Отговори
# 90
  • Пазарджик
Честита бебка Анна на Марти. Много здраво и усмихнато дете да расте. На мама бързо възстановяване и скоро да се включи да се похвали.

Крокинце, Честит ти Рожден Ден. Да си все така усмихната и лъчезарна, да заразяваш всички около теб с ентусиазъм, оптимизъм и позитивно мислене. Всичко, с което се захванеш, да върви като по вода и да става така, както ти го искаш. Но най-вече желая здраве и неизмеримо щастие на теб, мъжа ти и малкия сладур Лъчко. Пожелавам ви усмивката никога да не слиза от усните ви  Hug Heart Eyes  bouquet
Хери, много семейно щастие ви желая, животът ви да е изпълнен с прекрасни моменти   bouquet
Стискаме палци на Катето, Ребека и Меги. Всичко да мине бързо и без проблеми  Hug

Използвам на авент помпата - купих си тази с чашките. Обаче ми свършиха и сега си поръчах пликчета за кърма на плейтекс, че по-малко място заемат в камерата.
Пъпчето ни падна на 11-тия ден. Преди това беше леко зачервено в горната част и там го мажех по-обилно с тампон за уши напоен със спирт. Сега продължавам да го почиствам вечер след баня със спирт и тампон за уши и вече изглежда много добре. Още ден два и ще е напълно готово ми се струва.
За почистването на момиченцата - обилно с водичка мия.
А иначе нашия татко много се грижи за нас. Например снощи Катерина беше доста неспокойна и той се занимаваше с нея до 4 часа, а мен ме остави да спя. Това при положение, че в 8 часа е на работа. Милия ми той. Иначе сутрин в 5:30-6 като се събудим и сменя памперса, докато аз се измия, за да я накърмя. Вечер след храненетата той я оригва. За банята помага. Капки за коликите дава. Чисти, готви. Той си ми е съкровище  Heart Eyes
Относно оригването - трудна работа, но аз май набарах цаката. Вдигам я и я слагам на гърдите си - крачетата и ги разтварям като на жабче и главичката и лежи точно между гърдите ми или малко по-нагоре. Така потупвам и галя по гръбчето. Има почти светкавичен ефект. Ако не се оригне веднага, ставам и малко се разхождам или я накланям напред и после пак я слагам на гърдите си.

Марсиди честита месечинка на Самуил и честит имен ден. Много здраве и късмет да му донесе хубавото име.  Hug

Франи, постоянство му е майката. Продължавай в този дух  Party

# 91
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА HERELINA[/b]
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.Ако някой ми каже, какъв имен ден е днес, много ще се зарадвам.
Аз сега пак се излагах по телефона третия болничен се издава от педиатъра на бебето, а аз защо реших че е от мойто док. Уф писна ми от тия болнични и разправии и глупости. За чистенето, малко съм си позарязала къщата, но гледам да спя с нея, защото вечер си кукуваме двете, а с другото когато стане. Таткото я къпе и ми поема първото хранене в 6 часа сутринта, когато тя е наакана, и отново мие дупето на чешмата,  Joy hahaha Joy, така че за мен остават само чистите памперси. Свеки днес се обади, да си предложи услугите, ама нещо я страх да я пипа, когато са само двете, та не ми е от голяма помощ. Много ме е яд, че сестра ми живее в София, ако беше тука, щеше да е пей сърце, а сега няма на кой да я оставям.
Забравих да се похваля, намерих си количка, не точно тази която гледах, но пак от бутиковата серия на Play и то с много зор, чак говорих с шефа на Малечко. Нещо не можах да му разбера логиката, тази количка била последна в един от магазините в София и той не искал да я праща в провинцията, а да си останел а за столичани. Това ми обясни, след като му се оплаках, от магазина им в Бургас. Дали ще  е в столицата или в най-забутаното село, какво значение има, щом има купувачи. И утре доставят ли ми я, много се замисля, дали да не си отида при майка, там поне има двор и определено не мирише на ацетон от Кроношпана.
Малко дълго стана, ама не знам кога пак ще се включа.
Успех и на Ния днес, дано скоро да ни зарадва с хубава новина.

# 92
Нашия татко помага адски много. Въпреки че днес му е първи ден на работа и исках да поспи нощес, той пак става да ми помага. Аз още се възтановявам от шевовете, а имам и пукнато ребро явно от раждането и трудно ставам, за това до сега той се грижеше изцяло за бебо нощем. Само тази нощ опитах да се оправям аз, но той пак помогна. За домакинската работа майка ми се грижи, нали живеем с тях.  Embarassed

Ох, дано и нашето пъпче падне днес, че е много кофти така.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА HERELINA!

