Green

е, чакай да предам де Laughing
ако устискаш до утре, че днес програмата е супер натоварена Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт