Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 616
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Междо другото не энам дали сам се представила. Каэвам се Теодора от Добрич, чакам първа рожба. Терминът ми е на 21 септември. На 22 години сам и чакам момче  love001

# 151
Точно мислех, че вече си се отказала, че аз ти отговорих на личното съобщение още вчера. Веднага те включвам и добре дошла вече официално.  Hug

# 152
  • Асеновград
Хекси, не съм много сигурна, но мисля че болничните се събират за целия месец -от всички работници, чак след това се дават в НОИ- и мисля че срока е до 8 число на следващия месец!!

# 153
  • Асеновград
 Hug Hug Hug благодаря ви на всички,знам, че ще ме разберете,макар че вече тотално изперквам с тая неизвестност  Hug

# 154
  • морето и сините вълни :)
само влизам да отдам чест за днеска,че ми е едно нервично.. #Cussing out #Cussing out
Красииии-аз вече ще си изключа телевфоните,щото немога да ги издържам,то не бяха рода,познати,направо не се изтърпя.баба ми пък всеки ден звъни катоп луда...и вече яко ги кова.

И всеки едно и също..кога ще раждаш..."на върба у шестак" ще им отговарям..то бива бива ама чак не са съобразяват

та изказах се,поне не плача ами смао бълвам огън като ламята Спаска #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Относно кортизона..ще си спестя коментара че ще стане тука голям спор Peace

# 155
  • София
Влизам само набързо да честитя на празнуващите (станах рано, изпратих си мъжете и пак в леглото, досега спах, можех и още де  Crazy, ама сега главата ми е на боза, като болна съм  Crazy).

Галя, честито ти проходило момиченце и безаварийно ходене!

Инче, честита годишнина, още много пъти по 8 любов, щастие и семеен уют!

Отивам да си правя кафе. kaffeetrmker_2

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 12:35 от Ваня

# 156
Благодаря эа посрещането още снощи щях да пиша но нещо нета ми не беше окей, эа това се включвам чак сега. Някой ще ми каже ли как да си прибавя линийка
 newsm78 МОЛЯ!

# 157
бре -гледам августинките има още не са родили  а пък октомврийче се пръкна много бърза това момче да е живо и здраво

# 158
tedi_i, Отиди на http://lilypie.com/, цъкни горе вляво на Expecting a baby и давай по 3-те стъпки.
Избери си чертичка, маркер-бебе и накрая стъпка 3 е да напишеш термина (първите датички) и евентуално да текст над чертичката - това е полето Text above the ticker (optional)
Накрая кликваш на Create ticker и в друг прозорец си отваряш профила в bg-mamma. От менюто вляво отиваш на Промени профила -> Профил. Почти най-долу има едно поленце Подпис. Копираш там от сайта с чертичката текста, който е във вид url=http://lilypie.com][imghttp://bd.lilypie.com/yuBup3/.png/img][/url
Най-накрая кликваш на Промери профила, за да запазиш, и си готова.  Laughing

# 159
  • у дома с любимите си хора
Привет и от мен!
Малко ме нямаше и ..... Бебчета се родили.
Честито на Петето и Дидка!Да са здрави бебоците,много радост да носят на мама и хубави усмивки!
На мамите-бързо възстановяване!

Честито на всички,които празнуват с повод и без повод,както и на онези,които съм пропуснала вчера,онзи ден,по онзи ден......
Аз още не съм си приготвила багажа за родилното и май изобщо не мисля да раждам JoyОсвен това страдам от някаква ПРЕДродилна депресия/неизвестно защо тъй като мамите страдат от СЛЕДродилна депресия/.Изпаднала съм в някаква тотална апатия и безтегловност,с която побърквам околните.Освен това всичко и всички ме дразнят УЖАСНО!И въобще нищо не ми се прави....

# 160
  • Севлиево
Здравейте и от мен днес.
Честита годишнина на Инна, още дълго време да се държите все заедно.
Браво на детето на Галя, сега ще пада тичане. Дано не те тормози много.
Относно питането кога ще раждам, мен не ми пука особено. Просто не им се връзвам. А за тез декларации и простотии, само гледат да затрудняват положението и да ни създават допълнителни грижи.

# 161
да ви кажа и аз така -никой не знае термина дори и най-близките щото те най досаждат особено свекървата -тя ако знае нещо ходи по улиците и разправя на всичките клюкарки .
Казвам края на септември или има още един месец  и ги отсвирвам -тъй де който много знае бързо остарява  Laughing

# 162
  • София
На мен пък не ми се обаждат (ама и не ща де, като родя ще се обадим на когото трябва Wink). Като бях бременна с Емко терминът ми беше на 12.04. и преносих, а нали рождения ми ден е на 13.04. и се почна едно звънене, къде да ми честитят, къде да разберат дали съм родила, даже имаше роднини на мъжа ми даже не се сетиха и да ми честитят, ами звъннаха да питат дали съм родила. #Crazy Crazy

Сега това, което мен ме човърка е да не ми дофтаса пак свекъра - миналия път като влязох в 9-тия месец дойде в къщи да ме пази  Sick (седеше по цял ден пред компютъра на играта, а и ходехме заедно до магазина за хляб). Сега официално съм обявила, че нямам нужда от помощ, да седи в гръцко да работи. Crossing Arms

# 163
Честита годишнина, Инче! Много страст и разбирателство!
Честити първи стъпки на принцеската на мама Галка! И по-малко обелени колена!
Честито бебе октомврийче! Да е живо и здраво и ското да радва мама и татко в къщи!
Ех, че хубави неща! А пък аз да ви кажа... тази сутрин се събудих обляна в сълзи! Казват, че било на хубаво.... сънувах, миличките ми пра-баба и пра-дядо, които починаха миналата година, а те са ме отгледали... много ми е домъчняло нещо! Но казват, че такъв сън бил за хубаво.... дано да е така!
Иначе момичета, аз вчера реших да се разходя до Тина Киркова, поне да видя какво е положението и като дойде яйцето на дупето къде да отида (че не съм решила още  Embarassed )... и учудващо ме посрещна страхотно любезна жена в дежурния кабинет (то беше към 6 вечерта).... та така, иначе бях си наумила тази седмица да отида и до Шейново, но вчера нещо четох тук за вътреболнична инфекция... та така.... само аз ли съм такава неориентирана шматка, дето не само, че не си избира екип, но не си е избрала и болница....

# 164
  • София
Честита годишнина на Инка, още дъъъълги години да се обичате Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves
Честит рожден ден и на бъдещия татко, мнооооооооого да слушка и да помага newsm71 newsm71
Ваня, свекър ти може и да ти е досаждал, ма аз вчера нарамих дундата с количката и в най големите жеги я мъкнах и нея и тумбака си до МВР-то и Общината #Cussing out #Cussing out
Пък моя свекър е отпуска и си кеси в къщи пред компа и никога няма да дойде да помогне с нещо #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И ся се чудя аджеба кога да се завлека и до банката с детето за тъпата бележка, кат дават пак жега до 40 градуса. newsm78 newsm78
Я Дудуланка да вземе да пере и да простира че пак ще се сдухаме от жега hahaha hahaha
Единствената ми утеха е че поне не ме глобиха за това че не съм си сменила навреме ЛК и международния ми паспорт беше изтекъл, и него не го бях върнала. bowuu
Май Мишето разправяше че са й писали акт за паспорта #2gunfire
И на мен миналата година само ми звъняха дали съм родила, включително и една приятелка, която беше на море. Накрая й рекох да си гледа плажуването, пък кат родя то ще се чуе.
Сега са ме оставили на мира, но сигурно щот едва влязох в деветия.
Понякога са много досадни хората, ма жените най ме дразнят #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт