Против акне/пъпки по лицето?

• 340 307
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
прочете това.

Ползвала съм го ефекта е  newsm10
При мен проблема не беше голям - преди сватбата от напрежение явно
но при братовчедка ми и при още едно познато момче при които проблема беше доста сериозен сега няма и помен от акне

Препоръчвам ви го момичета 

http://prikachi.com/users/didi666/11C.jpg

Какво точно представлява, че на мен ми изглежда като спрей? Освен това в комбинация с нещо друго ли се ползва и каква му е цената? Thinking

# 241
Момичета не ползваите Виши, а по скоро за измиване Авен и тяхните кремове, ажеловете се ползват задължително,а ето и един ефикасен крем NEOSTRATA oil free lotion SPF 15 струва 40 Е.

# 242
И аз използвам вече от 2-3 години (2-3 месеца почивки) Зинерита, но и при мен както при повечето ефекта е същия- в началото действа, но после ....  Confused Използвала съм и разтвор от салицилов спирт и хлорнитромицин - пак има горе долу същия ефект като на зинерита.
Забелязала съм, че при мен пъпките най-много се появяват преди МЦ  и когато ям шоколад.  Heart Eyes Grinning
Вече доста хора ми хвалят продуктите на Авен и смятам да ги пробвам. Като за начало кои точно продукти да си купя ? Предполагам , че по - скоро крема и гела за измиване?  Thinking Премахват ли и черните точки? И горе доли какви са им цените?  newsm78
Може да си купиш гела за измиване на Авен, сигурно е добър, и аз чувам доста добри отзиви за него. Аз лично не съм го пробвала все още, но има много доволни. Кремовете са няколко вида - Cleanance - матиращ само, Cleanance K - изглаждащ кожния релеф и подходящ май по-скоро при по лекички форми на акне...на мен не ми подейства никак и крем Diacneal - при по-сериозни форми на акне. В момента ползвам Диакнеал, в комбинация със Зинерит и съм доволна, кожата ми се е изчистила от пъпки. Незнам колко ще е траен релултата и  кое точно е подействало - Диакнеала или Зинерита, но за сега е добре. Черните точки също ми се премахната от тези 2 неща, тъй че предполагам, че на Авен Крема действа и за това. Цената на Диакнеала само мога да ти кажа, защото другите цени не ги знам, той струва около 20 лева. Заповядай една тема от форума за Авен намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275579.msg6827980  А иначе можеш да влезеш в сайта им и да разгледаш продуктите за мазна кожа, които те интересуват Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 04:37 от amra

# 243
Момичета, може би вече сте коментирали, затова предварително се извинявам, но някой може ли да каже нещо ефикасно за по-бързо заздравяване на раничка от пъпка. В смисъл, че е тръгнала да хваща коричка, но да стане по-бързо и после да падне. Ох, ясно ли го обясних?

# 244
Момичета, може би вече сте коментирали, затова предварително се извинявам, но някой може ли да каже нещо ефикасно за по-бързо заздравяване на раничка от пъпка. В смисъл, че е тръгнала да хваща коричка, но да стане по-бързо и после да падне. Ох, ясно ли го обясних?

Авен Цикалфат - за бързо заздравяване на раздразнена и разранена кожа. Страхотен крем, никога не оставам без него!

# 245

Авен Цикалфат - за бързо заздравяване на раздразнена и разранена кожа. Страхотен крем, никога не оставам без него!
Нати,това кремче помага ли и за белези от пъпки,избелващо ли е?
Само върху проблемното  място ли се маже или цялото лице? newsm78

# 246
Момичета,и аз се боря от години с тези гадни пъпки #Cussing out,но май все на едно и също място тъпча Sad
Писна ми вече....
Решила съм да си взема някои продукти на Авен,бих искала да си кажете мнението,най-вероятно ще сте ги коментирали много пъти Embarassed
ПЪрво да си представя" невероятната кожа" Joy-смесена към мазна,нямам акне,а ми излизат постоянно пъпки на челото и брадичката,останалото лице е чисто,но черните точки ме съсипват ,от тях тръгва цялата гадория ,защото се възпаляват и от там идват и пъпките,та това май не мога да овладея.
Имало е случаи за няколко дни да ми се оправи кожата,и след това пак на ново,ей това постоянно "никнене " на пъпки ме съсипва.
Не съм правила хормонални изследвания,но като си отида в БГ и това ще стане.
Искам да си взема ето това:
Avene cleanance K-пише,че се нанася вечер за черните точки и за белезите от пъпки,въпроса ми е  на цялото ли лице се слага,като обикновенните кремове ли се ползва или само на засегнатото място?
Avene Diacneal-този крем знам ,че се маже само върху пъпката ,но дали няма да е много силен за моята кожа newsm78,да не ми я раздразни повече?
Аvene gentle purifying scrub-ексфолираща маска ,елиминирва мъртвите клетки и пъпките(колко ги елиминирва незнам,ама.... Mr. Green)Тази маска ползвал ли я е някой?
Ще съм благодарна ако дадете мнения за тези продукти   Hug,извинявам се ако се повтарям  Embarassed
Забравих да допълня ,някой беше писал за BENZOYL PEROHIDE-незнам в БГ дали го има ,но тъй като живея в ГЪрция тук има едно кремче BREVOXYL ,което съдържа тази съставка,изсушава пъпките ,щипе много ,но до там не помага да не се появяват(ползвам го в момента) Wink

# 247
                                                                                                                                     Пастичката Имекс при мен най -бързо заздравява раничките ,прави коричка и изчезват,опитай с него.