# 93
  • София
Честит рожден ден на Кроки! Пожелавам ти най-вече здраве,щастие и много професионални успехи!  bouquet Ребека днес са я приели в Шейново като утре ще я включат на системи!  Praynig
Ади ми се обади Simple Smile Добре са с бебка папкат,малко е уморена но няма как  лесно мама не се става! Поздрави всички! Hug В сряда най-вероятно ще ги изпишат!
За пъпчето: Нашето падна днес сутринта  Party 
Аз не мога да разбера още дали имаме колики но сега пратих таткото за капки Еспумизан или Саб симплекс каквото намери да ги взима!
Да ви попитам: Нашата фонтанела е леко одължена от самото раждане и много се притеснявам за колко време ще се събере казаха ми месец ама дали ще е толкова,просто се притеснявам да не остане така Confused Въпреки че не съм виждала на човек главата да е такава Confused
На мен ми помага предимно мама ама от днес е на работа и добре че моя си е тук иначе  ooooh!
Лек ден на всички и успех и леко раждане на чакащите!   

# 94
Не виждам някой да е писал, затова пускам новината  Crazy

Екатерина е родила своето сладко бебче днес на обяд !  Heart Eyes Големият мъж е 4.250кг и е дълъг  53см! Честитооооооо       bouquet

# 95
Честит рожден ден на Кроки. нека всичките ти мечти станат реалност
Честит празник на Хери
На раждащите днес майчета пожелавам много леко да мине.
Честит имен ден на всички празнуващи днес.
Аз все още си чакам бебчето да се появи ама то не иска днес даже никакви контракции нямам. Дано да ме огрее тази седмица baby_neutral
 лек ден на всички и да нацелувате малките съкровища. Ама те всичките много сладки пу пу
Честит голям мъж на Екатерина много радост да и носи

# 96
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕКАТЕРИНА! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА[/b]

# 97
  • Видин
Екатерина, честито. Много радости и щастие
Аз съм си в къщи. Crossing Arms Не искаха днес да ми включат система, защото не се слага след обяд. Но в сряда в 8ч. ще ме приемат в болницата, ако малкия не е излязъл сам до тогава. Crazy Вече почва да ме хваща малко шубето, но както ми каза баща ми:"Като го правехме бебето не ме беше страх" Hug
Хери, честита годишнина. Много семейно щастие ви желая и на тримата

# 98
ЧЕСТИТО НА ЕКАТЕРИНА !!!!! МАЛЕ ЧЕ МЪЖ ,ОЧЕВИДНО ТОЙ ПОВЕДЕ КЛАСАЦИЯТА ЗА ТЕГЛО !!!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА !!!!

Мариетка -имаш едно голямо гуш от мен  Hug
Херка -ЧЕСТИТО И НА ВАС И ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ И МНОГО ЛЮБОВ !!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Продължавам- Grinning  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САМИ !!!! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО ДЕТЕТО !!!

# 99
 ЕКАТЕРИНА ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ МЪЖ.

# 100
Кате честит ти син. Много здраве и щастие пожелавам на цялото ти семейство и много радост да ви носи големия юнак

# 101
Честит мъж на Екатерина!

Франито, ти още цяла седмица имаш  newsm78

# 102
  • София
Здравейте Hug.

Честито на всички нови мамчета!Да са ви живи и здрави бебчетата!

Кроки, честит рожден ден!Да си жива, здрава и много щастлива!

Аз също съм вече сред родилите мами и съм най - щастливия човек на света newsm44. Малката се казва Анна, роди се на 16 - ти в 13.41 часа, тежи 3510 гр. и е дълга 52 см.
Черпя  ви за нейно здраве.

Ето и няколко нейни снимки от родилното

# 103
  • София
Някой пита за помпа за цедене. Аз ползвам на Platex електрическа и съм адски доволна. Съхранявам кърмата в шишета на Playtex в хладилника.Аз изобщо не кърмя, а само се цедя и го храня от шише и тази помпа е направо е вълшебна. Цеди ме докрай за около 15мин общо и двете гърди. Давам и добавка понеже ме мързи да се цедя често иначе кърма имам. На едно изцеждане докарвам около 110мл.

От къде си купила помпата и колко струва? дали могант отнякъде да се вземат под наем?

Честито на Кроки, Екатерина и мама Марти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
ЧЕСТИТ СИН НА ЕКАТЕРИНА - МАЙКА ГЕРОИНЯ!!! дА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ И МНОГО ДА ГИ РАДВА!!!

Общи условия

Активация на акаунт