за безплатните учебници и ....набор95

• 25 225
  • 380
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Цитат
Най-лошото е,че най близките и приятелки,вчера са се държали отвратително с нея.

Браво на отличничката!
Както вече си говорихме, нещата ще се променят с промяната на средата. Важното в момента е детето да не се поддаде на влиянието на съучениците си по отношение на това дали продължаваш да си готин, когато знаеш и успяваш. С попадането в по-конкурентна среда, знанията и потенциалът й ще бъдат оценени подобаващо И от връстниците й.
Другите момичета нямат ли поне амбиции за добри училища след седми клас?

# 241
Имат,но на приказки.
Понеже са на принципа,нямам домашно съответно нямам за учене,бях решила да убедя учителите да им дават повече домашни.
Не посмях,за повечето родители това е достатъчно.Да не говорим ,че имаше и такива на който трите задачи по математика ,та било и с под точки им се вижда много.
Иска ни се да влязат в по елитни училища,но колко от нас си дават сметка ,че няма да издържат на темпото и ученето там.

# 242
Ние сме в елитно училище, в някаква национална класация е на добро място, хубавото е, че има малък прием още от първи клас, един вид си ги отглеждат за гимназията. И наистина има значение за началния курс и за основния, натоварването е по-голямо, но като свикнеш веднъж на темпото и високите изисквания си ги изпълняваш. Поне тези терзания ще ги пропусна.

# 243
  • София и там където не се пуши
   ]Иска ни се да влязат в по елитни училища,но колко от нас си дават сметка ,че няма да издържат на темпото и ученето там.

За съжаление и в елитните училища вече няма УЧИТЕЛИ. Е вчера ми разказваха - в едно от най-търсените училища търсят всякакви учители, еми няма.

# 244
Доста назад мина темата на шестокласниците - нещо ново при вас има ли. Това лято пак ще ни тресе проблема с новите учебници.

# 245
  • Сливен
Вчера извадих пробните тестове от сайта на министерството и й ги тупнах на моята госпожица.
След серия ох, ах, това не сме го учили и т.н. сама стигна до извода, че трябва да си сяда на задника овреме.
Ще видя колко ще я държи.

# 246
Вчера извадих пробните тестове от сайта на министерството и й ги тупнах на моята госпожица.
След серия ох, ах, това не сме го учили и т.н. сама стигна до извода, че трябва да си сяда на задника овреме.
Ще видя колко ще я държи.

За кой клас пробни тестове. Това е добра идея.

# 247
  • Сливен
Заповядай

За след 7-ми клас са, но се договорихме, нещата, които не е учила да не ги пипа ...

# 248
# 249
  • Сливен
Малеее, ако знаят какво им натресох, ще ме благославят до другата неделя  Joy Joy

# 250
 Joy Joy Joy

рано или късно ще го оценят Wink

# 251
Заповядай

За след 7-ми клас са, но се договорихме, нещата, които не е учила да не ги пипа ...
smile3508 smile3521

Ян Бибиян smile3525

# 252
И аз се възползвах да разпечатам примерните тестове, но видях че са отметнати верните отговори. Дали да ги оставя така или наново да ги отпечатвам без да си вижда отговора?

# 253
  • Сливен
И аз се възползвах да разпечатам примерните тестове, но видях че са отметнати верните отговори. Дали да ги оставя така или наново да ги отпечатвам без да си вижда отговора?
Аз ги изтрих. Малко повече гърч да има Wink

# 254
здравейте   сега се разрових и открих нашия набор 95
имам син в експерименталният набор  smile3511
и аз се записвам да участвам в темата.Нито  петокласниците нито
седмокласниците имат нашите проблеми .И аз съжалявам
че не го пуснах по рано в първи клас, но няма как .ЩЕ СЕ БОРИМ  smile3512
А КАКЪВ ПУБЕРТЕТ НИ ТРЕСЕ САМО  УЖАС
Все си мислех че ще е по късно но не би
незнам вие как се справяте но аз май се предавам

Общи условия

Активация на акаунт