Против акне/пъпки по лицето?

• 340 302
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Много искам да си купя продукт, съдърващ бензоил пероксид, който много добре уморявал пъпките чувам от много хора. акне Б5 е такъв препарат.  Но четох на листовката му, че имал силно избелващо действие и може да се обезцвети от него дрехата или пък ако попадне върху косата, вежди и др. косми също да ги обезцвети Shocked Как мога да го ползвам според вас , например преди лягане, така че като спя да не го размажа по цялото лице и да ми се обезцвети нещо?? Много хора били доволни от лечението с него, ефикасен бил.
Аз ползвам кремче с бензоил пероксид-BREVOXYL,от години си го купувам,изсушава пъпките и кожата се лющи след това и щипе ,но се търпи .Аз го слагам само вечер ,ефект има  Peace.
кажи моля те откъде се купива този Бревоксил, че не мога да открия Praynig

# 256
Много искам да си купя продукт, съдърващ бензоил пероксид, който много добре уморявал пъпките чувам от много хора. акне Б5 е такъв препарат.  Но четох на листовката му, че имал силно избелващо действие и може да се обезцвети от него дрехата или пък ако попадне върху косата, вежди и др. косми също да ги обезцвети Shocked Как мога да го ползвам според вас , например преди лягане, така че като спя да не го размажа по цялото лице и да ми се обезцвети нещо?? Много хора били доволни от лечението с него, ефикасен бил.
Аз ползвам кремче с бензоил пероксид-BREVOXYL,от години си го купувам,изсушава пъпките и кожата се лющи след това и щипе ,но се търпи .Аз го слагам само вечер ,ефект има  Peace.
кажи моля те откъде се купива този Бревоксил, че не мога да открия Praynig
Ами аз живея в Атина доста години,от тук си го вземам,незнам в БГ дали го има,миналото лято като бях в Бг питах в една аптека ,но ми казаха,че не са го и чували Rolling Eyes

# 257
Ми и аз така предположих, че го няма в Бг щото като търсих в интернет ми излизат страници само от чужбина Sad. А на цялото лице ли си го слагаш или само върху пъпката Бревоксила?

# 258
Ми и аз така предположих, че го няма в Бг щото като търсих в интернет ми излизат страници само от чужбина Sad. А на цялото лице ли си го слагаш или само върху пъпката Бревоксила?
Пъпките са ми само по челото и брадичката ,там слагам ,иначе по цялото лице незнам ама ще се зачервиш много и ще ти пламне лицето Rolling Eyes,ти по цялото  ли лице имаш пъпки ?

# 259
Акне БП5 е най-ефикасният крем, който съм използвала. Не ми е изрусил веждите, косъмчетата в основата на косата или нещо подобно. Е, все пак избягвам да ги мажа, но се е случвало да попадне крем и върху тях. Кожата ми не се зачервява и не усещам някакъв дискомфорт като щипане и парене. Но това сигурно е индивидуално.
Обаче се избели на места кърпата, в която си бърша ръцете след като съм се мазала, независимо, че съм ги измила с вода. Явно не се отмива лесно.
И вярно кожата се излющва, но аз нямам нищо против. Хората дават луди пари за химически пилинги  Wink. А и под душа с ексфолираща ръкавичка лесно премахвам белещата се кожа. Мажа при нужда, само вечер върху проблемната зона. В моя случай челото. Резултатът е поразителен, поне при мен.

# 260
Ох, наистина е страхотен, но мен ме гори много. Вчера си сложих и спах с намазано лице и днеска ми е изгоряло пак и е червено. Ама като имам някоя пъпка го слагам, пък, ако иска кожата цялата да падне Mr. Green

# 261
Dai4eto, явно ти е много нежна кожата. Нали ти се беше изгорила със сода смесена с крем за бръснене? Дали няма крем с по-ниска от 5% концентрация на бензоиловия пероксид  newsm78. Някъде четох, че при свръхчувствителна кожа може да се намазва само за няколко часа и да се отмива.

# 262
Акне БП5 е най-ефикасният крем, който съм използвала. Не ми е изрусил веждите, косъмчетата в основата на косата или нещо подобно. Е, все пак избягвам да ги мажа, но се е случвало да попадне крем и върху тях. Кожата ми не се зачервява и не усещам някакъв дискомфорт като щипане и парене. Но това сигурно е индивидуално.
Обаче се избели на места кърпата, в която си бърша ръцете след като съм се мазала, независимо, че съм ги измила с вода. Явно не се отмива лесно.
И вярно кожата се излющва, но аз нямам нищо против. Хората дават луди пари за химически пилинги  Wink. А и под душа с ексфолираща ръкавичка лесно премахвам белещата се кожа. Мажа при нужда, само вечер върху проблемната зона. В моя случай челото. Резултатът е поразителен, поне при мен.

много ми се иска да го пробвам, колебаех се доста и накрая си взех Зинерит преди около месец. Той ми помогна в началото доста, но ми излизат сега пък едни единични пъпки, които аз не мога да се сдържа, изтисквам ги и после ги мажа със Зинерит, Диакнеал или пък им слагам само коректора на Амрита. От тоя коректор обаче много ми изгаря кожата където съм се мазала Confused и ми остават червени петънца. А Акне Б5 ме притеснява , че се бели кожата от него както казваш и , че май не е много добре за лятото. Ти и лятото ли го пллзваш или сега минаваш на друг препарат?

# 263
Ползвам го от месец някъде, но през деня съм с крем със защитен фактор. Не се мажа ежедневно и само по челото така, че не се притеснявам. Ако обаче твоята кожа е чувствителна към слънцето и смяташ да го ползваш на цялото лице не знам дали ще ти понесе добре. Много е индивидуално с тази козметика  Rolling Eyes.

# 264
Явно да. Аз не съм спирала да я мажа от години вече. НЯма и ден, в който да не и намажа нещо.  И даааа, аз се бях изгорила така брутално със содата. Трябва да мина на по-леки продукти, ама с тея пъпки мога ли Mr. Green

# 265
На мен единствено ми помогна Далацин-Т Peace

# 266
Акне Рв 5 не е ли течна емулсия.
Интересува ме тоя крем на какво цена е.

# 267
Акне Рв 5 не е ли течна емулсия.
Интересува ме тоя крем на какво цена е.
http://www.framar.bg/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D0%BF-5-%D0 … -pid30013942.html Заповядай Peace

# 268
И на мен помогна Далацин - Т, след многогодишно използвани на скъпи мазила и лекарства, изписани от дерматолози, да дабавя и на козметик ходих - и никаква полза. Струва някъде към 5-6лв., съдържа антибиотик

# 269
И на мен помогна Далацин - Т, след многогодишно използвани на скъпи мазила и лекарства, изписани от дерматолози, да дабавя и на козметик ходих - и никаква полза. Струва някъде към 5-6лв., съдържа антибиотик
И понеже съдържа антибиотик, не може да се купи без рецепта...

Общи условия

Активация на акаунт