Против акне/пъпки по лицето?

• 339 660
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Suzanne_ Много тежко ми звучи твоята история. Sad Радвам се, че си намерила лечение.  Аз бях така с акнето. (няма база за сравнение) но ей така аз ходя по доктори двам луди пари за лечение и нищоооо, само някакъв временен ефект. Накарах мъжа ми да проучи нещата от какво се влияе и тн. Оказа се, че има едни хапчета Токовид. Както започнах да ги пия и пъпките спряха да излизат. Просто това е страхотен антиоксидант и ми подейства страшно добре. Има алтернатива оризово масло 8лв е тубичката, но ми е мнгоо гадно да го пия. Просто лекарите или си пробутват продуктите или ти говорят неща, които са си научили и друго не знаят. Страшно неинформирани са и това е, защото си вземат висшето и до там, а обуението продължава през целия живот, особено при лекари, дерматолози и други важни специалности.

# 661
Suzanne_ Много тежко ми звучи твоята история. Sad Радвам се, че си намерила лечение.  Аз бях така с акнето. (няма база за сравнение) но ей така аз ходя по доктори двам луди пари за лечение и нищоооо, само някакъв временен ефект. Накарах мъжа ми да проучи нещата от какво се влияе и тн. Оказа се, че има едни хапчета Токовид. Както започнах да ги пия и пъпките спряха да излизат. Просто това е страхотен антиоксидант и ми подейства страшно добре. Има алтернатива оризово масло 8лв е тубичката, но ми е мнгоо гадно да го пия. Просто лекарите или си пробутват продуктите или ти говорят неща, които са си научили и друго не знаят. Страшно неинформирани са и това е, защото си вземат висшето и до там, а обуението продължава през целия живот, особено при лекари, дерматолози и други важни специалности.

Тези хапчта Токовид от бг ли си ги купува или от чужбина...нещо не ги намирам в online аптеките в бг. ако ги има и БГ каква е цената,виждам че са скъпички навън. може и аз да ги пробвам, все пак са витамини...

# 662
Ами по аптеките ги няма. Една фирма ги внася 33лв струват, но сега им изтече срока на годност и май няма да внасят повече. Мога да попитам мъжа ми за адреса и да ти го пратя на лично. Мъжа ми беше мин. седмица да ми купи и са му казали, че чакат разрешение за това, че може и с изтекъл срок да се продават понеже било масло все пак. Аз съм много доволна от тях и се надявам да не го спират.

# 663
Ами по аптеките ги няма. Една фирма ги внася 33лв струват, но сега им изтече срока на годност и май няма да внасят повече. Мога да попитам мъжа ми за адреса и да ти го пратя на лично. Мъжа ми беше мин. седмица да ми купи и са му казали, че чакат разрешение за това, че може и с изтекъл срок да се продават понеже било масло все пак. Аз съм много доволна от тях и се надявам да не го спират.

ок прати ми на лично съобщение адреса им, ще съм ти благодарна Simple Smile аз ги гледам в сайта им едно шишенце е 35 долара

# 664
Suzanne_ много сърцераздирателно звучи цялото ти ходене по мъките  Sad
Четейки се замислям, че и мене не ме чака нищо кой знае колко хубаво с ходенето ми по доктори 
Но да видим до какви резултати ще доведе всичко...  ooooh!
За разлика от тебе аз аз потърсих лекарска помощ заради по-рано идващ и обилен цилъл в комбинация с пъпките, които не се повлияха от всякаквите ми опити с козметични средства. От средата на миналата година почна да ми идва през 22-24 дни, като преди това винаги е бил точно през 28. Много обилен и доста болезнен (винаги съм имала болки, но не толкова непоносими). Правиха ми цитонамазка и слава богу резултата е отрицателен. Изписаха ми Диане. Пия ги с еднимесечна пауза на три месеца. Цикъла ми се нормализира, но същите пъпки пак излизат точно в периода на цикъла. Пак казвам, не са много, 1-2 на месец, но задължително ми лепват още 1-2 петна   Да си призная честно нямам идея какво точно да предприема за решаване на проблема ми...  Rolling Eyes
Във връзка с хапчетата Токовид намерих интересно инфо http://medconsultbg.com/ocms/export/sites/medconsult/medconsult_ … /Tocotrienols.pdf
Dai4eto няма да е лошо адреса да го постнеш в темата аз също съм заинтересувана от хапчетата,  а сигурно има и други. Благодаря предварително   bouquet !!!

# 665

Dai4eto няма да е лошо адреса да го постнеш в темата аз също съм заинтересувана от хапчетата,  а сигурно има и други. Благодаря предварително   bouquet !!!
и на мен ми се иска да науча адреса  Rolling Eyes ако не го постнеш в темата ще се радвам да го получа на лични  Hug   bouquet

# 666
Една лекарка препоръчва комбинация от лаксафит (аз го пия за редовно ходене по голяма нужда и много ми помага) и друго аюрведично лекарство (д-р нийм комплекс) за изчистване на тялото и кожата.

Цитат:
 "..........прилага успещно комбинацията от Лаксафит и Д-р Нийм Комплекс при хора, които имат кожни проблеми като акне, екземи, псориазис. "Целта е да се съчетае действието на билките, които да окажат мощен очистващ ефект върху целия организъм. Приложението продължава 5-6 месеца, а при псориазис и по-дълго. Комбинирането с аюрведични процедури и подходящо хранене (според типа доша) прави терапията още по-ефективна."

Тук е цялата статия:
http://www.puls.bg/health/news/news_6750.html

Ако някой знае повече, моля, да сподели.

# 667
Някой да има отзиви за SVR Lysalphal Cicapeel? Препоръчаха ми го в аптеката като по-балансиран вариант на Акне БП, като ме видяха с каква бяла и нежна кожа съм. Съдържало гликолова киселина, салицилова, и още някакви, и се използвало през вечер.

# 668
Някой да има отзиви за SVR Lysalphal Cicapeel? Препоръчаха ми го в аптеката като по-балансиран вариант на Акне БП, като ме видяха с каква бяла и нежна кожа съм. Съдържало гликолова киселина, салицилова, и още някакви, и се използвало през вечер.
и на мен стана интересно за този крем.ще чакам отзиви и аз Hug

# 669

AQUА имам такива съмнения за някакви хормонални нарушения, както и личната ми лекарка и ми изписа противозачатъчни, както и среща с дерматолог като за начало. Но здравната система в Испания не е от най-бързите и ще трябва да си изчакам за дерматолога и ако той констатира, че проблема не е само дерматологичен следваща инстанция ще е гинеколог, за който пак ще трябва да почакам... и до тогава се надявам да има цялостен ефект от домашните ми медицини срещу петната, поне...
И за въпроса ти да замениш тоалетното мляко с измиващ гел ми се струва добра идея... пробвай. Дано има ефект и при тебе  Hug

Мерси за отговора Simple Smile  bouquet
Дано бързо успееш да решиш проблема при теб и да попаднеш на наистина добри лекари Peace Simple Smile

Аз имам леко подобна история с противозачатъчните като Suzanne_  Разбира се и на мен ми изписаха Диане 35! Макар че доста се колебаех дали да ги взимам, все пак се реших накрая след като няколко лекари вече ми го бяха изписали. Е, пих ги около половин година и след спирането кожата ми ужасно се беше влошила. Започнаха едни пъпки да ми излизат, а допреди да започна да ги пия кожата ми беше леко проблемна, каквато е и сега, но акне нямах. Цялата бях станала в пъпки и рани след спирането, ужас! Отне още половин година докато хормоните се нормализират и нещата си дойдат на мястото. За хормони повече не искам и да чувам!
Съвсем правилно е това, което се казва по-горе за лекарите масово и особено за българските лекари! Големи "специалисти" са, нямам думи, няма да влизам в подробности и да разказвам и останалите си патила с бг лекари, че мога да пиша до утре.  Истината за мен е, че човек сам трябва да си търси начини и да се информира, а не да чака най вече на лекаря да му реши проблема.

# 670
Адреса е Асен Златаров 10. първи етаж - Марвена ООД. Но да знаете, че сегашните са им със срок до март месец, но аз си взех въпреки това Laughing При мен наистина има страхотен ефект, но не съм го споделяла за да не се сметне за реклама и защото е скъпичко. Hug

# 671
Аз също имам сериозен проблем с акне и то подкожни пъпки, но странното е, че излизат предимно по едната буза. Преди около 2 месеца отидох на дерматолог и той ми изписа измиващ гел на Iwostin и крем+ активен лосион на Synchroline. Ефект никакъв, даже лицето ми се изсуши, започна направо да се бели на места и 2-те големи пъпки на едната буза станаха 20. Пита ме дерматологът какво според мен го причинява и аз му казах, че според мен е хормонално  newsm78 от къде да знам, нали аз затова съм отишла при него. Прати ме той на гинеколог за ехограф, защото според него това, че ми заъснява с 2 дни било проблем. Отидох при гинеколог, който ме прегледа и каза, че имам напълно нормални яйчници и матка, няма никакви кисти и явно, че няма проблем. Изписа ми да пия 3 месеца Диане35,  Tired за да пробваме да го повлияем, аз приключвам първата опаковка и чакам резултат, но пъпките си излизат още и не виждам резултат. Честно казано не мисля да ги пия 3 месеца, няма да се бутам с хормони при положение, че съм здрава. Какво мислите вие? След като прочетох през какви проблеми е преминала Suzanne_, все повече се убеждавам, че не е редно да си пия просто така противозачатъчни. Надявам се, че не съм задълбочила проблема с пъпките по лицето от 1 месец Диане.

# 672
Етo ви истински ябълков оцет:http://applevinegar.run-bg.com
Български!!
* Акнето
Продукти » * Акнето

Ябълковият оцет е домашен лек за акне. Прилага се една част ябълков оцет към три части вода и разтворът се нанася върху пъпката. Трябва да се внимава, тъй като има случаи на увреждане на кожата от изгаряния ,да се спазва съотношението в рецептата.

1.Смесете 1 част зелена глина с 2 супени лъжици ябълков оцет. Добавя се вода, докато глината стане на гъста каша. Нанесете маската върху лицето и оставете за 15-20 минути, или докато маската изсъхва върху лицето.Изплакнете със студена вода. Зелената глина премахва токсините от порите.При смесване с ябълков оцет, тя се превръща в мощно средство за премахване на акне.Използвайте маска веднъж седмично.

2.

Комбинирайте тонизиращата сила на зеления чай с дълбоко почистващите свойства на ябълковия оцет.За да направите тази мощна инфузия, налейте 1 чаша вряла вода върху една зелена торбичка чай за 15 минути.След това се охлажда, разбърква се с 1 / 3 чаша ябълков оцет и 1 / 3 чаша дестилирана вода. Потопете памучен тампон в разтвора и нанесете върху акнето.

3.

Смесете 2 супени лъжици ябълков оцет с чаша вода. Пийте ежедневно.

Разбъркайте добре едно яйце, 1 ч.л. мед и ? с.л. оцет. Сложете върху лицето. След 30 мин. я махнете с вода. Тази маска има овлажняващ и омекотяващ ефект и кара кожата да изглежда нежна и сияеща.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 07:38 от buri4ka

# 673
За да ти повлияят хормоните трябва поне 3 месеца ди ги пиеш. Аз ги пих първия път 8, а последния 4 и сега ги спрях за да си направя хормонални изследвания. Ак искате мога да ви  напиша кои са хормоните за да ги изследвате и вие при интерес.  Peace

А това, че докторите само препарати изписват много ме дразни. За това аз си знам

маска: с хума, сяра и розова вода
измиване : с пяна или био сапун
крем : хидратиращ и избелващ в момента
през деня : фактор и фдт

# 674
Сузане, изчетох цялата ти история и направо не мога да повярвам. На 90% се припокрива с моята и много добре те разбирам. Според мен противозачатъчните са най-голямото зло, което е изобретено за "доброто" на жената. Момичета не се залъгвайте, че те ще ви помогнат. Те само тушират проблема и след години могат да доведат до ракови образувания. Изпатила съм си като Сузане и не говоря наизуст. Ето и моята история накратко:
И на мен като Сузане ми изписаха Диане 35 заради поликистоза на яйчниците на 18г. Докато г взимах всичко беше наред - чиста кожа, редовен цикъл. След няколко години започнах да правя паузи на 3 месеца, като през паузата - Дуфастон. Като поотраснах започнах да се информирам за вредите от противозачатъчните и разбрах, че впоследствие могат да доведат до рак. Колкото пъти се опитвах да го спра толкова пъти цикъла въобще не идваше и кожата ставаше още по-ужасна от преди. В началото на 2007 си казвам ще ги спра окончателно и ще изтърпя всички негативи. Тогава половин година нямах цикъл, кожата буквално беше отвратителна и много мазна. Изписаха ми Дуфастон и септември месец същата година се оказах с киста 6,6 см и пак ми изписаха хапчета за 3 месеца. Изпих ги до края на 2007 и почнах по-задълбочено да се ровя за алтернативно лечение. И така открих един натурален прогестеронов крем като Сузане и от началото на 2008 започнах да се мажа с него. Цикъла ми дойде и нещата започнаха да се нормализират. Започнах да се храня и с повече сурови плодове, зеленчуци, ядки и семена и да избягвам животинските продукти, защото влияят на хормоналния баланс негативно. Млечните са особено противопоказани за акне. Използвам напълно натурална козметика. Дори от няколко месеца се мия с мед и съм изключително доволна. Правя си маска с алое вера. Но повече за тези неща пиша в моя блог. 

Общи условия

Активация на акаунт