за безплатните учебници и ....набор95

• 25 228
  • 380
  •   1
Отговори
# 225
  • София и там където не се пуши
 Чакай да питам майките от СМГ, кога ви е изпита за приемане в пети клас, на една позната и трябва, та аз рекох да подбутна темата с този въпрос, ако знаете. Обикновено има план програма пред училищата.

# 226
  • гр. София
Хей ваканция здравей,здравей! Laughing
Младежът току-що тръгна на двудневна екскурзия до Велинград.Сестра му реве сякаш отиде на Северния полюс.А аз цоп пред компа.И аз да разбера нещо от голямата ваканция,я. Crossing Arms

# 227
  • Сливен
И моята пуберка замина тази сутрин на екскурзия за два дни.
Шумен - Варна и т.н., ама много вали тук и съм леко притеснена.

# 228
Чакай да питам майките от СМГ, кога ви е изпита за приемане в пети клас, на една позната и трябва, та аз рекох да подбутна темата с този въпрос, ако знаете. Обикновено има план програма пред училищата.
newsm78 Пред училището има толкова много обяви, че ги подминавам с мръсна газ.
Но СМГ си има официален сайт. Там сигурно пише.

Нашата ваканция е днес и утре  Laughing Не разбрах, но ако им отпадне школата в събота, детето ще почива 4 дни. Което само по себе си си е постижение.

# 229
Знаток--ние няма да имаме уроци във Веди  уикенда--егати кефа--цели 4 дни ваканция Laughing Laughing

# 230
Знаток--ние няма да имаме уроци във Веди  уикенда--егати кефа--цели 4 дни ваканция Laughing Laughing

И нашите всякакви занятия са отменени тези 4 дни, а така щяло да бъде и ваканцията в края на месеца.

# 231
Свърши ваканцията  Mr. Green
В четвъртък попаднах на 2 деца-помощници на мама и тати. Великденската няма ли да е 10 дни?

# 232
  • София
Свърши ваканцията  Mr. Green
В четвъртък попаднах на 2 деца-помощници на мама и тати. Великденската няма ли да е 10 дни?

Хареса ти май да имаш помощници. Внимавай, че разстоянието до експлоатацията е една крачка... или още няколко дни ваканция  Mr. Green

# 233
Ваканция от 26 април до 6 май вкл за стачкували и нестачкували.

# 234
Янита, кънкьорката е фан-тас-тич-на!

# 235
"Начетено дете с голям потенциал и отличничка на випуска "- това казаха вчера за дъщеря ми на род.среща.
Страхотно е да чуеш това за детето си.
Вкъщи я похвалих ,но това за отличника,го пропуснах умишлено,има още какво да се желае.
Днес не и се тръгваше на училище.Съучениците и,още снощи ,по скайпа я погнаха с подигравки  Как е  Първенката и ....
Тя им се връзва,каквото и да и обяснявам.

# 236
  • гр. София
"Начетено дете с голям потенциал и отличничка на випуска "- това казаха вчера за дъщеря ми на род.среща.
Страхотно е да чуеш това за детето си.
Вкъщи я похвалих ,но това за отличника,го пропуснах умишлено,има още какво да се желае.
Днес не и се тръгваше на училище.Съучениците и,още снощи ,по скайпа я погнаха с подигравки  Как е  Първенката и ....
Тя им се връзва,каквото и да и обяснявам.

Е,щастлива майка.
Според моят син,това да си пълен отличник не е никак добре,защото другите те смятат за "заухав".ЗА целта има всякакви оценки в бележника си,но напоследък се е засилил както казва баба му. Laughing

# 237
Дано не им се върже, защото ние сме от вързаните и направо  #2gunfire . Събирай я с интелигентни деца. Мен днес за пореден път ми писна, защото иска само той да си прави някаква възглавница по ДТИ и понеже нали знаете едно пърче, което се оставя за да не се измъква възглавницата, та човека го трапосал, нагласил, само това парче не разбрал, а може и той де не е слушал го направил по-голямо и направо госпожата му писала 2, защото не изпълнил обясненията и. Ами тя нали трябва ди мине да им покаже и ако грешат да ги поправи.

Иначе, при нас една от учителката каза да го пратим в амери - ския колеж, че имал потециал.

# 238

Браво на детето!  bouquet

# 239
Благодаря,момичета!
Най-лошото е,че най близките и приятелки,вчера са се държали отвратително с нея.
Не са лоши деца,но ги мързи да учат.Повечето родителите са на работа и куклите са нон стоп по улиците или на компютъра.
Не съм амбициозна майка, не уча с нея,не пиша домашни,не я толерирам за шестиците,просто мразя някой да си губи времето.

Общи условия

Активация на акаунт