Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 553
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Привет бодри септемврийки Simple Smile Аз пак дълго не бях писала, но сега идвам да се отчета - тук съм, не съм родила още Wink
Честито на Петето и на Дида - удариха ни в земята те - бързо, бързо  Joy  bouquet Да са здрави бебоците им, късметливи, а на мамите бързо възстановяване Wink
Честит рожден ден на Мацко Simple Smile Все така да си късметлийка   bouquet
Усмивки на всички пращам! Grinning

# 46
 newsm44 newsm44 newsm44 ЧЕСТИТО, ДИДКА    Hug да сте живи и здрави и много щастливи  Hug Hug  bouquet

# 47
  • Асеновград
УРАААААААА 2-рото бебенце!!!!! ЧЕСТИТО НА ДИДА!! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО СЛЪНЧИЦЕ!  bouquet

Така като гледам и 2те родили вече мами са с по-късен термин от моя. Ние , които сме в началото на септември се ослушваме нещо Crazy
Всички ми казват-"хайде де"........та и аз си викам-хайде....ама бебка не иска Flutter

# 48
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДИДА !!!    bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден ден Мацко Simple Smile

Красиии - Когато се пие ЦИПРОФЛОКСАЦИН към него се изписва задължително от доктора 5 NItrox, което предпазва от гъбички. Казвам го от опит, защото антибиотика го пия понякога заради цистит и е много добър.

# 49
  • София
Честит Рожден Ден, Мацко   bouquet   bouquet   bouquet  Желая ти скоро да гушкаш най-прекрасния подарък, да си безкрайно щастлива майка и обичана съпруга!
Дида, честита принцеса, да е здрава, послушна и лъчезарна   Hug
Струва ми се, че много скоро ще имаме още новини  Simple Smile
Кали, да не е тапата? Каквото и да е, стискам палци!
Анири, дългите разходки наистина помагат, както и силното желание  Wink
Калака, според мен е добре да отидеш в болницата да те погледнат. Не се шашкай, но сигурното си е сигурно.
Всички, които имате проблеми, моля се бързо да се оправите и скоро да се радвате на хубави, здрави бебчета.

# 50
  • Варна
оп  Peace
пак наминавам досега си приготвях багажа за едноседмичната почивка smile3521
и скивам че има още едно бебче  Hug Hug HugЧестито на майчето за момата да им е жива и здрава много да ги радва  smile3525
ани-бани  доколкото разбрах на 7-ми етаж вичко си имало операциона реанимация само кофтито че ти земали бебето долу на 3-ти и там седи 3-дена което само ме притеснява ама мисля да се договорим нещо  newsm78
Така че ще се намерим  Naughty

Честит рожден ден на рожденичката жива здрава и подаръка скоро ще дойде  bouquet

# 51
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА ДИДА!
Да сте живи и здрави и двете! Много, много късмет!
Ех, че хубавоооо! Да ви кажа честно  Embarassed и на мен ми се щеше лъвче, та ако можеше и да е на моя рожден ден... Embarassed Ама май е много егоистично! Те буболечките си знаят работата.... само да се бъркаме на съдбата.... та така.... а и моята доки каза, че преди края на седмицата не би трябвало да се ражда!.... Та ще стискаме.... то и ми е раничко още де...

# 52
Бременна му работа! Все нещо забравям!
Честит рожден ден Мацко! Много здраве и късмет и - скоро най-прекрасен подарък!

# 53
  • София
Йее, имаме си второ бебче! Честито на мама Дида - да й е жива и здрава госпожицата, много, много радост да им носи!

mackomacko, честит рожден ден! Много щастие и весел празник!

Някои мами родиха, пък други още не сме влезли в 9-тия месец. Laughing Crazy Laughing Ама рано ми е още, ще "стискам кълки" още 2-3 седмици. Simple Smile

Кали, аз бих звъннала на доктора.  Peace

# 54
  • Асеновград
gia fire аз също докато пих антибиотика си слагах свещички, само че не тези,които ти си писала,ами POLYGYNAX- но явно ципрофлоксацина е доста по-силен , или пък е трябвало точно с определени свещички? newsm78
Но вече няма значение, вече си взех свещичките и започвам от днес.......тъпа работа

# 55
  newsm68  newsm68  newsm68 честито  на мама Дида да е жива и здрава първата ни мома в отбора и само да радва мама и татко.

