Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 558
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
абе мацки нали Дида беше с падналата тапа -я всички мами с липсващи тапи да се обадят че са тука, че да не ги мислим - нали си знаете багажа в торбата и бензина в колата   Crazy
и е хубаво да проверите второто ,че мъжете вятър ги вее на бял кон   Laughing  Laughing

# 61
Охоооооооооо още едно бебче. Laughing
ЧЕСТИТО НА ДИДКА.ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 62
я всички мами с липсващи тапи да се обадят че са тука, че да не ги мислим
Аз съм си тук и по последни данни не се очертава да раждам скоро. Ама и на Дида76 все пак терминът й е бил след 20 дни, а моят е чак след 40. Надали ще ме огрее щастието толкоз рано, ще се мъча с шкембето още известно време...

# 63
Ч.Р.Д. на мацкомацко  bouquet
Честито ни второ бебче на всички септемврийки и разбира се 1 Голямо Честито на щастливата мама Дида76 - да и е жива и здрава госпожицата Hug

# 64
  • София
Hexina, де да бях готова психически. Тръгне ли раждане, уйде коня у барата. Първо изобщо не знам дали доктора ми вече е в София. Ако не е, докато стиге, мога да родя, само че едва ли ще е секцио, защото моето планираното е по желание. Та ако им цъфна в Шейново така изневиделица, едва ли ще ми направят секцио само защото аз така искам.

Изобщо тази неизвестност много ме изнервя, но пък може да е за добро.

Това моето със сигурност не е тапа. Няма слуз и е много малко количество.

# 65
newsm44 newsm44 newsm44честита дъщеричка на дидка.със здраве да си отглеждаш рожбата.
честит рожден ден маскомаско.пожелавам ти много щастие и едно здраво и красиво бебче
с мен нищо ново.ЖК се отложи за утре,че док ми е решил да си удължи отпуска с още един ден.но поне ще е тук за раждането.та утре ще си имам и датичка за секцио newsm44 newsm44 newsm44

# 66
  • Севлиево
Честит рожден ден на Мацкомацко!!!
Леко раждане и едно сладко здраво бебче в твоите прегръдки.
Честито бебче на Дида76!!!

Да и е живо и здраво и да и носи само радост. Бързо възстановяване и да се гушкат скоро вкъщи.

# 67
днеска хем рожденичка си имаме, хем бебе  Hug
да са живи и здрави и майчето и бебчето  bouquet, също и рожденичката   bouquet и тя да се радва скоро на хубаво бебче  Peace

аз сега се връщам от преглед newsm44
беба е седалищно, но пък за сметка на това е супер добре - гръбначето идеално, главичката също, има на брадичката си същата трапчинка като татко си  Mr. Green, добре развити сукателни и дихателни рафлекси, тежи близо 3 кила
 Mr. Green и се изпишка гадинката малка по време на видеозона - първо мехурчето и беше голямо и пълно, после към края на прегледа се изпразни  Mr. Green малката ми пикла
плацентата ми е още първа степен, околоплодните води нормални

ani-bani, в аг-то де - ама кой да ти предположи, че и двата ми варианта за лекари ще излязат в отпуски баш по тва време  ooooh! ама търсим варианти с таткото де Peace, лудо звънене е сега насам-натам да ни препоръчат някой дето ще ни вземе за раждане

# 68
  • София
Изобщо тази неизвестност много ме изнервя, но пък може да е за добро.
Именно, може наистина да е за добро, може този път да е много по-леко. Wink (Аз те успокоявам, ама и мен като ме свие тумбака, сигурно и аз ще се панирам  Rolling Eyes.)

# 69
Айде честито и на първата септемврийска мацка! Изглежда ще ги редуваме. Да е живо и здраво момиченцето и родителите й!
Lillebi,
Много безотговорно ми звучи да ти изписват антибиотик само щото можело и да караш нещо, дет не се знае какво е и дали го има. Особено пък за вирус. Няма ли начин да потърсиш още едно мнение? Или е твърде сложно сега?
За останалото с обирите не знам какво да ти кажа. Много гадна работа. Наистина не стой самичка, ама иначе някви сотове и такива неща, ако има възможност, предполагам че е по-добре отколкото да живееш в страх баш сега. Няма кой да ги озапти тия крадци, да му се не види!
Lillebi,
Чакай да те питам - на Бебел Жилберто ще ходиш ли? Аз днес ще пробвам да си взема билет, дано да има все още.

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 15:34 от basilisk

# 70
basilisk разбира се ,че ще ходя на концерта. Даже се майтапих, че билетът ми е купен преди месец и се молех бебчо да стои мирно до петък Hug И той послушен... Grinning А за билет, един познат скоро питаше дали някой търси билет, че негови приятели си взели по 30 кинта, ама после се наложило да пътуват извън страната и сега търсят на кого да ги продадат...ако не си намериш може да питам, дали още са free.

А пък тези крадци, баш сега ми се струпаха на главата....да ги мисля. Проверихме днес за СОТ, ама те влизат като си вкъщи...а и скъпичко - 600 лева оборудването, иначе таксата е 9 евро на месец, което е ок.

Може в петък да отида и при лекаря на Ани-Бани да видя той какво ще каже по въпросА с високото ми РУЕ (73!!!)

# 71
Честита мома на Дида 76    newsm44  newsm44  newsm44 , да са живи и здрави и двечките и скоро мама Дида да се отчете сама.

Момичета започна се, хехе ами то крайно време беше, като гледам мамите от предните месеци какви бързи бяха, ние пак бая изкарахме, ама вече си е време  Joy

# 72
  • Sofia
 Hug Heart Eyes Честит рожден ден Мацко !   bouquet

Честита бебка на Дидаbouquet Жива и здрава да е и много да ги радва, леко да се гледат!

# 73
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честита мома на dida76! Много усмивки да си носите взаимно с малката принцеса! Hug

Ваня, thumbelina, мерси за мнението; май с Pampers ще се пробваме и ние първоначално, пък дано му понасят на бебока и да не се налага скоропостижно да ги сменяме! Wink

kali, не можеш ли на мобилния да го потърсиш твоя доктор - да му споменеш за зацапването, а предполагам, че в разговора той сам ще ти спомене кога ще се завърне на работа - ей така, за лично успокоение да му се обадиш. Wink

Hexina, тези документи на мен ми ги издадоха при изписването на болничния и ми казаха да ги нося с мен при влизането в болница, така че мисля, че трябва да си ги изискаш отсега - нали твоят бебко нещо имаше мераци да бърза...

# 74
  • Асеновград
Мен много взе да ме хваща страх от нормалното раждане..като гледам и около мен почти всички са секцио, и секцио желание.. Наистина ли минава по-леко от нормалното?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт