Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните лечения за акне?
Какви са някои лечения за акне?
Какви са мненията за Ретин А и Нормадерм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните лечения за акне?
Формулярът предлага различни лечения и продукти за лечение на акне, включително Normaderm на Vichy, Zineryt, Avene, Eucerin, La Roche-Posay Effaclar Duo + Kéaro Mat на La Roche-Posay и Proactiv. Други споменати лечения са Acne Out, Acnederm , Imex и Boréalis 12. Освен това се препоръчват измиващи сапуни Hydrovit, лосион YGIELLLE на фрезидерм, крем Noreskine, продукти Eucrein, La Roche-Posay кремове и Bio Derma B4 Кремове. Важно е да се отбележи, че ефективността на продуктите може да варира в зависимост от типа кожа и индивидуалната реакция на кожата.
-
Какви са някои лечения за акне?
Форумът предлага различни продукти и методи за лечение на акне. Някои от препоръчаните продукти включват Ретин А, Нормадерм, кремове на Кларинс, Зинерит, Далацин Т, Скинорен, Лептенорм и други. Освен това се споменават хранителни добавки като Дермабион и хималайски хапчета. Важно е да се отбележи, че ефективността на продуктите може да варира в зависимост от индивидуалните характеристики на кожата и реакцията на организма.
-
Какви са мненията за Ретин А и Нормадерм?
Форумът включва различни мнения за Ретин А и Нормадерм. Някои потребители споделят, че Ретин А е лекарство против акне, което изсветлява кожата и действа като ексфолиант, като същевременно лекува пъпки. В същото време други потребители споделят, че Нормадерм не им е помогнал и са имали прекалено големи очаквания от него. Важно е да се отбележи, че реакцията на кожата на всеки може да бъде различна, поради което е важно да се консултират с дерматолог за подходящото лечение.
-
Какви са мненията за Zineryt?
-
Какви са мненията за Имекс?
) Това не е скъпо, а е ефективно. Иначе пробвах Procative (USA) но нямах ефект. Пробвала съм Зинерит ми изписа дерматоложката, и други на Ла Рош... Много пари.. в всъщтност ми помогна масовата косметика най-много.
И две седмици някъде след като го спрях,кожата ми се върна във старото си състояние.Сега и аз чета за Акне БП5,но това щипене и белене нещо не ми допада
Само че искам да питам кремчето Кларина има ли избелващо действие? В смисъл цялостно да избелва кожата на лицето, за да дава по-светъл цвят?
много добре си си го обяснила даже. Малкия гел за лечение на акне съм го пробвала преди време, но да ти кажа не си спомням много добре дали останах доволна. А този хидратиращ крем, с който смесваш малкото гелче го купуваш от Бг нали? На него пише Oil free moisturizer healthy skin, този ли е
Взех си и Дермабион - 4.10 лв