# 248
Оххххх,почти съм се отказала вече или поне съм на ръба на отказа от борбата с тези гадини ,на 33 години съм и този мой пубертет няма край .Излишно е да ви пиша ,че минах през антибиотици ,зинерит,имекс,акнеаут и други всевъзможни мазила,бабини илачи ,и нищоооо.Взех си Диане 35 ,само това несъм пробвала ,нямам проблеми с хормони нито с цикъла ,но ще опитам и това ,пък да видим.В момента ползвам и измиващи и кремчета на Биодерм,също и слънце защитния от тази серия .Нямам проблем със завехването на пъпките ,имам проблем с тяхното излизане и избиване ,бъкат непрекъснато .Забравих да кажа ,че и бирена мая съм пила и нищо .Поздрави и успех на всички в борбата с акнето ,ще ви следя и ще пиша . Ани

Имам приятелка, тя е на 30 и чак сега се избави о тях, тя беше по същия начин като вас, с разликата, че беше пила и Дияне 35, най-накрая се оказа, след като отиде при специалст дерматолог в София, че има стафилококова инфекция през всичките тези години, проверете тази възможност. Сега всичко при нея е ок, след успешното лечение н аинфекцията.
        Взимали са ми секрет от пъпка ,няма стафилококи ,почти всички изследвания съм правила ,и хормони ,и натривки и няма отговор на въпроса ,,защо тези гадини са по лицето ми,,.

# 249

Нати,това кремче помага ли и за белези от пъпки,избелващо ли е?
Само върху проблемното  място ли се маже или цялото лице? newsm78

Този крем е за раздразнена и разранена кожа от всякакъв произход. Аз нямам пъпки, но кожата ми е много чувствителна и дори като си оформям веждите се зачервява и разранява понякога, затова и го имам в наличност винаги. Той помага на раздразнената и разранена кожа да заздравее по-бързо. Освен това е антибактериален, но не е специално против пъпки и не е избелващ. При акне помага до толкова, доколкото да заздравее по-бързо пъпка или разчоплена такава. Маже се и после, за да не остават петна и белези, но силата му там не е такава, както при заздравяването. Маже се локално върху мястото, не по цялото лице. След епилация също може да се ползва като успокояващ крем.

# 250
На Aven незнам,ама на Vichy Normaderm-a е пълен боклук,най-много да ти излезнат повече  smile3503
още един глас против
На кутията пише "сутрин и вечер обилно". Но като гледам, ако имаш дори минимална раничка, оставя я в същия и вид дълго време.
Ползвам Неутрогена On-the spot за крайни случаи - помага.

И още един глас против newsm11
Кремовете изобщо не овлажняват,супер сухи са и лепнат.През целия ден си чувствах лицето боцкащо.Грим е почти невъзможно да се нанесе и стои като маска и след 2 часа лъснах като крушка 100 вата.Плюс няколко безвръхни пъпчици,които само болят и отправят заплахи че ще останат дълго да ми погостуват Cry Cry Cry

# 251
Акне диакнеал на АВЕН само върху проблемната зона ли се нанася или върху цялото лице? На опаковката пише, че само вечер се ползва. Някой може ли да каже през деня какво може да ползвам. Подходящ ли е АВЕН КЛЕАНАНС К 40 мл? Мерси предварително

# 252
Да се запиша тук да следя,че и а зсъм с проблемна кожа на челото и около устата,напоследък особенно почнаха да ми излизат пъпки,но го отдавам на стреса и нервите около мен.
Ползвала съм какво ли не,но най много ми се успокоява кожата от глинените маски и ги практикувам всеки ден.Наскоро си купих и нощното-кремче на Ивостин за проблемна кожа и съм като цяло доволна от него.Вече ми писна да Ви кажа да се разправям с тези пъпки по-челото,какви ли не процедури и вътрешно приемах какво ли не да си изчистя организма,е не става продължават да си избуяват,тъкмо се махне и заздравее и на нейно място излиза друга"красавица" Sick Outta Joint
Но забелявам,че когато организма ми е под силен стрес и нерви проблема се увличава в пъти,но в днешно време как да постигнеш пълно спокойствие в тоя живот,особенно тук ooooh!
Сега съм замислила да пия Алое Вера да видим дали ще има ефект да се изчистя поне за сватбата ми Praynig

# 253
Много искам да си купя продукт, съдърващ бензоил пероксид, който много добре уморявал пъпките чувам от много хора. акне Б5 е такъв препарат.  Но четох на листовката му, че имал силно избелващо действие и може да се обезцвети от него дрехата или пък ако попадне върху косата, вежди и др. косми също да ги обезцвети Shocked Как мога да го ползвам според вас , например преди лягане, така че като спя да не го размажа по цялото лице и да ми се обезцвети нещо?? Много хора били доволни от лечението с него, ефикасен бил.

# 254
Много искам да си купя продукт, съдърващ бензоил пероксид, който много добре уморявал пъпките чувам от много хора. акне Б5 е такъв препарат.  Но четох на листовката му, че имал силно избелващо действие и може да се обезцвети от него дрехата или пък ако попадне върху косата, вежди и др. косми също да ги обезцвети Shocked Как мога да го ползвам според вас , например преди лягане, така че като спя да не го размажа по цялото лице и да ми се обезцвети нещо?? Много хора били доволни от лечението с него, ефикасен бил.
Аз ползвам кремче с бензоил пероксид-BREVOXYL,от години си го купувам,изсушава пъпките и кожата се лющи след това и щипе ,но се търпи .Аз го слагам само вечер ,ефект има  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт