Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на второто бебе, родено на 27-ми?
Какви са контракциите по време на бременност?
Какви са симптомите на високото кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на второто бебе, родено на 27-ми?
-
Какви са контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност са стягания на мускулите на матката, които могат да се усетят като стягане в корема. Те могат да бъдат подготвителни за раждането, помагайки на тялото да се подготви за процеса. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно контракциите.
-
Какви са симптомите на високото кръвно налягане по време на бременност?
-
Какви са симптомите на инфекция на пикочните пътища по време на бременност?
-
Какво да правя, ако ми е изписан антибиотик, но не съм сигурна дали да го приема?
, ама сега главата ми е на боза, като болна съм
МОЛЯ!
Освен това страдам от някаква ПРЕДродилна депресия/неизвестно защо тъй като мамите страдат от СЛЕДродилна депресия/.Изпаднала съм в някаква тотална апатия и безтегловност,с която побърквам околните.Освен това всичко и всички ме дразнят УЖАСНО!И въобще нищо не ми се прави....
). Като бях бременна с Емко терминът ми беше на 12.04. и преносих, а нали рождения ми ден е на 13.04. и се почна едно звънене, къде да ми честитят, къде да разберат дали съм родила, даже имаше роднини на мъжа ми даже не се сетиха и да ми честитят, ами звъннаха да питат дали съм родила.
(седеше по цял ден пред компютъра на играта, а и ходехме заедно до магазина за хляб). Сега официално съм обявила, че нямам нужда от помощ, да седи в гръцко да работи.