# 56
  • София
Анири, за памперсите, аз съм взела на Памперс (2-5 кг. и 3-6 кг, че както се очаква едро бебе може само в самото начало да ползваме тези, които са за новородено). На Емко добре му понасяха, тънички са и кожата диша, добре попиват (само дето нямат ластиче на кръста, иначе щяха да са идеалните памперси Wink). После като поотрасна съм пробвала и други марки, от Молфикса не съм особено доволна, Хепи са хубави, но доста дебелички, а Либеро взех само веднъж и после 2 м. не можахме да излекуваме обрива, та бягам от тях! Но си е и до дете и кожа.

# 57
  • София
Честита принцеса на мама Dida 76 ! Да е жива и здрава и да им носи много радост ! На мама бързо възстановяване !  bouquet
Честит Рожден Ден и на Mackomacko !  smile3525 Още малко и ще си направиш най-хубавия подарък !
Калака, аз също мисля, че трябва да посетиш болницата, за твое собствено успокоение.

Стискам ти палци  Praynig

# 58
  • София
Анири, за памперсите, аз съм взела на Памперс (2-5 кг. и 3-6 кг, че както се очаква едро бебе може само в самото начало да ползваме тези, които са за новородено). На Емко добре му понасяха, тънички са и кожата диша, добре попиват (само дето нямат ластиче на кръста, иначе щяха да са идеалните памперси Wink). После като поотрасна съм пробвала и други марки, от Молфикса не съм особено доволна, Хепи са хубави, но доста дебелички, а Либеро взех само веднъж и после 2 м. не можахме да излекуваме обрива, та бягам от тях! Но си е и до дете и кожа.
Тове все едно аз съм го писала  Peace

# 59
Честито бебче на Дида 76, да й е живо и здраво!   bouquet 
Брей, и при нас започна да става интересно.  Laughing

Хесинче-машала не ами  МАШАЛА Mr. Green Mr. Green,Мъжът ми се е родил 4200кг
Въх, Ани, имаш пълните шансове до 27 да охраниш мъника до 4 500 кг.
Е, сега ако тръгнем "да си ги мерим", моят мъж се е родил 5 кила.  #Crazy  Ама аз не държа нашия бебчо да се охранва чак до там - айде нема нужда.  Praynig

Иначе аз днес направо намазах от това, че гадната ми лекарка за ЖК е в отпуска. Катрин и St.Anger да слушат внимателно. Наложи се да отида при заместника й, д-р Праматаров, за да ми даде 45-дневния болничен и освен че чаках над час, всичко друго беше супер. Човекът ми отдели време, обяснява ми разни неща, интересува се къде и как ще раждам, а накрая и на видеозон ме гледа и мери бебето сума ти време. И всичко това без да дам и един лев!  Peace  Ама и той каза да започвам отсега да събирам пари за секцио, че бебокът бил с много голяма глава.
Но пак ме остави леко в шах по въпроса за документацията. Талонът за хоспитализация и обменната карта сега ли трябваше да ми ги дадат или чак в началото на 9-я месец? Знам, че сигурно е за 100-ен път подобен въпрос, ама пак не ми стана ясно... Embarassed

clara, стискам палци да се оправиш по-бързо!
Lillebi, гледай в никакъв случай да не оставаш за дълго сама, особено вечер, и всичко би трябвало да е наред. Стискаме палци да са приключили с вашия етаж, та и блок, и да се прехвърлят вече на друго място крадците! А и полицията, апропо, няма ли да направи нещо по въпроса?  newsm78
kali, ти си само 10 дни преди термин, така че... предполагам от поне седмица вече си в изчаквателно-подготвена позиция. Най-много да се наложи да ти преместят секциото няколко дни по-рано, но надали има място за притеснения, защото психически сигурно вече си си съвсем готова.  Hug  Но ако те притеснява, звънни все пак на лекаря за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт